Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3516 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Mariau, tavo žiniai latga ir agata atstovauja daugybe šalių ;) Taigi nesvarbu, nors ir iš afrikos grosi, vistiek pažeidi autorinių teisių transliacija, grodamas autorių kūrinius ;)

beja apskritai apie koki tu uk kalbi, jeigu transliacija vykdoma is vilniaus , uab "esnet"

kitaip tariant vpsnet.lt :)

Redaguota , nario RomasTR
(redaguota)

Mariau, tavo žiniai latga ir agata atstovauja daugybe šalių ;) Taigi nesvarbu, nors ir iš afrikos grosi, vistiek pažeidi autorinių teisių transliacija, grodamas autorių kūrinius ;)

beja apskritai apie koki tu uk kalbi, jeigu transliacija vykdoma is vilniaus , uab "esnet"

kitaip tariant vpsnet.lt :)

Susisiekiau su agata , jie mus tikrino daugybe kartu ir buvo perdave kitiems kurie patikrintu iškur transliuojama internetu , taigi translecija vygdoma VDS vpsnet.lt serverije kuris stovi Lietuvoje , bet šaltinis ateina iš GB ip adreso , kuris prisijungtas prie VDS icecast2 , ir jie turi ip adresa mūsų ir išnagrinejo kad suteike translecija SKY.com interneto tekejai.

Ir perdave GB licenzijos registrui, nes Lietuvoje agata negali matyti kuo usijema asmuo GB ar kitoje šalije nors svetaine LT 

nemeluosiu agata bande mums ikasti daugybe kartu jie to ir laukia kol busiu lietuvoje ir iš lt ip pradesiu translecija :D bet to nebus , aš Lietuvai nepriklausau aš taigi turiu Rusijos talepatybe , aš Lietuvoje emigrantas buvau nuo 12 metu , kai prasidejo nesamones aš emigravau , GB ir čia jau esu 1 metai ir man gerai , betkada galiu gryšti i Rusija ir ramei gyventi.

Redaguota , nario @Marius
  • Neigiamai 1

cs.1.6 dievas !

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3516 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...