Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

6 minutes prieš, Anfaradus parašė:

@Šelmiux būčiau dėkingas jeigu parašytum kas gavosi, kuomet pakeitei heatsink, bei taipogi jog parašytum iš kur užsisakei naują ir kokią kainą mokėjai už patį heatsink bei jeigu neši meistrui, jog jį pakeistų, tai kiek mokėjai ir už keitimą, kadangi, pas mane irgi HP Pavilion 2015m. ir temperatūra  kartais išauga netgi iki 86-95 C, nors tik įsijungiau chrome. 

Pas manes HP pavilion 15-p100na. Ar kazkaip panasiai. Nauja heatsinka uzsisakiau is aliexpress pagal service pn ,naujas su 3men garantija. Heatsinka keisiu pats siuo metu laptopas visas isardytas guli stalciuje. Kai isidesiu galesiu pranest pasikeite kas nors ar ne :) Heatsinko kaina su siuntimu ~35e.

58 minutes prieš, Šelmiux parašė:

Pas manes HP pavilion 15-p100na. Ar kazkaip panasiai. Nauja heatsinka uzsisakiau is aliexpress pagal service pn ,naujas su 3men garantija. Heatsinka keisiu pats siuo metu laptopas visas isardytas guli stalciuje. Kai isidesiu galesiu pranest pasikeite kas nors ar ne :) Heatsinko kaina su siuntimu ~35e.

tai taip, pas mane toks pat, aš įsivaizduoju jeigu tik pakeisčiau cooling fan man tai nieko neduotų, tai reikia kaip ir tau pirkti nauja heatsink (beje o topo centre ar elektromarkt ar kokioje kitoje kompiuterių dalių parduotuvėje nebūtų galima tą heatsink rasti?). Bei į ką atkreipti dėmesį perkant kitą heatsink? kadangi ebay.com mačiau jų ir po 10-20e. 

35 minutes prieš, Anfaradus parašė:

tai taip, pas mane toks pat, aš įsivaizduoju jeigu tik pakeisčiau cooling fan man tai nieko neduotų, tai reikia kaip ir tau pirkti nauja heatsink (beje o topo centre ar elektromarkt ar kokioje kitoje kompiuterių dalių parduotuvėje nebūtų galima tą heatsink rasti?). Bei į ką atkreipti dėmesį perkant kitą heatsink? kadangi ebay.com mačiau jų ir po 10-20e. 

Heatsinko reikia ieskoti pagal service pn kad atitiktu dydis ir tvirtinimai. Lietuvoje pats ieskojau niekur nebuvo.

(redaguota)
4 minutes prieš, Šelmiux parašė:

Heatsinko reikia ieskoti pagal service pn kad atitiktu dydis ir tvirtinimai. Lietuvoje pats ieskojau niekur nebuvo.

@Anfaradus n yra product number-tai oficialus gamintojo/prekinio zenklo numeris. kaip serijinis numeris ar bar kodas tiesiog priskiriamas to tipo identisku prekiu grupei pagal kuri gali atkasti pacios prekes oficialius standartiskai pateiktus duomenis. nors gilesne specifika daznai nebuna paminima-reikia daigta ardyti kad sia informacija suzinotum. jis turi kurnors buti uzrasytas ant daigto ar jo komponento, dazniausiai tai buna lipdukas. kai kada graviura.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

@Šelmiux Gal vis dėlto galėtum numest aliexpress linką iš kur užsisakei savo heatsink, ir koks tavo heatsink service pn? kadangi ryt man pasakys manąjį tai tiesiog, jeigu jie vienodi užsisakyčiau tokį patį kaip ir tu, kadangi kitaip ebay be 70e heatsink nepaiimsi. Tiesa ir dar tu nemėginai heatsink užsisakyti iš autoritarizuotų hp servizų centrų lietuvoje? 

prieš 1 valandą, Anfaradus parašė:

@Šelmiux Gal vis dėlto galėtum numest aliexpress linką iš kur užsisakei savo heatsink, ir koks tavo heatsink service pn? kadangi ryt man pasakys manąjį tai tiesiog, jeigu jie vienodi užsisakyčiau tokį patį kaip ir tu, kadangi kitaip ebay be 70e heatsink nepaiimsi. Tiesa ir dar tu nemėginai heatsink užsisakyti iš autoritarizuotų hp servizų centrų lietuvoje? 

Del autoritarizuotu servizu tai ten viskas brangiau,o service pn dabar neiseitu man paziuret nes ta pc pusiau sudejes esu. 

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...