Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5513 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 2 savaičių...
Na ir prasidedą Las-Venturus įstoriją nuo SAMPKLUBO serverio, lv miestąs netinką rp, na čia sunkaus nėrą nieko ką išvardinai scriptus galimą gauti iš interneto,. Gali bandyti ką nors daryti.

Jei moki daug funkcijų, tai tau betkuri vieta tiktų RP serverio kūrimui.

Introduct` - sėkmės kūryboje.

P.S. Sakai webo nenuhackins, bet tu nežinai su kuo turėsi reikalą. :) Jei populiarumas bus nemažas tavo projekte, tada Nostesi kyš nagus prie tavo webo. Turbūt nepažįsti jo. (LRG Hacker)

jo zinau as ta nostesi kaskoks debilas nekenciu nupirkes buvo remulio serva kvailys, nepykit kad keikiuos tiesiog nekenciu nostesi, beto as pazistu irgi gera hackeri taigi nk blogo nepadarys :D o del servo tai as visada noredavau las venture losti nes nera tokiu servu dar nei vieno

Nostesi "LRG Hackeris" Durnas Jis Su savo LRG Nusibodo!LRG Serveris Ne Bus Popoliarus Todel kad Nostesi Durnas pilnas...ir lRG Max Zais 50-100Zmoniu ne daugiau Kaip Nori Nostesi kad zaidze 300-500 kaip sarge,Bet ir sarg'as jau ne RP Serveris o Freeoram :)

Nu Krc Viena Zodi Tai LRG Sudas!NEZAISKIT LRG.LT SERVERIJA NOSTESI CIULPK MAN BIBI!!(atiprasau uz Keiksmazodziu)

sančio, LRG.LT Be To Yra Melagiai,Sakė Paleido Servą 305 Žmonės atėjo... ir tipo jį išjungė... LRG.LT Atsibodai,Jūs Su Savo bbčiulpeis sarg'ais vrlg gadinat lietuvą. Yra Žmonių Kurie nori savo jėgas išbandyti sukure GM Ir neina žmodėl del jūsų .... Čiuvai *Myliu SuperGames.lt* o tie Realus Piderų Gyvenimas (RPG-BEST) Irgi Vapšėė. Atsiprašau už keiksmažodžius senai išsilieti norėjau..

804ed16076b41d9cecff40801dac3c6c47.gif

• Parašė po 3 savaičių...

Na ka aš čia pamačiau skaitydamas komentarus.

1. Servo nebus nes jau prajo nemažai laiko, o nieko nei web nieko nėra

2. Jei bus bus smagu pakonkuruoti nes mano servas Las-Venturas mieste

3. Matau daug kas nori i LV tai atsidares WWW.Best-Life.LT su LV miestu

4. kažkas sake kad ne SampKlubas pradėjo LV, tai tiesa LV lietuvoje pradėjo vLRG bet SampKlubas ji prikėlė nes kai SampKlubas atėjo i Lietuvos serveriu saraša su Las-Venturas miestu jis buvo vienintelis tuo metu Su LV todėl daug kas sako kad SampKlubas pradėjo LV istorija, nors mes ja tik atgaivinom po ilgos pertraukos

Sako SampKlubas :D Nejuokink gerai? Nebūtų sampklubo su las-venturus jei ne DWZ (deiwiz_winston_ ir Ernis (ernestas_puma) tai kad nemeluok visiems gerai?

erni tu viena karta uždusk ir susirask kokia pana ar šeip laisvalaiki, nes jau užknisa kai visur kiši nosi, ir pats tipo scripteris afigenas mapinti dorai nemoki :D

Sako SampKlubas :D Nejuokink gerai? Nebūtų sampklubo su las-venturus jei ne DWZ (deiwiz_winston_ ir Ernis (ernestas_puma) tai kad nemeluok visiems gerai?

erni tu viena karta uždusk ir susirask kokia pana ar šeip laisvalaiki, nes jau užknisa kai visur kiši nosi, ir pats tipo scripteris afigenas mapinti dorai nemoki :D

:D Sako pana susirask kad turiu aš tą pana, o tu pats uždusk kiauras dienas nolifini prie kompo ir nieko nepadarai visų tik prašai kad suskriptintu. Ir pričiom čia tas mapinimas ar skriptinimas? Mapint moku normaliai o ne kaip tu kažkoks burundukas kažka mapini kaip koks žąsinas turbut mano šuo gražiau palotu negu tu sumapintum. Kišą čia skriptinima ir mapinima žiaurus:D

REVAN - Mano nick.

LRMG.LT

ance uzpis** tu jau mane. Lukas_Pieza buvo normalus, bet tu nei biski. Krc, dar kai buvo best-life pavadinimas SampKlubas nuemiai man vip, nes tave nuzudziau per karus. Dar kai buvau tulpiniu direktorius, uzgrobem bloodz ir tave mes su gaziu nudejom. Nuo to laiko ir pradejai ant manes pykti, paskui taip daejo iki admin nuemimo, paskui ban(laime kad lukas_pieza unban padare man). Bet tu dar to nesupranti kad cia tik zaidimas, o tu del jo nervuojasi. Krc jeigu netoks mantas mane butu pakvietes buciau isviso net nejes vien tik del to kad tu ten buvai.

Krc, mane jus jau uzpis** del tos konkurencijos. Cia jums ne koks konkursas, ir jeigu tavo serveris bus populiariausias ir ka tu laimesi? FreeRoam'a kaip ir sarg.lt. As jusu krc nesuprantu. Jau geriau serveri sukurti zaideju malonumui, bet tik ne del pinigu kaip sarg.lt ir stenktis buti geriausiais Lietuvoje. Ance, as kuriu dabar su sharkiu best-grp serveri. Mano padejejas Sharkis stengsis jauciu del populiarumo Lietuvoje, nes uzdejo pavadinima best-grp. Ance, galesi su mano ir sharkiu projektu pakunkuruoti, jeigu tau jau taip labai patinka konkurencija. Bet pamatysit jus greitai dingsit is Lietuvos serveriu, vien tik del to kad nemoki su zaidejais bendrauti. Atsimenu dar kai SampKlubas buvo pavadinimas jusu serverio, sakydavai man kad kai uzgrobi kokia nors baze mafuku ir tave nusauna tu nebegali teleportuotis. O ar tu pats nesiteleportavai? Krc butum normalus jeigu ismoktum nors kiek bendrauti.

P.S biski nusipezejau bet niekis.

________________________Pirmas Tikslas_______________________

________________________100 Pranesimu(Nera)_____________________________

________________________250 FLT(Nera)__________________________________

________________________+5rep(Nera)____________________________________

ance uzpis** tu jau mane. Lukas_Pieza buvo normalus, bet tu nei biski. Krc, dar kai buvo best-life pavadinimas SampKlubas nuemiai man vip, nes tave nuzudziau per karus. Dar kai buvau tulpiniu direktorius, uzgrobem bloodz ir tave mes su gaziu nudejom. Nuo to laiko ir pradejai ant manes pykti, paskui taip daejo iki admin nuemimo, paskui ban(laime kad lukas_pieza unban padare man). Bet tu dar to nesupranti kad cia tik zaidimas, o tu del jo nervuojasi. Krc jeigu netoks mantas mane butu pakvietes buciau isviso net nejes vien tik del to kad tu ten buvai.

Krc, mane jus jau uzpis** del tos konkurencijos. Cia jums ne koks konkursas, ir jeigu tavo serveris bus populiariausias ir ka tu laimesi? FreeRoam'a kaip ir sarg.lt. As jusu krc nesuprantu. Jau geriau serveri sukurti zaideju malonumui, bet tik ne del pinigu kaip sarg.lt ir stenktis buti geriausiais Lietuvoje. Ance, as kuriu dabar su sharkiu best-grp serveri. Mano padejejas Sharkis stengsis jauciu del populiarumo Lietuvoje, nes uzdejo pavadinima best-grp. Ance, galesi su mano ir sharkiu projektu pakunkuruoti, jeigu tau jau taip labai patinka konkurencija. Bet pamatysit jus greitai dingsit is Lietuvos serveriu, vien tik del to kad nemoki su zaidejais bendrauti. Atsimenu dar kai SampKlubas buvo pavadinimas jusu serverio, sakydavai man kad kai uzgrobi kokia nors baze mafuku ir tave nusauna tu nebegali teleportuotis. O ar tu pats nesiteleportavai? Krc butum normalus jeigu ismoktum nors kiek bendrauti.

P.S biski nusipezejau bet niekis.

Nusišnekėjai beveik pusę teksto bet beveik viskas tiesą.

REVAN - Mano nick.

LRMG.LT

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...