Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kažkas su monitoriu. Patikrink laidą jungianti monitorių, galbūt jis pažeistas.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

(redaguota)

Ta prasme man viska ok bunu kai youtube ziuriu ar narsau internete, bet kai bet koki zaidima isijungiu is kart juodas ekranas negali buti PSU beda ? nes mano PSU nera kokibiska http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai_tinklo_produktai/korpusas_ir_ausinimas/maitinimo_blokai/aerocool_kcas_atx_23_600w_aerokcas600

gali, gal reikia pakeist cpu ir gpu termopasta. pazystamas tokia problema turejo su illegear laptopu i7 6700HQ ir 980m gtx;u. pakeites thermal compound'a ir susitvarke.

kas kiek laiko dulkes valai is dektopo?

Redaguota , nario Mikoto9223

Chestnuts please

(redaguota)

mano kompas yra stacionarus vaizdo korta msi 970 gtx gaiming edition 4g, bet negi reike keisti termo pasta ? nes tik metai kaip turiu kompiuteri

negali zinoti kol standartine termopasta nusideves. daug kas priklauso nuo gpu condition. jei isdziuvo teks vezt i servisa arba imone is kurios pirkai ir prasyti pakeisti.

siaip kas metus gan daznoka keist bet kartu nereiskia jog tai nera butina jei susiduri su problemomis.

https://www.facebook.com/groups/GloriousMasterRace/ gali prisijungti i grupe. nusakyti problema ir driveriu versija. ir galbut gausi atsakyma. zinok jei eisi tiesiai i nvidia gaming fb grupe tau daug kas prikliedes nesamoniu ^^ ne siki mates esu kaip skiedziai apie psu tarsi viskas bus ok o is tiesu jo kokybe apgailetina.

Chestnuts please

(redaguota)

tai tada viskas aisku i garantini 

pabandyk grupeje apsilankyt. ijungti koki maziau resursus edanti zaidima ir pateikti temperaturas. pateik driver versija. gal kuri problema sutaps ir netgi galbut tereiks pvz termopasta servise pakeisti ar panasiai. nereiks jokio taisymo.

Chestnuts please

(redaguota)

Tai psu greiciausia neismaitina.

Jei turi galimybe, pas drauga nusinesk gpu ir uzkrauk koki benchmarka. Bus aisku gpu ar psu.

Gali bandyt dar ramus pakeitaliot, viena ir kita jei x2 po viena pakaisiot i viena ir kita motinines ram slota. Man buvo po zaibu ir deka pigaus egzpertu rekomenduoto psu, perdeges mobo ram slotas. Tik nepamenu ar visai pc neisijungdavo jei vienas slot uzimtas ar pajungus zaidima.

Redaguota , nario Kakas69

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3068 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...