Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2650 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kadangi su projektu nieko gero nepavyko nuveikti, galbūt atsiras žmogus kuris tikrai panorės įsigyti šį projektą ir jį tobulinti ir judėti su juo į priekį, man asmeniškai pritrūko laisvo laiko dėl pasisukusiu įvykių sėkos, neliko šiam projektui laiko, todėl nusprendžiau jį parduoti.

į projekto pardavimą įeina:

Domenas ( Registruotas IV.lt - Galioja 11mėn )

VPSnet.lt serveris kuriame yra įrašytas TS3 ( 1 planas - 1 mėn galioja )

SKYPE paskyrą, nelabai daug kontraktų tačiau priklauso šiam domenui.

Forumo failai ( ūnikalus IPS dizainas ir kitą )

Facebook puslapis, kūriame yra 3.500 like

Galiu viską parduoti ir atskirai, didžiausia kaina manyčiau sudaro pats forumo dizainas.

--------

Kontaktai:

------------------------------

P.S Modifikacijos neparduodu, nes prie jos dirbau ne aš ir asmeniškai jos neturėjau.

PARDUODU IR ATSKIRAI 

Redaguota , nario Kukme1steris.

xPaVWwY.png

5 minutes prieš, KILL YOURSELF PART XIV parašė:

startas, buvo starto nebėra.:funny: 

gl, sėkmės tam "pardavime" šejp jau galėjai kur ir for fun bent jau kažką būtųm sukūręs dabar bereikalo parduoti viską.

Net startas forumo neįvyko kaip turėjo, kaip ir sakau viskas pasisuko į blogą ir tiesiog nebeturiu laiko, kad ir kaip norėjau šį projektą išvilkti į dienos šviesą, tam reikia laiko. Žmogus kuris buvo atsakingas už modifikaciją, net nedarė atnaujinimų ir nebuvo aktyvus, taprasme jis su tapačia modifikaciją eina į visus projektus kaip suprantu ir daugiau tai modifikacijai nieko nedaro.

Jai daryti tai tikrai ne for fun, norėjau sukurti rimtesni projektą, tačiau gavosi kaip visada ir nereikia čia kaltinti kažo kito, pats kaltas kad laiko neturiu tam ir noras jau išgaravo kažką daryti vienam.

xPaVWwY.png

2018-02-25 11:17, Speicas parašė:

Sėkmės pardavime tau ! Galvojau, kad čia Sabalys vėl suka projektą su Tomy Goldu.

Galbūt čia tik man taip atrodo, tačiau žmogus kuris ateina į projektą turi toliau judėti į priekį su modifikacija, to nesulaukiu, galiausiai buvau pradėtas ignoruoti, nusprendžiau kad tikrai tik mano norais nieko nepasieksim, tai gal kitas žmogus su šiuo projektu pasieks daugiau, nebent atsiras žmogus norintis į projektą, tuomet projekto neparduosiu.

xPaVWwY.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2650 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...