Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Dabar, Maquex parašė:

Vasara, žiemą čia dar nekaisdavo lauke, o dabar jau kaista, čia normalu yra visiškai, galėtum kalndiklį plastmasinį nusipirkt kad lupas nedegintų :D

Na žinai tiek žiemą tiek vasarą garinaui tiek mech modus tiek tuos box ir daug kitokių modu niekas nekaisdavo. Kiek skaičiau ir žinau tai netinka skystis. Bent jau ir man taip buvo pakeičiau skysti ir viskas okey. 

Ps.. Ir čia tikrai nenormalu kai tau kaista lūpos kad jau atrodo tuoj nudegs. Visiška nesamonė čia parašei

Redaguota , nario - Profesorius -
(redaguota)
1 minute prieš, - Profesorius - parašė:

Na žinai tiek žiemą tiek vasarą garinaui tiek mech modus tiek tuos box ir daug kitokių modu niekas nekaisdavo. Kiek skaičiau ir žinau tai netinka skystis. Bent jau ir man taip buvo pakeičiau skysti ir viskas okey. 

Skystis negali netikt, o jei netinka, tai čia jau ne skystis! Nu nebent jau dripperis 100% ant ijusto 2 kokio, ten jau netiks tai jo

Redaguota , nario Maquex

(redaguota)
Dabar, Maquex parašė:

Skystis negali netikt, o jei netinka, tai čia jau ne skystis!

Na aš nesu koks profesionalas nežinau visko apie tas elektronines cigaretes. Bet buvo tokia problema ir ne kartą ir su visokiais kaitikliais. Visados pakeisdavau skysti ir viskas būdavo gerai. Gal coilheadas koks pas ji šudas brokuotas nes kiek girdėjau ten vien bruokotus ideda į dežute. Tai pat jeigu nežinojai pirklauso koks skytis kiek vg kiek pg ne ne visi skysčiai tiks tam ir tam kaitikliui jeigu skirtingi vg pg tiesiog kaitiklis to nepriims gal jam reikia tirštesnio o ne skystesnio gal kaiptik atvirkščiai.

Pss. Mes čia galime ginčytis kiek norime :D vistiek aš prie savo nuomonės tu prie savo. Bet su tavo pasakymų kad vasarą kaista čia normalu nepritariu.

Redaguota , nario - Profesorius -
Dabar, - Profesorius - parašė:

Na aš nesu koks profesionalas nežinau visko apie tas elektronines cigaretes. Bet buvo tokia problema ir ne kartą ir su visokiais kaitikliais. Visados pakeisdavau skysti ir viskas būdavo gerai. Gal coilheadas koks pas ji šudas brokuotas nes kiek girdėjau ten vien bruokotus ideda į dežute. Tai pat jeigu nežinojai pirklauso koks skytis kiek vg kiek pg ne ne visi skysčiai tiks tam ir tam kaitikliui jeigu skirtingi vg pg tiesiog kaitiklis to nepriims gal jam reikia tirštesnio o ne skystesnio gal kaiptik atvirkščiai.

Tai kad pas mane rx200s taipogi kaista kai ilgiau pagarini, viskas čia normalu yra, gi kad išduoti garus įkaista spiralės, o esantis vatoj skystis išgaruoja, todėl ir kaista.

Dabar, Maquex parašė:

Tai kad pas mane rx200s taipogi kaista kai ilgiau pagarini, viskas čia normalu yra, gi kad išduoti garus įkaista spiralės, o esantis vatoj skystis išgaruoja, todėl ir kaista.

Tau pats modas kaisdavo ar kaitiklio kandiklis nes dabar nesuprasi ar tas ar tas. Kadangi jeigu kandiklis aš tiesiog pakeisdavau skystis ir viskas būdavo normalu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3394 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...