Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Rizz pasitraukia iš moderatoriaus posto ir iš SuperGames.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Neišsiplėsiu per daug. Palieku moderatoriaus postą ir patį SuperGames.lt, vien dėl tų mažvaikių kurie prisidirba ir poto kuria nesamoningas temas, varant ant moderatorių darbo, nors patys žino, kad dabar vasara. Šiame forume esu gan ilgai, dar su Board nick'u, radau daug naudingos informacijos čia, vien su Counter-Strike 1.6 (admin pack'ai, plugin'ai, įvairios pamokos ir t.t.), bet viskam yra ribos. Forume sutikau daug protingų žmonių, su kuriais bendrauju dar ir dabar, bet neišskirsiu nei vieno, nes dar pamiršiu ką. Per visą "forumavimą" labai siekiau moderatoriaus posto ir jį pasiekiau ir supratau, kad moderatoriaus postą turėti yra sunku ir atsakinga. Galbūt dabar kažkam bus laimės pilnos kelnės, bet noriu tik pasakyti, kad lazda turi du galus. Nesmerkiu šio forumo, tiesiog radau geresnių forumų, kuriuose galima normaliai bendrauti, padėti. Užbėgsiu į šį forumą kada turėsiu kam padėti. Linkiu siekti savo užsibrėžtų tikslų, siekti savo svajonių. Peace.

Sveiki. Neišsiplėsiu per daug. Palieku moderatoriaus postą ir patį SuperGames.lt, vien dėl tų mažvaikių kurie prisidirba ir poto kuria nesamoningas temas, varant ant moderatorių darbo, nors patys žino, kad dabar vasara. Šiame forume esu gan ilgai, dar su Board nick'u, radau daug naudingos informacijos čia, vien su Counter-Strike 1.6 (admin pack'ai, plugin'ai, įvairios pamokos ir t.t.), bet viskam yra ribos. Forume sutikau daug protingų žmonių, su kuriais bendrauju dar ir dabar, bet neišskirsiu nei vieno, nes dar pamiršiu ką. Per visą "forumavimą" labai siekiau moderatoriaus posto ir jį pasiekiau ir supratau, kad moderatoriaus postą turėti yra sunku ir atsakinga. Galbūt dabar kažkam bus laimės pilnos kelnės, bet noriu tik pasakyti, kad lazda turi du galus. Nesmerkiu šio forumo, tiesiog radau geresnių forumų, kuriuose galima normaliai bendrauti, padėti. Užbėgsiu į šį forumą kada turėsiu kam padėti. Linkiu siekti savo užsibrėžtų tikslų, siekti savo svajonių. Peace.

Bėk greičiau, atsibodo būti uždūchintam, tiesa? Man dabar jau yra giliai *Myliu SuperGames.lt* ant jūsų, kadangi pačiam 13~14metukų ir stumia ant vyresnių, vadina juos mažvaikiais. Nusiskusk galvą kaip padarė Dixie :*

Rizz gal į skype gali numest tuos forumus??? mantasxxl69

Žinau kad užsirovęs jaučiu ir ant manęs bet nestūmk tiek :)

Aš ten nežiūrėjau kas ten tų kvailų temų autorius ir neturiu prieš Tave nieko. P.S. Forumų neatskleisiu, noriu pradėti kaip naujas žmogus.

Jau vienas suregavo. Bet vaikais mus išvadino :)

Aš neturėjau omenyje, kad Jūs vaikai, tiesiog elgiatės kaip vaikai :)

Rizz gal į skype gali numest tuos forumus??? mantasxxl69

Žinau kad užsirovęs jaučiu ir ant manęs bet nestūmk tiek :)

Aš ten nežiūrėjau kas ten tų kvailų temų autorius ir neturiu prieš Tave nieko. P.S. Forumų neatskleisiu, noriu pradėti kaip naujas žmogus.

Jau vienas suregavo. Bet vaikais mus išvadino :)

Aš neturėjau omenyje, kad Jūs vaikai, tiesiog elgiatės kaip vaikai :)

Tu irgi, gaila.

*Myliu SuperGames.lt*... Rizz. Nusivyliau šiek tiek tavimi ir labai kaikuriais forumo nariai. Tavimi, dėl to, kad pasiduodi vaikų nesąmoningom kalbom. Nekreipk į juos dėmesio. Tegu varo, stumia. O tu suvartyk juos, ir jie užtils. O dabar ant tų, kurie stumia ant moderatorių, o ypač ant Rizz. *Myliu SuperGames.lt* jūs stumiat ant mūsų? Mes dirbam kiek tik galime geriau. Juk VASARA. Reikia pailsėti nuo PC. O jūs *Myliu SuperGames.lt* ant mūsų stumiat, lyg mes būtumėm šiukšlės forume. Mes tokie nesam. Jūs tokiais virstat stumdami ant kitų. Ką jums Rizz blogo padarė? Davė įspėjimą už jūsų nesąmones? Gavai - reiškiasi nusipelniai. Bet ne. Jūs kaip maži vaikai stumiat. Jei patys taptumėt moderatoriais ( bet nemanau kad taip atsitiks ), tai jūs patys parintumėtės, jei ant jūsų varytų. Ir nemanau, kad dar ant kažko varytumėt... Jeigu Aurimas lankytusi čia dažniau, pamatytu, kad sutokiais kaip jūs neina susitvarkyti. Jūs net nesuprantat, kaip mums sunku dirbi, o dar jūs šūdą malat... Tai gal pradėsit galvoti, o ne šūdus daryti.

vadmind.jpg

draugas.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5080 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...