Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

9 minutes prieš, GrandMClithuania parašė:

Jau nuėjau toliau nei tu. Šnekėk toliau tavo replikos bevertes.

Sėkmės vertinant, kas kiek nuėjo gyvenime. Esmė tame, tu čia pradėjai gėdinti visus jog nenusimano kainose ? Ir visi vaikai ? Nu cmon, galiu spėt uk'uose ir bandai parodyti savo europietišką kultūrą, kurios iš viso nerasi nė su žiburiu. Jei domina mano kaina buvo paremta +- tinkamu minimaliu uždarbių mėgėjui ar junior web developeriui 10-14eur/h. 30eur - 2h-3h valandų darbą paskaičiavus nėra labai gerai nei prastai. 

Be to nors padėkok, jog radau klaidą, kurią gali ištaisyti greitai :)

• Teigiamai 1

grafikos paslaugos 

update102.png

prieš 2 valandas(-ų), heicmeister parašė:

už 5 eur net banerius mažai kas piešia o čia visa dizaina nori už tiek XDDDD Nu nieko centas prie cento jau žiūrėk už 2-4 valandų darbą gausi NET kokius fucking 8 euros omg. Vieneri pietus mieste.

Nereikia perdėt  nesu joks ekspertas :D

lol, uz edit'a moket 15-30 euru? atsigauk :DDDDDD

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Prieš 1 valandą, heicmeister parašė:

Tau 15-30 eur daug ? Jei tu dirbi už 1.5eur/h  tai nereiškia kad kiti taip turi dirbti, ir vergauti už centus.

Cia max pora valandu darbo sedint su kavute ir batonu. Kodu isemimas, kitu idejimas ir paveiksleliu pakeitimas.

Portfolio - ČIA

2 minutes prieš, heicmeister parašė:

Pora valandų 2*14 = 28eur. Kas blogai ?  Taip ir neatsakei į mano klausimą ar tau 15-30 eur yra daug ? 

Neskaiciuok pagal savo imamu pinigu kieki, tas zmogus nera kazkoks profesionalas pagal ka tu ji ir lygini. Taip, man bet kokie pinigai yra dideli.

Portfolio - ČIA

Blemba kaip trūksta reakcijų komentarams :DDDDd

Dizainas nėra vertas daugiau negu 5e, nes jame nematau nieko ypatingo, juo labiau vertinant, kad tai yra editas nuo jau kažkokio dizaino, o ne nuo defaultinio (spėju). Tačiau, kaip ir kažkas jau sakė, tai kiekvienas žmogus nusistato savo kainą.

Vis dėl to, mano manymu, čia net nėra ką vertint.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...