Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3078 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 7 valandas(-ų), heicmeister parašė:

O ne panaudojau gradient prieš greenside, kas dabar bus?

https://www.behance.net/gallery/42956389/CSGOSHOPASLT-CSGO-SHOP-WEB-DESIGN

??? watafak dude, prie ko čia šitie darbai? Pirma pasidomėk apie ką yra kalbama (o yra kalbama apie SG platintus dizainus ir kurie pirmieji įvedė tą gradient'ų idėją) ir tik tada kišk šitus dizainus

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

(redaguota)
On 2018-02-07 at 16:30, No Life King parašė:

man tai maintitle "XXX" nesiderina:D bet nice

po*nh*b :DD

On 2018-02-08 at 18:22, vegal parašė:

* o ne kaip Daumantas greensaidui padarė ir visi galvoja, kad tai naujas "trendas" ir reikia tuos gradientus naudot.

Bus vieno projekto didelis dizaino atnaujinimas, tai nebijokit, vėl "GFXERIAMS" (pz, koks juokingas žodis) įkvėpimo mano darbas paduos.

Apsiverk tu, jei gradientas naudojamas ant mygtukų ar headerio, nereiškia jog tu išradai tai, nesijausk profu aok?

P.S autoriau, jei esi malossis, tai visi tavo dizainai yra tragiški :DD lygiavimo 0, išmėtyta.
P.S.S ne malosis, bet still maniau čia teiki grafikos paslaugas, bet šlykštu žiūrėti quinai undeniablai dzeksinai

Redaguota , nario devo
prieš 8 valandas(-ų), rsrytis parašė:

??? watafak dude, prie ko čia šitie darbai? Pirma pasidomėk apie ką yra kalbama (o yra kalbama apie SG platintus dizainus ir kurie pirmieji įvedė tą gradient'ų idėją) ir tik tada kišk šitus dizainus

Kalbama apie gradient naudojami, prie ko sg platinti dizainai greenside nebuvo platintas. Visi šie dizainai buvo patalpinti supergames.lt svetainėje tiek mano tiek eisves ir jie buvo su gradientais Oho! Kaip netiketika ne tavo mentorius parode juos supergames auditorijai !!! 

P.s sau neskiriu nuopelnu už gradient, nes būtų nelogiška jie senai jau paplite ir naudojami.

grafikos paslaugos 

update102.png

prieš 11 valandas(-ų), devo parašė:

po*nh*b :DD

Apsiverk tu, jei gradientas naudojamas ant mygtukų ar headerio, nereiškia jog tu išradai tai, nesijausk profu aok?

P.S autoriau, jei esi malossis, tai visi tavo dizainai yra tragiški :DD lygiavimo 0, išmėtyta.
P.S.S ne malosis, bet still maniau čia teiki grafikos paslaugas, bet šlykštu žiūrėti quinai undeniablai dzeksinai

Parodyk man tas lygiavimo klaidas ir ismetymo problema.

prieš 3 valandas(-ų), heicmeister parašė:

Kalbama apie gradient naudojami, prie ko sg platinti dizainai greenside nebuvo platintas. Visi šie dizainai buvo patalpinti supergames.lt svetainėje tiek mano tiek eisves ir jie buvo su gradientais Oho! Kaip netiketika ne tavo mentorius parode juos supergames auditorijai !!! 

P.s sau neskiriu nuopelnu už gradient, nes būtų nelogiška jie senai jau paplite ir naudojami.

Bet po ju nebuvo kopijuojamas stilius, o kuomet patalpino gs dizaina, 80% gfxeriu cia pradejo kurt darbus su tuo gs gradient stilium (ne tik dizainus).

Portfolio - ČIA

Prieš 1 valandą, flowX parašė:

Pažiūrėjus į tavo logotipą tai tau jau geriau išvis net nekalbėt tokia tema :DD Ne tik žlibas ant spalvų derinimo, bet ir žlibas ant logotipų skirimo :D 

Butu nuostabu jei parodytum man mano logotipa, turbut greiciau uz mane pati nupiesei

Portfolio - ČIA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3078 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...