Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

On 1/21/2017 at 16:58, infernus parašė:

Sveiki , gal galėtumet biški pagelbeti mane ? :D žiūrėdamas mapp darbu video pamačiau viena gera mappa , ir parinkta afigiena tektūra 

gal žinot kaip padaryti tokias grindis ?

Ne mapperis, bet žinau kaip padaryta. Jei gerai pamenu šis žmogus buvo įkėlias paaiškinimą, kaip padaryti tai. (sa-mp) Esme tokia grindis padaryto permatomos, ir apačoj atkartotas int. (obj apversti). (lyg ir taip supratau iš pirmo žmogaus kuris toki int padarė)

57 minutes prieš, Karolis_Handza parašė:

Ne mapperis, bet žinau kaip padaryta. Jei gerai pamenu šis žmogus buvo įkėlias paaiškinimą, kaip padaryti tai. (sa-mp) Esme tokia grindis padaryto permatomos, ir apačoj atkartotas int. (obj apversti). (lyg ir taip supratau iš pirmo žmogaus kuris toki int padarė)

objektų panaudojimo atžvilgiu tai čia gausis nesąmonė. 

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

prieš 19 valandas(-ų), Nuko` parašė:

Sudomino ir mane. Tai tikrai nėra kažkokia specifinė tekstūra, tas atspindys iš vis nėra siejamas su tuo. Tokį atspindį turi dalis originalių interjerų, tad tai rišasi su tuos interjerus gaubiančiu juodu lauku (rodos, jis priskiriamas prie tų Cull zonų). 

mane ir sudomino , ieškojau labai ilgai , bet dėja neradau tai galvoju gal i sg įdėsiu bet dėja tik Mantvis žino o kad jis pasakys tai nemanau :D 

(redaguota)
35 minutes prieš, infernus parašė:

mane ir sudomino , ieškojau labai ilgai , bet dėja neradau tai galvoju gal i sg įdėsiu bet dėja tik Mantvis žino o kad jis pasakys tai nemanau :D 

http://imgur.com/a/tK531

http://imgur.com/a/nNhJL

Atrodo, gavosi ir man. Vienas dalykas man vis tiek dar nelabai aiškus, bet dar keli bandymai ir klausimų būti neturėtų. Jeigu aktualu tau, parašyk man į skype, pasistengsiu ten paaiškinti detaliau.

Redaguota , nario Nuko`
prieš 11 valandas(-ų), Tony_Nolasco parašė:

Va hebra jums pamoka kaip pasidaryti tokias grindis, bet neesu įsitikinęs visiškai ar paeis jį padaryti per Map Construction, nes žmogus daro per MTA, bandykit ;)

Programa čia reikšmės neturi. Skirtumas tik toks, jog per MTA tos juodos zonos matomos, o per editorių ne. Bet įsikėlus į serverį rezultatas nesikeičia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...