Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5084 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

12 Gru 2010, 20:44

Paskutinį kartą matytas:

-

Iš viso pranešimų:

10

Trinkit tokias temas. Ir duokit įspėjimus. Nes kai žmogus yra neaktyvus ir neturi 100pranešimų, sveikint negalima.

Prie ko cia ispejimai,jeigu nemato gerai.

Įspėjimai prie to, kad suprastų, kad taip daryti negalima.

Aš nesuprantu tavęs, ko tu visur prisikabinėji? Jei nesi moderatorius ar adminas tai ir nekreipk dėmesio... Ne tavo bėdos yra, pastebėjau tau niekaip neįtiksi :sliap:

12 Gru 2010, 20:44

Paskutinį kartą matytas:

-

Iš viso pranešimų:

10

Trinkit tokias temas. Ir duokit įspėjimus. Nes kai žmogus yra neaktyvus ir neturi 100pranešimų, sveikint negalima.

Prie ko cia ispejimai,jeigu nemato gerai.

Įspėjimai prie to, kad suprastų, kad taip daryti negalima.

Aš nesuprantu tavęs, ko tu visur prisikabinėji? Jei nesi moderatorius ar adminas tai ir nekreipk dėmesio... Ne tavo bėdos yra, pastebėjau tau niekaip neįtiksi :sliap:

Tu irgi gausi įspėjimus už bereikšmius postus. Sakau, tai iš savo patirties. Anksčiau esu gavęs už tai juos. Ir ne vieną kartą. Moderatoriai nesudrausmina jų, todėl turiu juos pas perspėti, taip palengvindamas MOD darbą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5084 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...