Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ieškau scripto Gaujoms gal būtų kas turit panašia kokia sistema tai papasakosiu apie ka kalbu : Man reikia gaujų sistemos kur galėtų Paprastas žaidėjas susikurti gauja ir tobulintis savo gaujos patirty ir galėtu pirkti savo gaujai bazes ir gun paketus...

Na štai gal ir supratote ko aš ieškau tiesiok man kaško panašaus svarbu (BAZĖS PIRKIMAS GAUJOM)

Atsilyginsiu +R3P :) 

GRAND-LIFE.LT

prieš 17 valandas(-ų), To#sky parašė:

Sveiki ieškau scripto Gaujoms gal būtų kas turit panašia kokia sistema tai papasakosiu apie ka kalbu : Man reikia gaujų sistemos kur galėtų Paprastas žaidėjas susikurti gauja ir tobulintis savo gaujos patirty ir galėtu pirkti savo gaujai bazes ir gun paketus...

Na štai gal ir supratote ko aš ieškau tiesiok man kaško panašaus svarbu (BAZĖS PIRKIMAS GAUJOM)

Atsilyginsiu +R3P :) 

gali išsiimti iš gm

(redaguota)
5 minutes prieš, TomyG parašė:

berods sunside yra panaši ar kažkas tokio

Ačių padėjai bent kaška kad kur yra ta sistema štai radau Sunside (Nereklama)  aprašyme apie Gaujas : 

MOD GALIT RAKINTI TEMA

Redaguota , nario To#sky

GRAND-LIFE.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...