Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikas, matau esi tas žmogus kuris nori sukurti savo serverį ir turėtu kažkokį tai pelną, užsidirbti tai kelis eurus. Bet ar tu teisus šiame žingsnyje kurti serverį? Iš tavo temos turinio supratau, kad esi nekvalifikuotas serverių kūrime ir męs publika išvysime dar vieną serverį kuris neturės jokios konkurencijos ir bus uždarytas po kelių savaičių, nes nebus naudos jį laikyti. Mano patarimas tau kaip draugui: Geriau mokykis ir mokykis. Yra begalės pamokų kurios išmoko kažko naujo. Taippat yra skripterių/programuotojų kurių gali prašyti pagalbos, žinoma nevisi sutiks, bet dauguma padės ir už ačiū.

Taippat šiame forume yra begalės gamemodų, kuriuos gali į vales koreguoti ir taip kažko išmokti. Sėkmės tau :)

Supergames.lt patalpini gamemode'ai: https://www.supergames.lt/forum/61-samp-gamemodes/

Redaguota , nario Daivaras J.

Sveikas, matau esi tas žmogus kuris nori sukurti savo serverį ir turėtu kažkokį tai pelną, užsidirbti tai kelis eurus. Bet ar tu teisus šiame žingsnyje kurti serverį? Iš tavo temos turinio supratau, kad esu nekvalifikuotas serverių kūrime ir męs publika išvysime dar vieną serverį kuris neturės jokios konkurencijos ir bus uždarytas po kelių savaičių, nes nebus naudos jį laikyti. Mano patarimas tau kaip draugui: Geriau mokykis ir mokykis. Yra begalės pamokų kurios išmoko kažko naujo. Taippat yra skripterių/programuotojų kurių gali prašyti pagalbos, žinoma nevisi sutiks, bet dauguma padės ir už ačiū.

Taippat šiame forume yra begalės gamemodų, kuriuos gali į vales koreguoti ir taip kažko išmokti. Sėkmės tau :)

Supergames.lt patalpini gamemode'ai: https://www.supergames.lt/forum/61-samp-gamemodes/

O tai tu tipo jau kvalifikuotas?  Kur čia galima rasti mokykla?

O tai tu tipo jau kvalifikuotas?  Kur čia galima rasti mokykla?

Nebuvo nei temos, kurioje minėjau, kad esu kvalifikuotas. Daviau žmogui patarimus, kūrie jam padės tik į naudą.

Šiuo metu gali pradėti ieškoti pamokų: https://www.supergames.lt/forum/66-samp-pamokos/

(redaguota)

Nebuvo nei temos, kurioje minėjau, kad esu kvalifikuotas. Daviau žmogui patarimus, kūrie jam padės tik į naudą.

Šiuo metu gali pradėti ieškoti pamokų: https://www.supergames.lt/forum/66-samp-pamokos/

Neminėjai bet parašiai: Iš tavo temos turinio supratau, kad esu nekvalifikuotas serverių kūrime ir męs publika išvysime dar vieną serverį kuris neturės jokios konkurencijos ir bus uždarytas po kelių savaičių, nes nebus naudos jį laikyti.

Tai čia tipo visa zavasko šūtvė kvalifikuoti o kiti ne? ir tipo jūsų tas liberticytis nežlugs bet žlugs kiti projektai?

Redaguota , nario Sklatkė

Neminėjai bet parašiai: Iš tavo temos turinio supratau, kad esu nekvalifikuotas serverių kūrime ir męs publika išvysime dar vieną serverį kuris neturės jokios konkurencijos ir bus uždarytas po kelių savaičių, nes nebus naudos jį laikyti.

Tai čia tipo visa zavasko šūtvė kvalifikuoti o kiti ne? ir tipo jūsų tas liberticytis nežlugs bet žlugs kiti projektai?

Juokinga tai, jog turėjau serverį, daugiau nei pusę metų, o jie su savo vlrg nesilaikė net porą menėsių :D Ir jie kalba kad jie net irgi neužsidarys ;DD

:) 

Labai atsiprašau, vietoj "Esu" turėjau omenį "Esi" (Komentara redagavau) Žmogus teigė, jog nori sukurti serverį su jau paruoštu pagrindu, tai buvo aišku, kad žmogus dar nėra pilnai pasirengęs sukurti savo nuo visiškai tuščio lapo. Turbūt parašiau aiškiau, atsiprašau už klaidinantį komentarą.

Juokinga tai, jog turėjau serverį, daugiau nei pusę metų, o jie su savo vlrg nesilaikė net porą menėsių :D Ir jie kalba kad jie net irgi neužsidarys ;DD

Labai apmaudu skaityti tavo komentarą, kadangi tu teigi jog ieškai gamemodo kuriame jau būtų padarytas pagrindas. Tai man asocijuojasi su tuo, kad dar nesi pilnai pasirengęs kažką sukurti pats ir dar neturi pilnai žinių tam įgyvendinti, tai mano nuomonė buvo tokia, kad tau dar reikia mokintis. Jeigu ir turėjai projektą, kuris laikėsi daugiau nei musę metų, valio! Turbūt kitas projektas bus sekmingesnis, nes kuo labiau stengiamės, tuo geresni rezultatai. Atsiprašau, jeigu teko suprasti netaip, neturėjau blogų kėslų. Sėkmės kuriant projektą, atsakyti nereikia.

Labai atsiprašau, vietoj "Esu" turėjau omenį "Esi" (Komentara redagavau) Žmogus teigė, jog nori sukurti serverį su jau paruoštu pagrindu, tai buvo aišku, kad žmogus dar nėra pilnai pasirengęs sukurti savo nuo visiškai tuščio lapo. Turbūt parašiau aiškiau, atsiprašau už klaidinantį komentarą.

Labai apmaudu skaityti tavo komentarą, kadangi tu teigi jog ieškai gamemodo kuriame jau būtų padarytas pagrindas. Tai man asocijuojasi su tuo, kad dar nesi pilnai pasirengęs kažką sukurti pats ir dar neturi pilnai žinių tam įgyvendinti, tai mano nuomonė buvo tokia, kad tau dar reikia mokintis. Jeigu ir turėjai projektą, kuris laikėsi daugiau nei musę metų, valio! Turbūt kitas projektas bus sekmingesnis, nes kuo labiau stengiamės, tuo geresni rezultatai. Atsiprašau, jeigu teko suprasti netaip, neturėjau blogų kėslų. Sėkmės kuriant projektą, atsakyti nereikia.

Man įdomu dėl ko jūs sakot kad aš kuriu projektą? Nejaugi taip matosi?  :soka:  :funny:  :funny:

:) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3493 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...