Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5118 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi prašau pagalbos moksliukų na gal ir ne moksliukų bet nesvarbu turbūt žinote jau užklasini skaitymą ?? na jei kas žino tai žino gerai matot aš neturejau visa trimestra laiko tai ir neskaičiau tu knygų ir man reikejo perskaityt 1 knygą o aš jos neperskaičiau tai va gal ir jus esate skaite koke nors knyga ir užsirase kokie veikejai turinys ir t.t

Taigi man reiketu kad kas parasytu

1.Knygos pavadinimas

2.Turinys(Jei galima placiau)

3.Veikėjai

4.Labiausiai patikes įvykis

Taigi kas galėtu pabūt geras žmogus ir viska parašyt ??

Tas gautu mano didele pagarbą xD 200FLT IR 2+REP

1.Krikstatevis(Gali apibudinti 1-aja daly. Bet jai skaitai tai senojoje knygoje yra ir 2dalis. Tad sakyk kad skaitei sia knyga Krikstatevis.jpg

2.Veiksmas vyksta 1945 metais Niujorke. Tarp dviejų mafijų klanų vyksta žiauri, žūtbūtinė, kruvina kova. Dono Korleonės mafija - tai pirmiausiai šeima, susijusi giminystės ryšiais, draugyste ir net meile. O klano galva yra visų krikštatėvis tiek perkeltine, tiek tiesiogine prasme.

Kruvinų kovų scenos ir idiliški šeimos švenčių vaizdai – vestuvės, krikštynos. Don Korleonės sūnus Maikas iš švelnaus, intelektualaus jaunuolio virsta šaltakrauju diktatoriumi, kuriam svetimi tėvo mieli gestai.

3Pagrindiniai veikejai is atminties: Donas Vitas Karelone(tevas), Maiklas (sunus Vito) Karleone,Santinas Karleone(sunus taip pat ir maiklo brolis) Lukas Brazlis cia pagrindiniai.

3. Kai Karleoniu seima atsitiesia, ir pradeda vel tureti didele itaka Tarp kitu mafiju.

P.S esu skaites sia knyga tik turiny paemiau is interneto. O knygos autorius matosi paveikslelyje (Mario Puzo). Rekomenduoju perskaityti ir tau :)

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Nu tai apsispresk visu pirma ko tau reikia, is pradziu sakei nesvarbu kokia knyga, padejau apibudinau viska, o tau kazko ji netinka, abejoju visu pirma ar kas tau pades :), buciau surades reikejo is pradziu sakyt, bet kodel mes turim uz tave ieskoti? pats negali?... zinai norima knyga viska, ir mes turim daryt uz tave? gi cia tavo Namu Darbas, o ne musu. ir galu gale turejai nemazai laiko, turek nors pagarbos kitiems zmonems :). Kas butu jai visi sukrautumem namu darbus, ir kazkas turetu daryti juos uz mus.

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Sveiki taigi prašau pagalbos moksliukų na gal ir ne moksliukų bet nesvarbu turbūt žinote jau užklasini skaitymą ?? na jei kas žino tai žino gerai matot aš neturejau visa trimestra laiko tai ir neskaičiau tu knygų ir man reikejo perskaityt 1 knygą o aš jos neperskaičiau tai va gal ir jus esate skaite koke nors knyga ir užsirase kokie veikejai turinys ir t.t

Taigi man reiketu kad kas parasytu

1.Knygos pavadinimas

2.Turinys(Jei galima placiau)

3.Veikėjai

4.Labiausiai patikes įvykis

Nu prajuokinai knygų neskaito , tai čia prašo :woot::woot:

Taigi kas galėtu pabūt geras žmogus ir viska parašyt ??

Tas gautu mano didele pagarbą xD 200FLT IR 2+REP

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5118 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...