Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Siūlau pagalbą projektams ar tiems kurie mokosi skriptinti/mappinti, bet nežino nuo ko pradėti, kaip viskas veikia ar tiesiog reikia pagalbos su skriptu/klaidos taisymu, tai turiu tau išeitį viskas ko reikia tik turėti discord programą ir prisijunkti į discord kanalą, o toliau gali klausti ko tik nori, visuomet aš padėsiu, kiti skripteriai galbūt taipogi prisidės. Mūsų grupė yra ganėtinai aktyvi bendruomenė, patarianti/padedanti. Šiuo metu esu pats skiriantis daug laiko į skriptinimą, nes padedu projektams kurie dar kuriasi, taipogi tvarkau ir savo gamemodą, kurį žadu užbaikti per 2019 metus.

Jai nori prisijungti prie mūsų grupės, tai discord: https://discord.gg/Q3zQpkN

Jai norite privačiai tai discord serveryje kuris nurodytas viršuje prisijungus yra mano kontaktas ( Andrius ) galite rašyti privačiai.

Žinau, kad atsiras heiteriu, nepykstu ant jūsų, rašykit ką norit.

Nieko naujo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2306 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...