Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2893 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Forumiečiai, galbūt kas nors turite pasiūlyti kokį nors realistišką ENB?

Padėjusiems +Rep :kiets:

• Privalumas būtų kad nebūtų labai stipriai apkraunantis kompiuterio
  • Lengva instaliacija
  • REALISTIŠKAS

----------------------------------------------------------------------------------

Svajok atsargiai, nes svajonės irgi pildosi !

----------------------------------------------------------------------------------

@Mantas

39 minutes prieš, Tadeh parašė:

Kadangi pas mane GTX 1080, aš naudoju šį ENB: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/mods/64529-high-pc-professional-enbseries-0-248/

Žiūrint kokia tavo vaizdo plokštė, numesk ir pasiūlysiu gerą ENB.

1070 | laptopas

Svajok atsargiai, nes svajonės irgi pildosi !

@Mantas

Sveikas Žapaš. Aš turiu labai seną ir gan silpną kompiuterį. Bet per kelis metus "sampinimo" tikrai nenorėjau atsisakyti to, kad žaidimas atrodytų gražiai. Naudoju šį, kolegos iš serverio sukurtą ENB. Dažnas low-end ENB padarys tavo žaidimą geltoną, o šis ne - tuo jis man ir patinka. Kadangi mano kompas ant tiek lievas ir su šiuo enb sugebu puikiai žaist ir net pasišaudyti - manau jis tikrai kompiuterio neapkaus. (Susikelk failus į aplankalą ir ištrink waterfix failą(nuo jo, man asmeniškai išmeta crash).) ENB:

P.S Ant video jis gan geltonas, nes filmuodamas jis dar buvo užsimetęs tokį colour modą.:ph34r:

O šiaip, dar esu naudojęs šį ENB:

Sėkmės.

58 minutes prieš, th3fakeN parašė:

Sveikas Žapaš. Aš turiu labai seną ir gan silpną kompiuterį. Bet per kelis metus "sampinimo" tikrai nenorėjau atsisakyti to, kad žaidimas atrodytų gražiai. Naudoju šį, kolegos iš serverio sukurtą ENB. Dažnas low-end ENB padarys tavo žaidimą geltoną, o šis ne - tuo jis man ir patinka. Kadangi mano kompas ant tiek lievas ir su šiuo enb sugebu puikiai žaist ir net pasišaudyti - manau jis tikrai kompiuterio neapkaus. (Susikelk failus į aplankalą ir ištrink waterfix failą(nuo jo, man asmeniškai išmeta crash).) ENB:

P.S Ant video jis gan geltonas, nes filmuodamas jis dar buvo užsimetęs tokį colour modą.:ph34r:

O šiaip, dar esu naudojęs šį ENB:

Sėkmės.

1 videoso linka ten blokuoja gali į zippyshare ikelt gal ?

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), #DeŽavu parašė:

1 videoso linka ten blokuoja gali į zippyshare ikelt gal ?

Štai, prašom. Įkėliau jau rar kur pc buvo, jei trūks kažko ar crashins - parašyk pm, naują atsiųsiu ir įmesiu. Galimas dalykas, kad šį bei tą mano antivirusinė ištrinė.:
https://www16.zippyshare.com/v/pfyeAZwT/file.html

Redaguota , nario th3fakeN

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2893 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...