Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3067 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, reik pagalbos, gamemode radau bugu kuriuos nelabai moku sutaisyti, nes nezinau ko reikia ieskoti pawne. Taigi beda - atsijungiant ligoninei ar ijejnat i koki pickup daznai krenti is dangaus, nezinau del ko, net ir prisijungus i serveri kartais krenti is dangaus, dar pagalbos reiktu, su laiku, kai pakliuni i jaila laika rodo, bet pastrigusi ir jis nejuda ir niekas nesikeicia ir dar kas kokias 3-5sec mirineji del kazkokios priezasties, gal kas zinot kas cia gali buti? :/

Jei kas nezinot, kaip visu pataisyt, bent po viena klaida padekit istaisyt, maziau man liks ieskot, kas galetu padeti :/ atsidekosiu +repais ir busiu labai dekingas :)

Redaguota , nario Aurimasxxx1

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

Guest heatzy

Dėl ligoninės, įeinant į pastatą lėtai užkrauna objektus interjero, dėl to ir iškrenti kiaurai pro grindis. Dėl to texto tai ten bus suknista su textdraw'ais, žinau kokį gm naudoji, o dėl kito nesupratau..

34 minutes prieš, liight parašė:

Kodėl turėtumę tokiomis nesąmonėmis užsiiminėti kaip ieškojimas? Mes juk irgi nežinom, kur tos klaidos.

Kodėl tu užkart ji taip peiki ? :) Žmogus paprašė pagalbos jeigu temoki free postint tai, rinkis kitas temas :) 

Nesieksiu but geriausiu bet, sieksiu buti legenda.

Nupirkčiau rls.lt pinigų/turto į pm

prieš 3 valandas(-ų), Quattro parašė:

Dėl to texto tai ten bus suknista su textdraw'ais

prieš 11 valandas(-ų), Aurimasxxx1 parašė:

poto texto pravalymas paraso kokia info zinute ir po keliu sekundziu texta pakelia i virsu ir lieka tuscia, net nezinau kaip pasakyt :D

jei tu dėl šito tai tikrai ne txd xd yra taimeris, siunčiantis " " žinutę kas kelias sec. that'sallfolks

1 minute prieš, liight parašė:

nu jei tu pasimetei erdvėj tai mes supergames.lt forume xdd ir taip, sakau, kad tu žiaurus, nes skyp ar kitų kontakt. duomenų nedavė.

Yra skype prie profilio nuotraukos, o jei ruosiesi padeti, o per foruma neina paaiskinti visada gali parasyti zinute :)

Prieš 1 valandą, Litukas123 parašė:

Katik suradau man atrodo. Yra tokia eilutė:

public Sekundinis2()
{
    SendClientMessageToAll(-1, " ");
    return 1;
}

Reiškia, kad kas kažkiek laiko siūs tekstą visiems žaidėjams " " t.y tusčią.

Dekui, bent uz viena klaida padeta rytoj uzdesiu rep, nes siandien limitas baigesi :)

Guest heatzy
Prieš 1 valandą, Litukas123 parašė:

O kaip padaryt, kad juos greičiau užkrautų? :D

Atsinaujinti streamerį, bandyti pasikeisti stream_rate

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3067 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...