Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3078 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Piest moka, koduot nemoka, prisizadejo bet nepadare taip ir gavos

Pirmai sakei kad ir piešti nemoku, dabar jau piešti moku, koduoti nebemoku? Įdomu iš ko sprendi kad koduoti nemoku? Ir apskirtai ką tu moki jeigu tik sugebi ant visų šnekėt, kad jie nieko neva nemoka ir pan, gal parodyk ką tu moki daryti už kitus geriau?

• ,

Pirmai sakei kad ir piešti nemoku, dabar jau piešti moku, koduoti nebemoku? Įdomu iš ko sprendi kad koduoti nemoku? Ir apskirtai ką tu moki jeigu tik sugebi ant visų šnekėt, kad jie nieko neva nemoka ir pan, gal parodyk ką tu moki daryti už kitus geriau?

nemoki, nes neoptizuotai piesi, bet other hand.... kazkiek moki nes atrodo visai neblogai.. Tai galima skayti kad moki tiktais neoptimizuotai, anyway koks skirtumas ka as moku ir t.t? tu man pinigus grazink savalka.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

(redaguota)

nemoki, nes neoptizuotai piesi, bet other hand.... kazkiek moki nes atrodo visai neblogai.. Tai galima skayti kad moki tiktais neoptimizuotai, anyway koks skirtumas ka as moku ir t.t? tu man pinigus grazink savalka.

Paaiškink man kaip tu supranti optimizuotą piešimą? Optimizuotojau. 

Redaguota , nario Ron
(redaguota)

Nenaudojant 5 TD kai gali panaudoti tik 1?

Tai nėra optimizacija... Čia nuo žmogaus priklauso kiek sunaudoja. Jeigu žinau kad limito neviršiju, tuomet nieko nenutiks net jei ir "panaudosiu 5 kuomet galima 1". 

Optimizacija galima paavadinti nebent tai, kad darbas turi būti būti suderintas skirtingoms rezoliucijoms, o tavo tas Šetonas to nesugeba padaryti ir aš tai puikiai žinau, kadangi tęko perdarinėti jo darbus.

Redaguota , nario Ron

Tai nėra optimizacija... Čia nuo žmogaus priklauso kiek sunaudoja. Jeigu žinau kad limito neviršiju, tuomet nieko nenutiks net jei ir "panaudosiu 5 kuomet galima 1". 

Optimizacija galima paavadinti nebent tai, kad darbas turi būti būti suderintas skirtingoms rezoliucijoms, o tavo tas Šetonas to nesugeba padaryti ir aš tai puikiai žinau, kadangi tęko perdarinėti jo darbus.

savo darbus padaryk tada kitu vertink.

Zinoma kam padaryti normaliai tvarkingai naudojant 1 jei galima belekaip greitai padaryti 5 imetant. Kam rupintis ir sukti galva apie kazka kai nesieki savo limito, nesvarbu kad bus daugiau serve nei 1 TD ir tada sieks limita. Logic over 9000

(redaguota)

savo darbus padaryk tada kitu vertink.

Zinoma kam padaryti normaliai tvarkingai naudojant 1 jei galima belekaip greitai padaryti 5 imetant. Kam rupintis ir sukti galva apie kazka kai nesieki savo limito, nesvarbu kad bus daugiau serve nei 1 TD ir tada sieks limita. Logic over 9000

O jeigu nesieks? Bet kada galima atnaujinti TextDraw. Jis apie logiką kalba... Čia tik tu kiek žinau nori sukurti serverį (bet nesukursi 100) kuris būtų pergrūstas TextDraw'ais, todėl tau taip ir atrodo kad viršysiu limitą.

Redaguota , nario Ron

O jeigu nesieks? Bet kada galima atnaujinti TextDraw. Jis apie logiką kalba... Čia tik tu kiek žinau nori sukurti serverį (bet nesukursi 100) kuris būtų pergrūstas TextDraw'ais, todėl tau taip ir atrodo kad viršysiu limitą.

As noriu unikalesnio bei grazesnio, darau ka noriu ir kaip noriu, nes tai yra mano projektas. Esmes nekeicia ka as darau, esme tame kad tu nuscaminai mane ir negrazini pinigu.

Negryžkime prie tos pačios istorijos ir nesirinkime čia pranešimų. Administratoriai yra supažindinti su šia tema, todėl belieka tik sulaukti jų verdikto ;) Aš laikausi savo :)

Cia apie viska, pranesimai neina, as tau uzdejau neigiama atsiliepima uztai kad apscaminai, nes tu mane ir apscaminai, tu man uzdejai uztai kad as tau pinigus sumokejau, ir tu man darbo nepadei.... nu verdiktas turetu buti aiskus.

(redaguota)

Cia apie viska, pranesimai neina, as tau uzdejau neigiama atsiliepima uztai kad apscaminai, nes tu mane ir apscaminai, tu man uzdejai uztai kad as tau pinigus sumokejau, ir tu man darbo nepadei.... nu verdiktas turetu buti aiskus.

1. Aš tavęs neapscaminau.

2. Neigiamą atsiliepimą uždėjai visiškai nepelnytai.

3. Aš tau neigiamą atsiliepimą uždėjau nes ...nurodyta neigiame atsiliepime

3. Darbą padariau bet panorėjai atgauti pinigus. Man laikas už darbą kainuoja, todėl jeigu esi neapsisprendėlis - tavo bėdos.

Nustok rinktis praneimus nes vistiek nieko neįrodysi.

Redaguota , nario Ron

1. Aš tavęs neapscaminau.

2. Neigiamą atsiliepimą uždėjai visiškai nepelnytai.

3. Aš tau neigiamą atsiliepimą uždėjau nes ...nurodyta neigiame atsiliepime

3. Darbą padariau bet panorėjai atgauti pinigus. Man laikas už darbą kainuoja, todėl jeigu esi neapsisprendėlis - tavo bėdos.

Nustok rinktis praneimus nes vistiek nieko neįrodysi.

1. Apscaminai lasara.

2. PELNYTAI.

3. uztai kad apscaminai mane todel ir uzdejai.... 

3?! 4.... u sure? paziurekim i sita... viena sakai man kita sakai i foruma.. VAGIE.

0847d5911fba6d077c58527b5c271e06565.png

IR DAR KARTA SAKAU SITOJE SKILTYJE PRANESIMAI NESIRENKAMI

Čia šitas :DDDDDDDDDDD, nieko nemoka, textdrawų sunaudoja kokia 35 kai galima sunaudoti 2x mažiau, ir mažiau apkrovos bus serveriui...

Dar pas Invį projekte nesąmones komentuoja :DDD, kažkoks keistokas jis man :DD.. 

Tokius tiktais banint IP BAN'u.

Vat vat butent, kure jis man td'us, tipo sistemas ir visa kita, pradejau sakyt kad belekiek td isnaudoja ir pan ( paskaiciavom su kitu skripteriu kiek ten tu td mazdaug ), tai uzsisiko nachuj pasiunte nieko nedave nei supistu lievu td'u nei pinigu negrazino :D

(redaguota)

o tavo tas Šetonas to nesugeba padaryti ir aš tai puikiai žinau, kadangi tęko perdarinėti jo darbus.

:funny:gi tęko perdarinėti jo darbus.“ parodyk perdarytus darbus :D:mucha: idomu koks ten textdraw dar :D

Redaguota , nario Šetonas

FbZRIty.jpg

Oficialus discord serveris - https://discord.com/invite/gXpM3jV

www.cryDog.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3078 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...