Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi dar prieš naujus išvykau iš namų,aišku prieš tai naudojausi Steam,žaidžiau CSGO ir t.t Grįžęs Ketvirtadienį sumaniau jungtis į Steam paskyrą tačiau rašė incorect login.. Iš pradžių pamaniau,kad blogai suvedžiau tačiau patikrinau,kad pakeistas tiek slaptažodis,tiek gmailas... Steam Guard kodą man rodo,tačiau neįsivaizduoju kaip susigražinti. Numeris kuris uždėtas Steame jo neįmanoma pakeisti,nes SIM kortelę esu sulaužęs.. Gal turit idėjų kaip susigražinti man paskyrą? Suportui rašiau,bet kiek mačiau beprasmiškai,nes jie ten nusišneka..

Tokių dalykų,kaip nereikėjo dalint ir t.t nekomentuokit net,paskyra niekam nebuvo dalinama. Niekam niekada nebuvau davęs.

Steam Paskyros link'as - http://steamcommunity.com/profiles/76561198162963420/

tumblr_mzt45cTyBN1tqy842o1_500.jpg

jo , + jeigu tavo banko korta buvo ar yra prijungta prie tos steam paskyros tai tikrai parasius supportui problemu neturetu but.

Rašiau ten tam supportui,siunčiau ir CD key ir t.t Prašo dar CD key.. Tai iš kur man juos traukt.. Žodžiu vieną dieną Petriukas atrašė,kitą Aldona,ir taip keičiasi koki penki žmonės ten bandėt padėti,bet jie patys nesuprato ko prašau.. Tai tebūnie nutraukiau pagalbos prašymą,ir čia sugalvojau parašyti,bandysiu rytoj kortelę susigražinti ir atgauti paskyrą taip.. Bet klausimas kaip pasikeisti gmail? Jeigu ten įvestas kito žmogaus gmail kodas

(redaguota)

na cia tu tais cd key pievu daug , teko man kelis kartus irgi jiems siust , tai ne kekvienam tinka tam supportui ( antanui tiks ka atsiunciau o onutei ne) , tipo cd key turi but parasytas ranka ant zaidimo pakuotes ir atsiustas nuskenuotas ir pns ( kitaip sakant nesamones ) . O jeigu turi banko korta prijungta tai vel rasai supportui ir ten sneki su jais. duodi kortos info / paypal persiuntimu info ir tikrai grazins . tik ilgai reiks zaist su jais . o greiciausias budas tai su ta kortele butu.

p.s kai praso cd key , tai cia praso ne vien ( xxx-xxx-xxx) o praso yrodyt kad tu pirkai is kokios zaidimu parduotuves ta zaidima .

Redaguota , nario VIDOE

na cia tu tais cd key pievu daug , teko man kelis kartus irgi jiems siust , tai ne kekvienam tinka tam supportui ( antanui tiks ka atsiunciau o onutei ne) , tipo cd key turi but parasytas ranka ant zaidimo pakuotes ir atsiustas nuskenuotas ir pns ( kitaip sakant nesamones ) . O jeigu turi banko korta prijungta tai vel rasai supportui ir ten sneki su jais. duodi kortos info / paypal persiuntimu info ir tikrai grazins . tik ilgai reiks zaist su jais . o greiciausias budas tai su ta kortele butu.

p.s kai praso cd key , tai cia praso ne vien ( xxx-xxx-xxx) o praso yrodyt kad tu pirkai is kokios zaidimu parduotuves ta zaidima .

Bandysiu rytoj,na o tau dėkoju už pagalbą!

P.S Jeigu dar kas turit kokių pasiūlymų rašykite!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...