Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėčiau kad pasakytumėte savo nuomonę, ką manot apie iPhone 5s?

Ar verta naudot iPhone 5s 2017 metais?

Ta prasme ar jis dar veikia normaliai jūsų akimis, kaip senesnis telefonas, ir šiaip kas turit atsiliepimus parašykit, kaip jum veikia, ar nelagina ar paveža viską normaliai.

Ir dar turiu klausimą, jeigu kas naudojat iphoną 5s, čia tik pas mane ar pas visus wifi gaudo silpnai kažkaip? Ta prasme prieš tai turėjau samsung galaxy s4, tai ir namo kieme wifi gaudydavo, o dabar tik kambarį, ir taip silpnokai kai toliau nueini

Ir dar šis tas, kiek įvertintumėt jeigu perkant naudotą tvarkingą,neskilusį iphone 5 / 5s kokia kaina jį vertintumėt kaip naudotą? 

wQqVNS5.png

Turiu iPhone 5s 2015/12 pirkta 2016/02. Po pirkimo pasidžiaugiau tik mėnesį, po 2 atnaujinimų pradėjo grybauti. Nulūžta procesai, žiauriai levai veikia TouchID, kartais reaguoja į home mygtuką tik po kelių paspaudimų (tik kai "miega"). Kartais "pažadinus" padaro screenshot'ą. Tiesa sakant po 10 iOS versijos išėjimo dirbti pradėjo geriau. Labiausiai nervina TouchID darbas. Telefonas geras ir tikrai vertas prašomos sumos. Užtenka per akis.

(redaguota)
31 minutes prieš, Rays parašė:

Ta prasme ar jis dar veikia normaliai jūsų akimis, kaip senesnis telefonas, ir šiaip kas turit atsiliepimus parašykit, kaip jum veikia, ar nelagina ar paveža viską normaliai.

Ir dar turiu klausimą, jeigu kas naudojat iphoną 5s, čia tik pas mane ar pas visus wifi gaudo silpnai kažkaip? Ta prasme prieš tai turėjau samsung galaxy s4, tai ir namo kieme wifi gaudydavo, o dabar tik kambarį, ir taip silpnokai kai toliau nueini

Ir dar šis tas, kiek įvertintumėt jeigu perkant naudotą tvarkingą,neskilusį iphone 5 / 5s kokia kaina jį vertintumėt kaip naudotą? 

mano pazystamui ta pati problema. su 5S.

turbut tau reikia didesni atstuma teikiancio routerio.

bet jeigu brangesnis 50-100euru routeris negaudo tai cia jau tikrai telefono ar jo firmware problema.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

1 minute prieš, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

mano pazystamui ta pati problema. su 5S.

turbut tau reikia didesni atstuma teikiancio routerio.

bet jeigu brangesnis 50-100euru routeris negaudo tai cia jau tikrai telefono ar jo firmware problema.

Mano routeris vapše pats galingiausias koks buvo topo centre, nes reikėjo kad į šalia esantį pastatą wifi būtų, ant s4 tame pastate gaudė 1-2 padalom. ant iphone5s negaudo, routeris antram aukste, o tarkim buni pirmam jau buna tik 1 padala, jaučiu kad prastai gaudo wifi...

Daugiau kažkas parašykit kaip pas jus su wifi, ar normaliai pagauna lyginant su kitais telefonais? 

wQqVNS5.png

Dabar, Rays parašė:

Mano routeris vapše pats galingiausias koks buvo topo centre, nes reikėjo kad į šalia esantį pastatą wifi būtų, ant s4 samsungo tame pastate gaudė 1-2 padalom. ant iphone5s negaudo, routeris antram aukste, o tarkim buni pirmam jau buna tik 1 padala, jaučiu kad prastai gaudo wifi...

Daugiau kažkas parašykit kaip pas jus su wifi, ar normaliai pagauna lyginant su kitais telefonais? 

wQqVNS5.png

(redaguota)
1 minute prieš, Rays parašė:

Mano routeris vapše pats galingiausias koks buvo topo centre, nes reikėjo kad į šalia esantį pastatą wifi būtų, ant s4 tame pastate gaudė 1-2 padalom. ant iphone5s negaudo, routeris antram aukste, o tarkim buni pirmam jau buna tik 1 padala, jaučiu kad prastai gaudo wifi...

pasakyk tikslu modeli. nes topo centro kjp ir elektromarkto prekes "isspakliuotos buna" ir "padroztos" dar priestai

man net ir ant pacio pigiausio ~10euru routerio is antro auksto i pirma gaudo ant huawei honor 7 lite. aisku dl spd nukrenta ir tebuna tik 2-4 linijos rysiui bet narsyti uztenka.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

(redaguota)
prieš 16 valandas(-ų), Rays parašė:

Pas mane 5S. Siaip veikia puikiai, jokiu problemu su wifi ir pan. 

5S skelbimuose apie 200eur. Nu bet cia priklauso nuo stovio, komplektacijos, ristas/neristas, ... ir pan.

prieš 16 valandas(-ų), ES.^ parašė:

Turiu iPhone 5s 2015/12 pirkta 2016/02. Po pirkimo pasidžiaugiau tik mėnesį, po 2 atnaujinimų pradėjo grybauti. Nulūžta procesai, žiauriai levai veikia TouchID, kartais reaguoja į home mygtuką tik po kelių paspaudimų (tik kai "miega"). Kartais "pažadinus" padaro screenshot'ą. Tiesa sakant po 10 iOS versijos išėjimo dirbti pradėjo geriau. Labiausiai nervina TouchID darbas. Telefonas geras ir tikrai vertas prašomos sumos. Užtenka per akis.

Su naujausia iOS naudojant tel pagal paskirti man visiskai nieks negrybauja ir nenuluzta.. (zaidimu nezaidziu)

Vienintelis dalykas, kad kita ryta po pjankes, pradejo grybaut Touch ID. Viskas uzlagino, db Touch ID isvis neveikia. Bet tel veikia stabiliai.

Lyg ir nukrites nebuvo..  nu bet cia smulkmena!

Redaguota , nario Rockstar

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...