Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1 minute prieš, Imprint parašė:

Nera cia ko girtis, kaip tau 12 privalai buti lauke ir megautis gyvenimu, na taip pat mokytis :) O fantazuoti, nors cia real reik kai iseini gyventi ant saves. P.s samp nezaides ir nezaisiu niekados, nes zaidimai bukina o tu to irodimas. P.s tu esi totalus nevykelis, nes kiek supratau jau esi "pilnametis" o gyventi nemoki :DD

Wat ?

Vadini mane per nevykeliu bet tu manes vps nepazysti ? 

Gyvent nemoku? irgi , vps apie ka tu cia ? :D tu neturi jokios idejos nei ka as darau nei kas as esu nei kaip as gyvenu nei dar ka. 

(redaguota)
8 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

Wat ?

Vadini mane per nevykeliu bet tu manes vps nepazysti ? 

Gyvent nemoku? irgi , vps apie ka tu cia ? :D tu neturi jokios idejos nei ka as darau nei kas as esu nei kaip as gyvenu nei dar ka. 

Aš sukūriau, tema, kad sužinočiau, kas gali būti žmogui ,,Niekas", o tu tai išvadinai fantazijomis, tačiau tai tikra. Todėl darau išvadas, kad tu esi bukas ir net neįsivaizduoji, kas yra kontrabanda, ir, kaip veikia gyvenimas. O , kad gyventi nemoki, tai faktas, nes pabėgai iš Lietuvos ir dirbti vergų darbą, ir galvoji, kad esi kietas, ir pnš. Tačiau tu esi emigrantas dirbantis vergu darbą arba mokaisi, kad dirbtum vergu darbą. Tad nesunku tave išvadinti nevykėliu, nes 90% žmonijos nevykėliai.

Redaguota , nario Imprint

Aš sukūriau, tema, kad sužinočiau, kas gali būti žmogui ,,Niekas", o tu tai išvadinai fantazijomis, tačiau tai tikra. Todėl darau išvadas, kad tu esi bukas ir net neįsivaizduoji, kas yra kontrabanda ir, kaip veikia gyvenimas. O , kad gyventi nemoki, tai faktas, nes pabėgai iš Lietuvos ir dirbti vergų darbą, ir galvoji, kad esi kietas, ir pnš. Tačiau tu esi emigrantas dirbantis vergu darbą arba mokaisi, kad dirbtum vergu darbą. Tad nesunku tave išvadinti nevykėliu, nes 90% žmonijos nevykėliai.

Jeigu žmogus studijuoja užsienyje,tai vadinas,kad jis ruošias vergų darbui? :D Juokini,žmogau...Jeigu nežinai,tai užsienyje 100 kartų mokslų sistema geresnė ir jeigu žmogus nori ir to siekia,tai gali pasiekti DAUG daugiau negu Lietuvoje,nes Lietuvoje menkos galimybės kažką įspūdingo nuveikti.

Dabar, Imprint parašė:

Aš sukūriau, tema, kad sužinočiau, kas gali būti žmogui ,,Niekas", o tu tai išvadinai fantazijomis, tačiau tai tikra. Todėl darau išvadas, kad tu esi bukas ir net neįsivaizduoji, kas yra kontrabanda ir, kaip veikia gyvenimas. O , kad gyventi nemoki, tai faktas, nes pabėgai iš Lietuvos ir dirbti vergų darbą, ir galvoji, kad esi kietas, ir pnš. Tačiau tu esi emigrantas dirbantis vergu darbą arba mokaisi, kad dirbtum vergu darbą. Tad nesunku tave išvadinti nevykėliu, nes 90% žmonijos nevykėliai.

Tu sukuriai tema forume kuriam 90% nariu yra 14-os ir maziau apie kontrobanda ir tu mane buku vadini ? .o apie vergu darba tai jeigu kalbi apie fabrikus tai yra net ir patys anglai kurie dirba ten tai ka jie irgi vargai savoj saly ? lul.  Man pvz idomu kaip tu bandai spet kas ka dirba nors tu vps nepazysti manes. :D O beto, tie kurie dirba tuos vargu darbus kaip tu sakai, uzdirba per 4 dienas tiek pat kiek lietuvoj kiti dirba visa menesi del kokiu £300-400.. 

(redaguota)
10 minutes prieš, Playaa parašė:

Jeigu žmogus studijuoja užsienyje,tai vadinas,kad jis ruošias vergų darbui? :D Juokini,žmogau...Jeigu nežinai,tai užsienyje 100 kartų mokslų sistema geresnė ir jeigu žmogus nori ir to siekia,tai gali pasiekti DAUG daugiau negu Lietuvoje,nes Lietuvoje menkos galimybės kažką įspūdingo nuveikti.

Lietuvoje tobulas sąlygos, kažko pasiekti, bet tu esi tik viena avis iš milijonines bandos, todėl to nežinai. Ir man nesvarbu, kiek kartu užsienyje mokslu sistema geresne, nes, kad ir ką baigsi, būsi vergas, dirbantis tokiems, kaip man :D

8 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

Tu sukuriai tema forume kuriam 90% nariu yra 14-os ir maziau apie kontrobanda ir tu mane buku vadini ? .o apie vergu darba tai jeigu kalbi apie fabrikus tai yra net ir patys anglai kurie dirba ten tai ka jie irgi vargai savoj saly ? lul.  Man pvz idomu kaip tu bandai spet kas ka dirba nors tu vps nepazysti manes. :D O beto, tie kurie dirba tuos vargu darbus kaip tu sakai, uzdirba per 4 dienas tiek pat kiek lietuvoj kiti dirba visa menesi del kokiu £300-400.. 

Būtent, sukūriau tema kur dominuoja vaikai ir 5% tokie kaip tu:D Aš kalbu ne tik apie fabriką, aš kalbu apie darbą 1 ir 2 pakopoje(yra 4). 1 - vergų vergas. 2 - vergas  3 - bosas. 4 - valdžia. Tiesa sakant mes visi vergai, nes vergaujam dėl pinigų. Todėl man nereikia spėti, ką dirbi ar dirbsi, nes vis tiek būsi vergas. vo tak.

Redaguota , nario Imprint

Lietuvoje tobulas sąlygos, kažko pasiekti, bet tu esi tik viena avis iš milijonines bandos, todėl to nežinai. Ir man nesvarbu, kiek kartu užsienyje mokslu sistema geresne, nes, kad ir ką baigsi, būsi vergas, dirbantis tokiems, kaip man :D

Būtent, sukūriau tema kur dominuoja vaikai ir 5% tokie kaip tu, kurie nesupranta nieko :D Aš kalbu ne tik apie fabriką, aš kalbu apie darbą 1 ir 2 pakopoje(yra 4). 1 - vergų vergas. 2 - vergas  3 - bosas. 4 - valdžia. Tiesa sakant mes visi vergai, nes vergaujam dėl pinigų. vo tak.

Tai jeigu tu cia jau toks " prasimuses " ar kaip cia pavadint, cia mus bukais vadini tai ka jau pats toko pasiekes ? .

Dabar, Ernestas`` parašė:

Tai jeigu tu cia jau toks " prasimuses " ar kaip cia pavadint, cia mus bukais vadini tai ka jau pats toko pasiekes ? .

Aš sukūręs laiko mašina ir galiu akimirksniu keliauti per laiką. Tiesa, negaliu keisti jo, bet pakeliauti smagu. Nori tikėk nori, ne, bet aš tiksliai žinau, kas laukia mūsų. Pasakysiu tik tiek. 1 - Lietuva nebankrutuos. 2 - Anglijos nebeliks. 3 - Nebeliks skirtingu rasių. 4 - Kinija užvaldys pasauli. 4 - Įvyks 3 pasaulinis karas, jį pradės Kinija, dėl Rusijos teritorijos. 4 - 3 pasaulinis nesunaikins pasaulio, bet nebeliks demokratijos niekur, bet bus geriau. 5 - Po karo liks 2 supervalstybės Kinija ir Vokietija. 6 - Bus išrasta minčių skaitymo aparatais, veiks panašiai, kaip dabar mobilekai. 7 - nebeliks pinigų, bus visai kita sistema.  Vo tak, nori tikėk nori ne, bet visatai tu dar išvysi, kadangi dar būsi gyvas.

prieš 16 valandas(-ų), Imprint parašė:

Aš sukūręs laiko mašina ir galiu akimirksniu keliauti per laiką. Tiesa, negaliu keisti jo, bet pakeliauti smagu. Nori tikėk nori, ne, bet aš tiksliai žinau, kas laukia mūsų. Pasakysiu tik tiek. 1 - Lietuva nebankrutuos. 2 - Anglijos nebeliks. 3 - Nebeliks skirtingu rasių. 4 - Kinija užvaldys pasauli. 4 - Įvyks 3 pasaulinis karas, jį pradės Kinija, dėl Rusijos teritorijos. 4 - 3 pasaulinis nesunaikins pasaulio, bet nebeliks demokratijos niekur, bet bus geriau. 5 - Po karo liks 2 supervalstybės Kinija ir Vokietija. 6 - Bus išrasta minčių skaitymo aparatais, veiks panašiai, kaip dabar mobilekai. 7 - nebeliks pinigų, bus visai kita sistema.  Vo tak, nori tikėk nori ne, bet visatai tu dar išvysi, kadangi dar būsi gyvas.

Tu tai točna autizmu sergi. :D Eik pasigydyk,kol dar gali.

prieš 17 valandas(-ų), Imprint parašė:

čia kokiam sampo serveryje tavo laiko mašina galima pasinaudot?

goldas..png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...