Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5511 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

welcometolv.gif

Sveiki,

Turiu tokį klausimėlį, ar norėtumete išbandyti gerų scripterių, bei maperio darbą Las-Venturas mieste?. Šiek tiek jeigu šnekant apie serverį sistema būtų lyg ir tokia : Jokių emigracijų, jokių teleportu ( norint suteikti tikrą rp serverį ), jokių xp ( būs lygiai. ), V.I.P augs x2 lygis grejčiau ir maždaug ADMIN, VIP nelabai kuom skirsis nuo paprasto žaidėjo, kad suteikti didesnį tikroviškumą. Nauji darbai. Lygio kilimas : 1-2lvl - 8h 2-3 16h 3-4 - 24h 4-5 32h 6-7 -40h. PVZ : Taxi darbas nuo 1-2 LVL, Policijos darbas nuo 5 LVL, Mafijos prasidėtų nuo 6 ir baigsis su lyg 10. Laukiu jūsų nuomonės, ar ateitumete, nes mes jau pradėję darbus. ŽMONIŲ Į PROJEKTA NEREIKIA!

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Iš patirties sakau nedėk Las Venturas miesto gi jau bandžiau su savo role-play.lt ir kas gavos ? šudas loše po 20-30 bet kadangi pas mane rekordas 194 man tas online mažas ir teko uždaryti, lv miesta gali leisti tuomet kai pas tave žaidžia 200 player nes lv didelis miestas niekas nežais, ir tuo labiau jei imsi gm iš sa-mp.com nes iš aprasymo taip ir supratau.

Iš patirties sakau nedėk Las Venturas miesto gi jau bandžiau su savo role-play.lt ir kas gavos ? šudas loše po 20-30 bet kadangi pas mane rekordas 194 man tas online mažas ir teko uždaryti, lv miesta gali leisti tuomet kai pas tave žaidžia 200 player nes lv didelis miestas niekas nežais, ir tuo labiau jei imsi gm iš sa-mp.com nes iš aprasymo taip ir supratau.

Teisingai pasakiai :)

Teisingai pasakiai :)

Na bet pabandyti verta kas bus tas jeigu bus blogai tj pakeis i sf ar ls miesta B)

Na ir prasidedą Las-Venturus įstoriją nuo SAMPKLUBO serverio, lv miestąs netinką rp, na čia sunkaus nėrą nieko ką išvardinai scriptus galimą gauti iš interneto,. Gali bandyti ką nors daryti.

Jei moki daug funkcijų, tai tau betkuri vieta tiktų RP serverio kūrimui.

Introduct` - sėkmės kūryboje.

P.S. Sakai webo nenuhackins, bet tu nežinai su kuo turėsi reikalą. :) Jei populiarumas bus nemažas tavo projekte, tada Nostesi kyš nagus prie tavo webo. Turbūt nepažįsti jo. (LRG Hacker)

Tiek dirbu,o REP negaunu :( Jei negaila +REP :)

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...