Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2826 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
5 minutes prieš, hEro?lino parašė:

pro skripteri tas kurio paprasius nuotrauku sistemos is kart atsimazina kad neeina paleisti nes bugas sampo ,o ismete nes buvo priezasciu ir jos nebuvo tokios kaip pastave kad neileido i serva ir jau einu ieskot kito servo

patarimu is zmogaus kuris kas menesi suzlugdo projekta nereikia

Parasyk @Scripting'Game numes tau tas nuotraukas. Pardaviau ta sistema. Neieskok nes nepriims.

Kaip suprasi kokie sudini update, tada suprasi kodel isejau is ten ;). :taika: paka

Redaguota , nario MartyT
3 minutes prieš, MartyT parašė:

Parasyk @Scripting'Game numes tau tas nuotraukas. Pardaviau ta sistema. Neieskok nes nepriims.

nepriims nes nesu l oxas lendantis i subine

10 minutes prieš, Lukas_Fiesta parašė:

Net įdomūs tie projektai, kažin koki čia :o Aa, tu gal nori man parašyti į PM'ą ? Ar duoti kontaktus susisieksiu pašnekėsim. ;) Nereikės temoje bereikalingų komentarų. :)

nu va jau einam į pm ir kt sudas sekmes fietstukai gal iki forumo starto isbusit

(redaguota)
Dabar, hEro?lino parašė:

nepriims nes nesu l oxas lendantis i subine

nu va jau einam į pm ir kt sudas sekmes fietstukai gal iki forumo starto isbusit

Taigi aš paklaust norėjau kuriuose gali ir čia drąsiai sakyt, aš sakau neteršiam posto nerenkam komentarų, bet dėl manęs gali ir čia rašyt tuos kurie mėnesio netempė nes aš sužlugdžiau :D. :D

Redaguota , nario Lukas_Fiesta
prieš 9 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Maras kalmaras atsibudo, ką tu čia šiandienos naktį mum nori įrodinėt savo nesamoningom kalbom :soka: ? Beje klausima turiu ar bus serveryje galima išvysti darbą medžių suvirintojas ? :oho:

prieš 9 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Nesikeik ir eik į kosmosą narkotikų ieškot.

Juokini tu mane,šnerviau..Tau visur turi būt logika,gerai dėkim.Sa-mp servuose žmonės šokinėja iš mašinų kurios važiuoja 200km/h greičiu,tr priemones taisyklose sutvarko per 1sekundę,žmonės vaikščioja kiaurai žemę ar objektus,žmonės žudo kitus ir sėda į kalėjimą max 10min,tai kur čia logika?Jeigu reikalauji tos logikos,tai *Myliu SuperGames.lt* žaidi sampą?Žodžiu,virink iš čia,smirdžiau.

prieš 9 valandas(-ų), MartyT parašė:

Nebeturi zodziu matau, eik pamiegot tu gal :D "pro scripter"

prieš 9 valandas(-ų), MartyT parašė:

:D ane? Sako negavau, pats klausinejai apie darbus. Net neverkiau kad tu dievas, nes net nesi toks.

O tu vaikigali,gali padust su savo gfxinimu ar ką ten darai.Visiem nardai ir nardai,nepriema ar išmeta - stumia,priema - geriausias projektos in the world,pzdec,žais mūsų serve po 1000,pinigai eis belekai krč.

(redaguota)
prieš 11 valandas(-ų), BigDee parašė:

Agirdi abugeli, kai sutiksi tada kazka ir pasakyk, o ne uz laido raganek, man tikrai tu pinigu uztenka per akis. Dirbu ir uzsidirbu, turiu kam deti, o tu eilini vaikigali, geriau patylek ;)

Vaikas, vaiku vadina :DD Normaliai. Dirbtai, užsidirbtai - gražintai šaibas, bet negražini, tai reiškia dar tavo protas nesubrendęs ant tiek, kad tą suprastai :).

Redaguota , nario Invisiblis
Prieš 1 valandą, Invisiblis parašė:

Vaikas, vaiku vadina :DD Normaliai. Dirbtai, užsidirbtai - gražintai šaibas, bet negražini, tai reiškia dar tavo protas nesubrendęs ant tiek, kad tą suprastai :).

tavo gramatika iš akmens amžiaus dar neišlipus ir tavo smegenys nesugeba rašyt teisinga lietuvių kalba. Grįžk į savo Lenkiją.

Prieš 1 valandą, Playaa parašė:

Juokini tu mane,šnerviau..Tau visur turi būt logika,gerai dėkim.Sa-mp servuose žmonės šokinėja iš mašinų kurios važiuoja 200km/h greičiu,tr priemones taisyklose sutvarko per 1sekundę,žmonės vaikščioja kiaurai žemę ar objektus,žmonės žudo kitus ir sėda į kalėjimą max 10min,tai kur čia logika?Jeigu reikalauji tos logikos,tai *Myliu SuperGames.lt* žaidi sampą?Žodžiu,virink iš čia,smirdžiau.

O tu vaikigali,gali padust su savo gfxinimu ar ką ten darai.Visiem nardai ir nardai,nepriema ar išmeta - stumia,priema - geriausias projektos in the world,pzdec,žais mūsų serve po 1000,pinigai eis belekai krč.

Neprakaituok robinzonai kruzai, temperaturos kiba turi, kad bandai čia kažką man pasakyt ? :DDD Juokdarį, ne čia papuoliai su savo poemom. Čia yra žaidimas ir jį bando paversti kiekvienas realybe invaliduk :D 200km/h greičiu, kas tau realybėj to neleidžia padaryt ? Priemonės sutvarkomos per sekundę ? Vyrukas apsiskaičiavai trupučiuką, beje padaryt sistemą gali jog tau taisytų ir valandą, pusdienį ar kitą pasirinktą laiką visko gali primastyt, kiaurai žemę ar objektus ? - Čytai ar to dar neesi girdėjas ? Taip žudo, realiame gyvenime nebūna nužudymų ? Max dešimt minučių sėda ? Srsly ? Kur tu tą visą laiką žaidiai pacaniukas ? :DDD Ar sapnai kažkoki pas tave integruoti laikui ? :o

kokio samp projekto kurejo ypac lietuvoje, nesuvyliotu gauti 100 euru uz niekam tikusi projekta ir neuzdaryti jo, kam jam i ji investuot jei uz ta 100 euru gali pagert su draugais :D:D ta prasme, 100 euru aukot projektui tai durnas esi :D 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

(redaguota)

@Lukas_Fiesta @MartyT @Marius jūs *Myliu SuperGames.lt** matėt temos pavadinima? pyzdinkit į kokį skype ir aiškinkitės ten :D žmogų ant 100 apgavo tie čia savo istorijas pasakojasi, kam ta Marių užsipuolėt? jūs sukurkit pirma tokias sistemas, tada kažka jam bandykit primesti jog jis skriptint nemoka, nieko čia neheitinu ir neginu bet jau dapisot kaip viens su kitu pešatės..

Redaguota , nario Deivis'V
prieš 18 valandas(-ų), Eimantas // parašė:

Sitas tai totalus patermasas yra :mucha: užsisakė mappą ''skubiai, greitai, kuo greičiau, būtinai šiandien'' , atlikau darbą kuo galėdamas greičiau, nusiunčiau fotkes, sako kad tiko, bet pinigus pervės rytoj, na rytojus eina iki dabar :mucha: balvonas kažkoks, su tokiais niekam nelinkiu prasidėt ;)

@BigDee Davaj daba apie šita noriu išgirst

50TIcDJ.png

|Steamas - Tancuj| Skype - djevaldas2 |Instagram - Evaldas21 |

Patiko komentaras? Nepagailėk karmos taškų.

38 minutes prieš, Deivis'V parašė:

@Lukas_Fiesta @MartyT @Marius jūs *Myliu SuperGames.lt** matėt temos pavadinima? pyzdinkit į kokį skype ir aiškinkitės ten :D žmogų ant 100 apgavo tie čia savo istorijas pasakojasi, kam ta Marių užsipuolėt? jūs sukurkit pirma tokias sistemas, tada kažka jam bandykit primesti jog jis skriptint nemoka, nieko čia neheitinu ir neginu bet jau dapisot kaip viens su kitu pešatės..

Galim drąsiai :d, aš tai nesakau nieko, kad jis skriptint nemoka, net užuomenos tokios nebuvo. :D

prieš 1 valandą, Invisiblis parašė:

Kur matai gramatikos klaidas, ar dar kažkokias hujne ? Manau tau reikėtų apsilankyt pas lietuvių mokytoją, gal paaiškintų kaip, ką reikia rašyt, protinguoli.

prieš 2 valandas(-ų), Invisiblis parašė:

kas čia per linksniai *Myliu SuperGames.lt*? Negražini? kur ą nosinė? Apsilankyk pas logopedę ir taip pat akinius įsigyk atlepausi tu *Myliu SuperGames.lt*

prieš 1 valandą, Churchill parašė:

kas čia per linksniai *Myliu SuperGames.lt*? Negražini? kur ą nosinė? Apsilankyk pas logopedę ir taip pat akinius įsigyk atlepausi tu *Myliu SuperGames.lt*

Skubėjau eit su draugais, todėl ant greito parašiau, žmogau. Neapsimesk protingu, jeigu toks nesi. Ko tu čia tam bigui nardai. Beje, iš kur gali teigti jog aš atlepausis, jeigu nesi matęs realybėj? Susitikt labai žiūriu nori ? Numest adresą? Prilėksi ? Lauksiu, pupuliuk, parašyk į pm :) Gaila man tavęs :(.

prieš 3 valandas(-ų), Lukas_Fiesta parašė:

Neprakaituok robinzonai kruzai, temperaturos kiba turi, kad bandai čia kažką man pasakyt ? :DDD Juokdarį, ne čia papuoliai su savo poemom. Čia yra žaidimas ir jį bando paversti kiekvienas realybe invaliduk :D 200km/h greičiu, kas tau realybėj to neleidžia padaryt ? Priemonės sutvarkomos per sekundę ? Vyrukas apsiskaičiavai trupučiuką, beje padaryt sistemą gali jog tau taisytų ir valandą, pusdienį ar kitą pasirinktą laiką visko gali primastyt, kiaurai žemę ar objektus ? - Čytai ar to dar neesi girdėjas ? Taip žudo, realiame gyvenime nebūna nužudymų ? Max dešimt minučių sėda ? Srsly ? Kur tu tą visą laiką žaidiai pacaniukas ? :DDD Ar sapnai kažkoki pas tave integruoti laikui ? :o

pas tave tikriausiai ir respawnint po mirties neeis visgi tai nerelistiskas

prieš 19 valandas(-ų), Jasons parašė:

Tai taip, bet tu buvai užtikrinęs, kad projektas bus 'sėkmingas' ir nebus jokiu nesklandumu taip tai yra mano klaida, kad padonetinau tiek pinigų, bet tiesiog noriu, kad visi sužinotu kas tu per žmogus :)

Pats patikėjai juo, pats pirmas parašei ir prašei paslaugų iš dar nestartavusio projekto, taip kad pats kaltas ir gali eit galvą šviestis.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

prieš 2 valandas(-ų), Invisiblis parašė:

Skubėjau eit su draugais, todėl ant greito parašiau, žmogau. Neapsimesk protingu, jeigu toks nesi. Ko tu čia tam bigui nardai. Beje, iš kur gali teigti jog aš atlepausis, jeigu nesi matęs realybėj? Susitikt labai žiūriu nori ? Numest adresą? Prilėksi ? Lauksiu, pupuliuk, parašyk į pm :) Gaila man tavęs :(.

nardau bigui? tu debilas? kurioj vietoj aš jam nardau ir kokio bybio turėčiau? O tu, kad lauksi tai ir lauk, nei aš noriu pas kažkokią sampo auką važiuot nei važiuosiu. Visi čia tokie kieti jūs vaikai kviečiat/grąsinat atvažiuot, bet iš to tik šnipštas išeina :lol:

prieš 17 valandas(-ų), MartyT parašė:

Kaip suprasi kokie sudini update, tada suprasi kodel isejau is ten ;). :taika: paka

Realiai pirkau sistema, kodėl nepaimti jei žmogui nebereikalingą, kodą nagrinėjau tikrai rašytas @MartyT jokių platinimo neradau.Sistemos kodas, kaip žaliam tikrai sunkus būtų, bet jis tokia sistema laisvai įveikė. :)

16 minutes prieš, Churchill parašė:

nardau bigui? tu debilas? kurioj vietoj aš jam nardau ir kokio bybio turėčiau? O tu, kad lauksi tai ir lauk, nei aš noriu pas kažkokią sampo auką važiuot nei važiuosiu. Visi čia tokie kieti jūs vaikai kviečiat/grąsinat atvažiuot, bet iš to tik šnipštas išeina :lol:

Kai norėsi atlėkt iki manęs, parašyk pm, nes dabar matau beviltiška su tavim diskutuot, aiškinu vieną, supranta kitaip. Dar patarčiau neprakaituot, laido princese.

On 2017-08-06 at 16:28, Jasons parašė:

Sveiki visi kaip žinome Danielius a.k.a Big_Dee kure projektą r-mg.lt visi galvojome, kad bus puikus projektas, bet buvo nieko vertas, bet aš pasitikėdamas juo jam persiunčiau virš 100e taip žinau visi sakysite mano klaidą t.t bet tiesiog noriu, kad visi žinotu, jog jis yra nieko vertas ir nepatikimas savo žodžiais tiesiog jis yra 'vagis' sakė, jog grąžins dvigubai, bet sako naujam projekte tikrai pasiseks, bet kiek pamačiau jau ieško naujo projekto, todėl visus noriu pranešti, kad nepasitikėkite juo ir būkite atsargus su tokiu atsiprašant 'cenzūra' . Jis net paprasto 1 euro neturi, tai kam kurti projektą, kai visu maldauji ar turi 1e? Linkiu visiems nesutikti tokio žmogaus kuris prižada daug, o gaunasi niekas. PEACE.

įrodymai, kad buvo pervesta virš 100e į jo banko sąskaita per paysera: http://prntscr.com/g50q3h , http://prntscr.com/g50qd1 , http://prntscr.com/g50qjc

Aš jau mačiau, jis "nardo" po projektus, ir ieškos kur prisiglaust. Na labai dėkingi visi mes esame už tai kad praneši apie ši sukčių. Visi daro klaidų, bet tau čia pamoka. Niekados neik pirmas, arba pradžiai investuok minimalia sumą. 10-20 Eurų kad paskui nebūtų gailą. Sėkmes pacuk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2826 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...