Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

budget wise: natec m12 maxi, heavier budget: razer gigantus, QCK+ XXL(extended) arba hyperx ProS. enthusiast grade is cloth'u turbut butu logitech g840.

p.s. QCK/+'ai kurie neturi apsiutu krastu po vieno dvieju plovimu kempine ir ukiniu muilu rankomis ims atlipti. ar pirkti tiktai tau sprest

dar zinoma gali ir roccat kanga taupant, rezultatas bus panasus kaip ir su QCK/+. na o del g840-lyginai taspats kas QCK ar kanga-be apsiutu krastu tik kad kaina nezmoniskai auksta :)

pats naudoju M12 maxi, ismainiau goliathus speed small 2013uju i ta 13euru grozi :) is dalies nesigailiu nes labai gerai pagamintas, zinoma yra ir minusu kuri turi tiek logitech g840 ir MM corsair series pad'ai-gumos kvapas kuris po kiek laiko issikvepia. bet manau sitai neturetu but aktualu, m12 maxi isties kokybiskas uz savo kainos segmenta kaip speed type kilimelis. playpro.lt puslapyje ant m12 maxi pasidalinau trumpu atsiliepimu. o del nuotrauku ir materialu kokybes pridesiu keleta.

IMG_20171229_223732_zpsfsgd4m1b.jpg

IMG_20171229_223725_zps3bu5qxrs.jpg

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

On 12/29/2017 at 23:13, zeroN. parašė:

O kaip Zowie g-sr?

imciau vistiek razer gigantus jeigu nori kazko labiau overpriced ir siektiek zmoniskesnes kokybes su precision/lifespantime.

http://playpro.lt/lt/razer-gigantus-elite-kaina-peles-kilimelis

beto ir kaina prieinama taigi tik tau sprest..

priestai buvau sukures tema apie vieno draugo graiko gameplay. stebek ka ir kaip daro bf4 sniper bolt action tdm;e sekdamas desiniji virsutini video krasta kur rodoma webcam mouse movement's muscle memory realiu video irasymo laiku.

jeigu reikia perziurek video keleta sykiu suprasi kur suo pakastas su juo aim;u-viskas slypi kaip jis panaudoja pad'a ant savo hardware/in game settings tune.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/BLACK_IERAX/weapons/991524228/pc/

profilio-jo naudotas ginklas abiejuose footage: JNG-90 prancuzu bolt action rifle. atkreipk demesi i maximum kill skaiciu su siuo ginklu jo profilyje. suprasti bus dar lengviau. beto jis zaidzia tiek csgo tiek pubg bei cod WW2/Starwars battlefront 2

neuztenka irodymu? i youtube subesk mre1995, abohagos, unexpected8, naseerpvp, Twan M bf4, Dark-Mike Bf4.

kiekvienas is siu zaideju vieni pries kitus ar/ir sykiu zaidzia ar zaide. ar renkuosi kilimelius ir hardware realiai is tai pries ka ir su kuo esu zaides tai man padeda lengviau apsispresti bei kartu is aksesuaru kuriuos esu pats ismegines.

zinoma kiekviename control;o jausmas bus skirtingas bet gali ta pritaikyti savo zaidimo stiliui.

Chestnuts please

(redaguota)
On 12/30/2017 at 01:34, zeroN. parašė:

Aš žaidžiu ant realy low sens, ir man to tavo razer gigantus neuzteks

Pado dydi ziurekis tada pats bet jam reikia ~40cm apsisukti 360° hipfiringu ant 800dpi. In game parametrai kaip ir sakiay gali kisti pagal ta atitinkamai kilimelio dydis.

On 12/30/2017 at 01:34, zeroN. parašė:

Aš žaidžiu ant realy low sens, ir man to tavo razer gigantus neuzteks

jeigu nori itin aukstos kokybes masyvaus pado rinkciausi viena is siu is garsesniuju brandu:

http://playpro.lt/lt/peles-kilimelis-hyperx-fury-s-pro-kaina-extra-large

noredamas cooler master storm swift RX XL-extended'o 900x400mm tektu siustis is uzsienio nes lietuvoje tik mediu/large prekyboje tera.

https://www.amazon.com/Cooler-Master-Swift-RX-Gaming-SGS-4140-KXXL1/dp/B00WXMID02

cia tik variantas ir garsiu brandu kurie turi apsiutus krastus standartizuoto juodo speed type pavirsiaus.

juodas pavirsius tiksliam trackingui yra pats geriausias-juo maziau spalvu juo tiksliau pele judes ant kilimelio. turiu goliathus speed small 2k13 ir m12maxi, kai kuriais atvejais ant goliathus'o juda greiciau, taciau tikslumas manyciau m12 maxi puseje del minimalistikos.

p.s. kiek prisimenu priestai norejai imti 144hz mona ir mechanine klava kita, dabar kilimeli. argi ne taip @Rockstar

@zeroN. matau kad neskiri speed ir control type surface'u. ar tu turi bent koki zalia supratima kaip dpi parametrai ant control ir ant speed pavirsiu veiks? kaip ant kieto ir medziaginio pavirsiaus trackina? garantuotai nei trupucio. zinau kad turi goliathus control 2013. tad kai pereisi i speed surface tau visas trackingas taps kaip diena ir naktis bet manau kad nesuprasi kol pats neisbandysi..

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

On 12/30/2017 at 06:13, ϟ¥ηтнẘα♥ε﹩ parašė:

Pado dydi ziurekis tada pats bet jam reikia ~40cm apsisukti 360° hipfiringu ant 800dpi. In game parametrai kaip ir sakiay gali kisti pagal ta atitinkamai kilimelio dydis.

jeigu nori itin aukstos kokybes masyvaus pado rinkciausi viena is siu is garsesniuju brandu:

http://playpro.lt/lt/peles-kilimelis-hyperx-fury-s-pro-kaina-extra-large

noredamas cooler master storm swift RX XL-extended'o 900x400mm tektu siustis is uzsienio nes lietuvoje tik mediu/large prekyboje tera.

https://www.amazon.com/Cooler-Master-Swift-RX-Gaming-SGS-4140-KXXL1/dp/B00WXMID02

cia tik variantas ir garsiu brandu kurie turi apsiutus krastus standartizuoto juodo speed type pavirsiaus.

juodas pavirsius tiksliam trackingui yra pats geriausias-juo maziau spalvu juo tiksliau pele judes ant kilimelio. turiu goliathus speed small 2k13 ir m12maxi, kai kuriais atvejais ant goliathus'o juda greiciau, taciau tikslumas manyciau m12 maxi puseje del minimalistikos.

p.s. kiek prisimenu priestai norejai imti 144hz mona ir mechanine klava kita, dabar kilimeli. argi ne taip @Rockstar

@zeroN. matau kad neskiri speed ir control type surface'u. ar tu turi bent koki zalia supratima kaip dpi parametrai ant control ir ant speed pavirsiu veiks? kaip ant kieto ir medziaginio pavirsiaus trackina? garantuotai nei trupucio. zinau kad turi goliathus control 2013. tad kai pereisi i speed surface tau visas trackingas taps kaip diena ir naktis bet manau kad nesuprasi kol pats neisbandysi..

:DD skiriu as control ir speed, todel ir noriu keisti. Btw pasiemiau Zowie G-SR ir man labai patinka. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...