Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki parduodu steam eurus! parduodu per aukcioną cs(nebūtinai cs) skinu(pvz koki prastą skina palieki aš nuperku  brangiai)  (Skype: teampages )

Steam pinigu 10 = paypal/banku 5eurai. mažiau nesideriu. pvz cs:go kainuoja steame 14eu  manęs galite gauti  7eurus.(būtu patogiausia man, kad žaidima pirktute)

Taisykles mano paprastos, jai nesilaikysit taisyklių busit ignoruojami

Taisykles:

1. Turit būti forumo narys.

2. Negalit turėti blogu atsiliepimu.

3. Negali būti naujai sukurtas accountas.

3. Atsiskaitymą imu tik Paypal arba Banku.(Keitimais neužsiimu)

4. Negaišinkite mano laiką daugybe klausimu.

5. Pirmas turi eiti.

Prašau nerašyti OFFTOPIC komentarų.

Redaguota , nario RnP
18 minutes prieš, RnP parašė:

NO OFFTOPIC!

Aš galiu tureti kad ir 100geru atsiliepimu, bet jai turėčiau nors viena bloga atsiliepima, tie 100atsiliepimu 0 vertės.

Nėra čia tokių dalykų kaip offtopic diskutuot galima šitam sub-forume, tai kaip čia tave suprast tai nežinau o tai 2 teigiami geriau negu 100 teigiamų ir 1 neigiamas ? :D:D Nu nežinau pas tave viskas čia pigiai labai ir dar pirmas neeini, ir tu pats pažiūrėk kaip parašei tas taisyklės, nieko neminėjau apie neigiamą, tu parašei 2 taisyklę negali turėt blogų atsiliepimų ir poto paskutinė taisyklė turi eiti pirmas tai ? fuck this shit im out.

prieš 2 valandas(-ų), chuwakas parašė:

Nėra čia tokių dalykų kaip offtopic diskutuot galima šitam sub-forume, tai kaip čia tave suprast tai nežinau o tai 2 teigiami geriau negu 100 teigiamų ir 1 neigiamas ? :D:D Nu nežinau pas tave viskas čia pigiai labai ir dar pirmas neeini, ir tu pats pažiūrėk kaip parašei tas taisyklės, nieko neminėjau apie neigiamą, tu parašei 2 taisyklę negali turėt blogų atsiliepimų ir poto paskutinė taisyklė turi eiti pirmas tai ? fuck this shit im out.

Aš pavizdi daviau, kad tie teigemi atsiliepimu skaičius nieko nereiškia, prašau nekomentuoti tai kas nera svarbu temai.

prieš 2 valandas(-ų), Kefyras.SaiyajiN parašė:

Tai wtf? :D Kaip tave suprast? keistas tu kažkoks, taip pigiai viską darai ir dar prašai, kad kiti eitų pirmi :D

Pirmas neinu, nes neketinu apgauti pirkėjo, o apie pirkėja negaliu pasakyti to pačio.

Pigei taip einu, nes neketinu pirkti žaidimų, todėl man tie pinigai nereikalingi.

(redaguota)
34 minutes prieš, Citadoras parašė:

Vistiek neatsakiai į mano klausima, per tarpininkus irgi neini? Ar bandai išsisukti ignoruodamas ir lauksi kol kažkas pakibs? :)

Negaištu laiko su tarpininkais, tiesiog nera tikslo, esu patikimas.

O dėl to, neinu pirmas nes Lietuviai. Esu pirkes is useniečiu daug kartu(kaskur 20-30) pirmas eidavau niekad neapgaudavo, o su lietuveis esu pirkes 5kartus 3kartus apgavo, todel niekad neisiu pirmas su lietuviais.

27 minutes prieš, Lord parašė:

Aiškus scam'as, neužkibkit ant tokių įdomių asmenų. ;) 

Pasilik nuomone sau.

Kas vadina kitus scamais dažniausia buna pats scamas.

Redaguota , nario RnP
5 minutes prieš, RnP parašė:

Negaištu laiko su tarpininkais, tiesiog nera tikslo, esu patikimas.

O dėl to, neinu pirmas nes Lietuviai. Esu pirkes is useniečiu daug kartu(kaskur 20-30) pirmas eidavau niekad neapgaudavo, o su lietuveis esu pirkes 5kartus 3kartus apgavo, todel niekad neisiu pirmas su lietuviais.

Pasilik nuomone sau.

Kas vadina kitus scamais dažniausia buna pats scamas.

Nu seni tu pats paskaityk ką rašai, negaišti laiko su tarpininkais, nes nėra tikslo ? Nepudrink čia visiems smegenų, neimi tarpininkų nes kitaip neitų apscamint, viskas su tavim čia jau senai aišku ir nebėra tikslo tau čia dar kažką burti. ;)

(redaguota)
8 minutes prieš, Lord parašė:

Nu seni tu pats paskaityk ką rašai, negaišti laiko su tarpininkais, nes nėra tikslo ? Nepudrink čia visiems smegenų, neimi tarpininkų nes kitaip neitų apscamint, viskas su tavim čia jau senai aišku ir nebėra tikslo tau čia dar kažką burti. ;)

Man 24metai, gi kaina eina ties 20eu-40eu, gi ne masina parduodu ble, koks tikslas pavogti man kaskokius 40euru, jai per menesi usidirbu 13kartu daugiau

Redaguota , nario RnP
3 minutes prieš, RnP parašė:

Man 24metai, gi kaina eina ties 20eu-40eu, gi ne masina parduodu ble, koks tikslas pavogti man kaskokius 40euru, jai per menesi usidirbu 13kartu daugiau

Tau gal taip atrodo, o pirkėjų atžvilgiu visai kitaip atrodo. Pagal dabartinę situaciją atrodo grynai scam. Jeigu nori kažką parduoti be tarpininko nieko nepavyks. Just saying.

(redaguota)
9 minutes prieš, Lord parašė:

Tau gal taip atrodo, o pirkėjų atžvilgiu visai kitaip atrodo. Pagal dabartinę situaciją atrodo grynai scam. Jeigu nori kažką parduoti be tarpininko nieko nepavyks. Just saying.

Vaiku atzvilgiu, ne pirkeju. Nueik i maxcheaters.com, ten jokiu tarpininku nera ir jokiu nusiskundimu kad apgavo nera.

Tik lietuviai apgaudineja, kaip tik imanoma, pamato proga iskarto naudojasi, nesvarbu kad suma 5eurai, o supergames.lt ignoruoja tokius nusiskundimus, kad ir foto siunti jiems p.o.h.u.i , bet jai padarai double posta arba nusikeiki, iskarto ispejimus duoda.

Redaguota , nario RnP
On 4/10/2017 at 20:58, RnP parašė:

Uždirbtum 13kartų daugiau neprekiautum čia , o jei ir prekiautum nieko nesistengtum įrodyti. Net jei tau ir 24 metai  ( nelabai tikiu ir nereikią kažkokių man įrodymų ) nepadaro tavęs patikimu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...