Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3497 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šią temą kuriu kad tiesiog praneščiau jums apie vieną čiūva kuris mane apgavo ant 3 eurų sms žinutės :D

Šiaip niekada pirmas neeinu, bet labai skubėjau ir galvojau kad tokia maža suma bet va negalvojau kad dar vis kažkas apgaudinėja dėl fuckings 3 eurų :D Debilas :D

Irodymai

http://imgur.com/a/AAUHi

jo profilis : https://www.supergames.lt/user/47945-arcus/

Redaguota , nario KarolisY

Nori kartu pažaisti su PlayStation4? Pridėk mane į draugų sąrašą! PSN ID - karolukas11

Baisiausias variantas, tas, kad tau pačiam jų manau labiau reikia tų trijų eurų..
Jūs patys visi tuojaus ubagais tapsit, mėtydami tokius pinigus ne pirma tema matau, kad penki eurai, ar tai trys būtų jums ne pinigas.
Didžiausia baimė, kuomet visa lietuva išprotės ir taps visiskai nuubagėjus, kadangi seniau dėl 10Litų jūs šitam forume žmogų tiek užpielindavot, kad jis net nesėdėdavo prie kompiuterio, dabar jum jau nebe pinigas..

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Eh tokiu nesuprantu, pats buvau gudriai apgautas dėl samp turto :D susikurė skype toki patį kaip daug reputacijos turinčio asmens supergames ir apsigavau pasitikėjau, na keisti žmonės.

Baisiausias variantas, tas, kad tau pačiam jų manau labiau reikia tų trijų eurų..
Jūs patys visi tuojaus ubagais tapsit, mėtydami tokius pinigus ne pirma tema matau, kad penki eurai, ar tai trys būtų jums ne pinigas.
Didžiausia baimė, kuomet visa lietuva išprotės ir taps visiskai nuubagėjus, kadangi seniau dėl 10Litų jūs šitam forume žmogų tiek užpielindavot, kad jis net nesėdėdavo prie kompiuterio, dabar jum jau nebe pinigas..

Tai niekas nesako, kad ne pinigai, bet supranti koks turi būt adaptas, kad apgaudinėt dėl tokios sumos žmogų.

ca296f49150f7c710b42bb88bed90427294.gif

Eh tokiu nesuprantu, pats buvau gudriai apgautas dėl samp turto :D susikurė skype toki patį kaip daug reputacijos turinčio asmens supergames ir apsigavau pasitikėjau, na keisti žmonės.

Tai niekas nesako, kad ne pinigai, bet supranti koks turi būt adaptas, kad apgaudinėt dėl tokios sumos žmogų.

Geriau jeigu nešti jau tai nunešti kokius kelis šimtus eurų tavo nuomone?

Aš manyčiau jog reiktų indentifikuoti šį forumą, kitaip niekada nesumažės čia tų apgavyščių.

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Rmt? 3e... Tai jei jums rimtai 3e centai tai tuoj ubagai busit nes tuoj jums ir 20eur bus centai... Man pvz kiekvienas euras yra pinigas o tie *Myliu SuperGames.lt*** - 3e ai p* centai

ASUS Notebook: CPU: Intel® Core™ i3 3217U Processor, RAM: DDR3 4GB RAM, GPU: NVIDIA® GeForce® GT 710M, HDD: 750GB HDD, OS: Windows 10 OS / Windows 8.1 OS [Dual Boot]

MacBook PRO 2006: CPU: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo, RAM: 4 GB 667 MHz DDR2 SDRAM, GPU: NVIDIA GeForce 8600M GT 256 MB, HDD: 249GB HDD, OS: MAC OS X Mavericks 10.10.5

primenu, kad tema sukūriau tik kad pranešti jums apie jį, kad jūsų neapgautų nes gal ne man bet manau daug kam yra nemažai tie 3 ar kažkiek eurų.

tai tau nieko nesakė tai, kad dar prieš tave turėjo neigiamą atsiliepimą? :D jei žmogus turi pagrįstą neigiamą atsiliepimą, manai jam ne *Myliu SuperGames.lt* ir tikrai daugiau nesukčiaus? :D Sukčiaus ir dabar dar toliau, kol bano negaus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3497 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...