Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , kaip iš temos pavadinimo supratote jog ieškau žmonių kurie papylditu mano gretas bei padėtu visus sunkumus bristi ne vienam , taigi pradėsiu ilgai galvojęs nusprendžiau jog viso projekto išlaikymas man vienam nepajėgiamas.. norėjosi pailsėti kažkur išvykti.. todėl negalėjau leisti visos savo dienos projektui.. manau patys puikiai suprantate koks įtemptas bei sunkus darbas būtent vienam išlaikyti visą projektą , kalbu ne apie pinigus o apie nuovargi , todėl viską mečiau ,kaip ir sakiau po ilgu apmąstymu sugalvojau viską pradėti iš naujo , ką pradėti? Pradėti kurti tokį projektą kuriam atiduočiau visas savo žinias bei darbą ,kad jums mano mielieji padaryti kuo linksmesnį bei sukelti jums malonumą žaidžiant mano serveriuose , todėl ieškau žmonių kurie prisidėtu prie manęs ir tai įveikti kartų , kriterijaus visiškai nesvarbus svarbu jog būtų žmogus protingas bei išmanantis ką daro , nebūtiną kažką mokėti visiškai mielai sutikčiau bendradarbiauti su tuo žmogumi kuris nieko nemoką ,bet turi begalę idėjų kurias aš galėčiau pildyti! 

* 

Su kuom aš dirbu? Tai Counter-Strike ( GO , 1.6 , CS:S ) žinomą sulauksiu daug heiteriu jog (1.6) miręs ,taip jis senas žaidimas ,bet vis dar populiarus bei turintis savo nuostabia praeiti ,bei senus gerus ispudžius kuriuos patyrėme manau beveik kiekvienas

* 

Kodėl vertą rinktis manę? Nuoširdžia sakant begalė žmonių yra tokių kaip aš ,bet tik vienetai tai moką parodyti , negiriu savęs ,bet tikrai nusimanau apie savo darbą. Bėja  bendradarbiauju su žmogumi kuris mane remia todėl vargu ar bus tokių dienų kai reikės verkį ar maldauti paremti serverį nes neužtenką centų hosto pratęsimui. Visko nenoriu iškarto esu jau konfigūruoti serverius (pagrindus) todėl bet kokios masofkės man nepatinką , niekada neimu per daug , tai yra ką pradedu ta ir baigiu niekada nepradėsiu kažko kito kol neužbaigsiu pradėto darbo.

* 

* INFORMACIJA prašau rašykit man į skype : TheeMartis arba e.pašta : TheeMartis@gmail.com * 

* Bėja dominą ne vien (CS) žaidimų komandą galiu Drąsiai burti SAMP ar kitų žaidimo serverių komandą.* 

3WGTxqn.png

Žaidimų serveriai visiems!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...