Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2688 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, mpho parašė:

yra pawno.lt(nereklama). Ten bandė prikelti, neišėjo, tai ir neišeis su šituo pawn

Kažkam ir batų užsirišt neišeina.

Prieš 1 valandą, ® haMa' M ® parašė:

Nueik į puslapiokaina.lt ir sužinosi kokia kaina, o dėlko taip, tai jau @liight pasakė.

143 €. Pirksi?

Prieš 1 valandą, Šarūnas V. parašė:

Žiūrint dar kas paimtu ta domeną, jeigu koks gerai išmanantis žmogus apie programavimą tada ir sulauktu susidomėjimo, nes paskui jį ateitu dar daug gerų koduotojų, automatiškai rinktusi ir kiti, nes tikėtusi jog pamatys/išmoks/sužinos kažką naujo.. 

Invis patikimas. :hi:

Būtent tai ir norėjau pasakyti.

49 minutes prieš, Donatas_ parašė:

Invis pinigų vergas-faktas.

Tavo žodžiai: „Tikslas turėti internetinį verslą ir užsidirbti papildomų pinigų.“

Daugiau turbūt nieko sakyti ir nereikia.

18 minutes prieš, S0C parašė:

Jūs lyginat su pasauliu, ir samp'ą. Traukia visus gyvenimo puslapius, naujienų portalus, ar pažinčių. Tai ofcourse žmogus neitu i pawn.lt jog susipazintu su kazkokiu asmeniu, ar antrąją pusę, arba pawn.lt kurio tikrai nepritaikysi realiom gyvenimo instancijom.

Kur pasaulyje yra labai daug žmonių, kur samp'e daugiausiai žaidžia (LT rinkoje) apie 1,2k. Kuriu iš tų  yra gal kokia 100 programuotojų. O iš šiuo metu rinkoje yra gal 20 gerų programuotojų(pusę jau tikrai nieko neriša su samp'u o eina į mobile app'sų kurimus ir kt. 10 iš jų dar yra samp'e šiuo metu. Reziume tame, kad puslapyje (kuris neturi jokio realinio pranašumo), tikrai nesudomins gerų "programuotojų" eiti į pawn.lt kur yra pvž bebro(meizas) gaming forumas arba šis game forumas. O norint puslapį "populiarint", į tai reikia investuoti (jos reklamavimas). O aš šiuo atvėju geriau nusipirksiu pawnocc.lt ir įkišiu į reklama, už 8€, nei už +10€ (galbūt ir daugiau nori).

Tad tavo tikimasis "gauti" daugiau, išnyksta, jau geriau pasiimti naują, nei šį, ir žymiai daugiau.

Duodu 7.99€(iv.lt), už tą domeną. kiek ir pats "panašiai" mokėjai.

:taika::taika:

SA:MP žaidėjų Lietuvoje yra tikrai ne 1,200, o žymiai daugiau. Tarkime, vien į LV serverį per dieną prisijungę apytiksliai 600 skirtingų vartotojų, o pridėjus dar kitus projektus skaičius gerokai išaugtų .

5 minutes prieš, S0C parašė:

Bet būtent kalba eina apie pawn.lt domeną, o ne apie bendrus domenus. 

O už SA:MP domeną, kurį gali nusipirkti už 6.99€, be jokio lankomumo, o šis domenas(pawn.lt), neturi taip pat, tad ar pawn.lt ar tavo užsakytas domenas, yra tapati kaina.

Duodu tapačią kainą, kurį galėsiu vėliau atiduoti kažkam už dvigubai mažesnę kainą, kuris tuo domėsis. Nes tai tiesiog daiktas kurio niekas nenaudos (bent jau aš, ir tu) :) 

O jei netinka, atsakymą žinai - pasilik (gal pats sukursi kažką :), visad geros įdėjos ateina jau padarius veiksmą , ar ne taip? :D

Būtent, būna ir taip, kad geros idėjos ateina jau padarius veiksmą. :D

logo.png

4 minutes prieš, Donatas_ parašė:

Invi, o kas blogai, jeigu mano tikslas bus užsidirbti papildomų pinigų iš būsimo projekto ?

O ką jis būtent ir daro? Jei verslininkas turi pinigų, ir parduoda prekę (tai jau jis pinigų vergas)? :D Žmogau, neturi apie ką pašnekėti - nešnekėk. 

6 minutes prieš, Inv1s parašė:

SA:MP žaidėjų Lietuvoje yra tikrai ne 1,200, o žymiai daugiau. Tarkime, vien į LV serverį per dieną prisijungę apytiksliai 600 skirtingų vartotojų, o pridėjus dar kitus projektus skaičius gerokai išaugtų .

Ir tai nėra statistiškai patvirtinta, iš tų 600, nėra absoliučiai tikslus skaičius, jog skirtingi, bent 35-40% tikrai iš jų turi antrus acc (arba tik prisijungę), nėra unikalus žaidėjai, pastovūs. Tad į ir į patį nepopuliarų serverį, kuriame žaidžia pastoviai 20, o iš jų turi dar 70 acc, kad bugintų pinigus (pvz.) tai irgi nesakysi jog pas mane tiek žaidžia, pas mane į diena prisijungia apie 700 skirtingų vartotojų. Bet esmė tame, kad tai nėra tikslūs skaičiai. Tiesiog duotas variantas, bent mažiausiai 1,2 tikrai žaidžia, bet ne daugiau kaip 3-4k. ;)

O matau tu labai kreipi dėmesį į savo pavyduolius :D Kiekvienam tik pakomentuot, nes kažkam esi autoritetas :P

Peace.

1 minute prieš, S0C parašė:

O ką jis būtent ir daro? Jei verslininkas turi pinigų, ir parduoda prekę (tai jau jis pinigų vergas)? :D Žmogau, neturi apie ką pašnekėti - nešnekėk. 

Ir tai nėra statistiškai patvirtinta, iš tų 600, nėra absoliučiai tikslus skaičius, jog skirtingi, bent 35-40% tikrai iš jų turi antrus acc (arba tik prisijungę), nėra unikalus žaidėjai, pastovūs. Tad į ir į patį nepopuliarų serverį, kuriame žaidžia pastoviai 20, o iš jų turi dar 70 acc, kad bugintų pinigus (pvz.) tai irgi nesakysi jog pas mane tiek žaidžia, pas mane į diena prisijungia apie 700 skirtingų vartotojų. Bet esmė tame, kad tai nėra tikslūs skaičiai. Tiesiog duotas variantas, bent mažiausiai 1,2 tikrai žaidžia, bet ne daugiau kaip 3-4k. ;)

O matau tu labai kreipi dėmesį į savo pavyduolius :D Kiekvienam tik pakomentuot, nes kažkam esi autoritetas :P

Peace.

Tu man tėvas, jog man aiškintum ką daryti ? 

Nesupykit bet Jūs žmonės įdomus esat :D Pirmas variantas tai jog Jūs čia ateinate tiesiog durą pastumti neturint ką veikti, antras variantas jog Jus tiesiog visi skriaudžia ir Jūs neturint net tų 10-ies eurų ateinat čia paverkti tai jog jis parašė temoje keli eurai nedomina :D Ne apie visus, tačiau visai linksmai pasiskaito Jūsų šitie pykčiai :D

Prieš 1 valandą, Donatas_ parašė:

Invi, o kas blogai, jeigu mano tikslas bus užsidirbti papildomų pinigų iš būsimo projekto ?

Niekas neblogai, blogai tai, kad sakai, jog aš pinigų vergas esu jeigu kažką parduodu.

58 minutes prieš, S0C parašė:

Peace.

Šiuo atveju aš kalbėjau apie unikalius vartotojus. 

Na matai, stengiuosi su visais išlikti draugiškas ir priėmu kiekvieno argumentuotai išsakytą kritiką man, į kvailelius stengiuosi nekreipti dėmesio. :) su autoritetu gal kažkiek ir perdėta, bet šioks toks pavyzdėlis kažkam iš čia esančiu galiu būti. :D

logo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2688 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...