Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Patikimi internetiniai puslapiai uždirbant pinigus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2745 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, niekada netikėjau ,kad rašysiu tokia tema, kadangi žinau apie 100 būdų kaip lengvai prasimušt internete , bet kadangi jau paskutinius centus esu investavęs į viena sritį tai belieka tik laukti, o aš niekada nemėgstu stovėti vietoje ir visada kažką darau , todėl gal kas turit rekomendacijų , pvz Affiliate marketing, Clickbait, searching ir t.t tipo svetainių iš kurių eitu pasidaryt viena kita doleriuka , kai nėra ką veikt? Būtų gerai Jūsų patikrinta svetainė , iš kurios esat padare bent viena withdraw. Aukso kelio neieškau, užsidirbt iš tokios srities milijono nesitikiu, bet bent jau kaip praleisti laika, jo nešvaistant. Dėkui, kas nepagailės , gal kažkaip atsilyginsiu. 

Viskas kas susija su žaidimais, lažybomis galite net nesiūlyti, nebent dar kažkam prireiks, tai įdėkit.

Redaguota , nario Artūras/
58 minutes prieš, EduVMagadan parašė:

stroikese dirbt eik, sako uzdirbi :D Skamini zmones tik

Savaitgaliais dirbu prie mašinų , antro darbo nereikia , tiesiog ieškau kažko internetų , kad darbo dienom po pamokų turėčiau ką veikt , o dėl skaminimo tai nežinau apie ką kalbi ,  pažėk mano negatve iš oro vakar čiuvelis paliko , nors ta tema kuria jis atsiuntė joje  mano nickas niekur nepamynėtas, esu parašęs jau jam , bet jis neprisijungia

prieš 4 valandas(-ų), Artūras/ parašė:

Savaitgaliais dirbu prie mašinų , antro darbo nereikia , tiesiog ieškau kažko internetų , kad darbo dienom po pamokų turėčiau ką veikt , o dėl skaminimo tai nežinau apie ką kalbi ,  pažėk mano negatve iš oro vakar čiuvelis paliko , nors ta tema kuria jis atsiuntė joje  mano nickas niekur nepamynėtas, esu parašęs jau jam , bet jis neprisijungia

as kalbu is savo patirties, kazkada ir mane apscaminai ;) Tokia pat istorija, kitas tarpininkas ir dingot abu iskart :) Uzdarbio accounto dar neturejau, bet va teko susikurt del taves :D Nieko tokio, zaidimai yra zaidimai, sekmes linkiu ir tiek :)

(redaguota)
prieš 9 valandas(-ų), EduVMagadan parašė:

as kalbu is savo patirties, kazkada ir mane apscaminai ;) Tokia pat istorija, kitas tarpininkas ir dingot abu iskart :) Uzdarbio accounto dar neturejau, bet va teko susikurt del taves :D Nieko tokio, zaidimai yra zaidimai, sekmes linkiu ir tiek :)

Mh, soriukas ,bet nelabai suprantu apie ką tu kalbi , tu gal asmenys maišai ;D , gal gali atsiust savo duomenis, nes labai įdomu būtų pamatyt ;D

Redaguota , nario Artūras/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2745 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...