Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1.Vardas:Mano Pilnas Vardas Yra Mindaugas,o sutrumpinimas Mindė :)

2.Amžius:Man Yra 13Metų,bet esu gan supratyngas :D

3.Mėgstu Krepšinį kuo daugiau žaidžiu tuo daugiau tobulėju,kai ptik dabar kieme pastatė krepšinį tai vakare su draugais susirenkam ir lošiam kokį karavaną,ratuką,karalių(šudą),Turnyra 3x3 :D

4.Gyvenu Kaune Dainavos Rajone,netoli Parduotuvės Trys Beržialei.

5.Aš Esu Bendraujantis Žmogus,ir stengiuosi pakelti nuotaiką tiem kurie liūdi.

Šitam Forume Manę Rasite GFX Skyltije Ir GTA:SAMP Skyltije.. :D Dabar Trumpai Ką Aš Mėgstu Daryti Prie kompiuterio:Visų Pirmą Tai Mėgstu Čhatinti(Kalbėti) Su Kitais Dalyviai Diskutuoti Su Draugais Ir Ne Tik. Mokausi Scriptinti Skaitau wiki.samp.com sėdžiu forum.sa-mp.com ieškau filterscriptų kuriais galėčiau pasidalinti įkeldamas į supergames.lt forumąŽaidžiu Žaidimus Kaip Gta Samp,CounterStrike 1.6,Source, Ištikrujų labai norėčiau pažaisti GTA4 Bet neledžia kompiuteris tesiog nepaveža.. . Kuriu Visokius Paveiksliukus Su Photošhop CS3.Kolkas Nieko Nesportuoju , bet žadu su klasiokais eiti į Kudo Nuo Rudens. Iš kovos Manų Lankaiu Tai Teikwondo,Karatė,KickBox,Judo Žadu Eiti Į Kudo. Iš Sportinių Užsiėmimų tai Krepšinis Mano Aistra,Man Patikdavo Futbloas,bet metams bėgant užsivedžiau ant krepšinio :DTai Vat Mano Kontaktai:

Skype-Raxiux123. kolkas Tiek Jeigu Dar Ką Sumastysiu Parašyti Redaguosiu Ačiū :D

804ed16076b41d9cecff40801dac3c6c47.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...