Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2804 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

f1149ef68e4d4f3bdc04f440a460a77b575.png

Su acc žaidžiau tik aš vienas, niekad nebuvo botinta. Yra slayer helm (i), yra barrow gloves, yra 9M (7e+ prie kainos, galiu jei norite parduoti ir be jų.) padarytas Desert Treasure bei dar nemažai sunkių questų.

Atsiskaitymas swedbank, supirkinetojams neparduodu nabent mokate iškart. (Turiu atsiliepimų dėl accountų pardavimo seniau, nei vienas nebuvo susigrąžintas ar kaip nors paveiktas.)

Pagrindinio el.pašto neduodu, esu pardavęs kelis accountus jau prieš 1,5metų jokių neigiamų atsiliepimų, noriu parduoti kuo greičiau ir ne itin brangiai nes neturiu jokio noro ilgai terliotis. Dėl atsigražinėjimų galime net nediskutuoti nes į tokius dalykus nesiveliu.

Redaguota , nario E.A.
  • Parašė po 2 mėnesių...
  • ,
On 2017-10-02 at 18:29, Paulius. parašė:

Nu tai nieks nepirks be emailo, nebent vaikam parduosi, visi sako, kad nesusigrazins, bet Lietuvoje negalima niekuo pasitiketi, man ta pati sake ir dabar jau sedziu be acc'ounto ;)

Pardaviau dar rimtesnes keturias paskyras be emailo, viskas be problemų. Tad nesakyk kad niekas nepirks, ar su emailų ar be jo atsigrąžinti gali taip pat. :)

• Parašė po 2 savaičių...
38 minutes prieš, Kūbikas parašė:

Kaip dabar pamenu kai išmainėm acc į Lol'o 30lvl ir po poros mėn atsigražinai "Temperatura" nick dar :)

O, aš dar tavęs ieškojau, bet skype jau užblokavęs turbūt arba iš kontaktų išmetęs, jau tuo metu nežaidžiau Runescape, tačiau kaip į lolo paskyrą prisijungti negalėjau kadangi kažkas duomenis pakeitę, tai sumaniau ir vartotoją susigrąžinti dėl lygybės. Tą vartotoją turiu, ir jo nepardavinėju ir nežaidžiu su juo vien dėl to kad kažkam jį pardavęs, galėtum tu pvz.; bandyti jį susigrąžinti.

(redaguota)
prieš 8 valandas(-ų), E.A. parašė:

O, aš dar tavęs ieškojau, bet skype jau užblokavęs turbūt arba iš kontaktų išmetęs, jau tuo metu nežaidžiau Runescape, tačiau kaip į lolo paskyrą prisijungti negalėjau kadangi kažkas duomenis pakeitę, tai sumaniau ir vartotoją susigrąžinti dėl lygybės. Tą vartotoją turiu, ir jo nepardavinėju ir nežaidžiu su juo vien dėl to kad kažkam jį pardavęs, galėtum tu pvz.; bandyti jį susigrąžinti.

Atblokuok skypėj, pasikalbėsim dėl visko. Lolo acc buvo mano drg, turbūt jis ir susigražino jį, galiu atkalbėt ir vėl viską pateikt kaip buvo. Skype mano jau kitas : kubikas. (su tašku) su senu jau nesinaudoju. Beja, kažkada buvai tu, ar ne tu su juo prisijungęs dar cc sedėjai "osrslietuva" ir fb "osrs lietuva" rašei postą dėl fishingo :D

Redaguota , nario Kūbikas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2804 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...