Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3514 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Yavol,

Nusprendžiau pasijungti modifikaciją, tačiau tik prisiregistravus numuša mane į kaimelį. Visos kordinatės yra puikios ir viskas turėtu veikti, tačiau kažko turbūt nekrauna. Jei neveiktu mysql - registracijos / prisijungimo lentelės neišmeta ( MAN JĄ IŠMETA - REIŠKIAS MYSQL KANALINA). Prisiregistravus paskyra yra numušama į kaimelio ( 0, 0, 0 ) kordinates. Priežastis - neaiški.

Someone ?

Server_Log nieko blogo nėra, viskas užkrauta puikiai. 

Player: Mor_Mor OnPlayerCheck callback execute. (šitą meta ir kitus užkrautus ššš)

Mysql_Log meta šituos:

[20:28:00 11/27/16] [ERROR] mysql_query - invalid connection handle (id: 0)
[20:28:00 11/27/16] [WARNING] cache_get_row_count - no active cache
[20:28:00 11/27/16] [ERROR] cache_delete - invalid connection handle (id: 1)

4LY6ZaL.png

fN1ZYEL.png

Redaguota , nario Jonas K.

(redaguota)

Tai kad mysql nuliai stovi, tai gal dėl to ir nekrauna?

Nuliai stovi dėl to, kad neužkrauna t.y neduoda dalykų kaip patirties taškų, pinigų, ID ir panašiai. Net Spawn kordinačių neduoda kurios yra nurodytos OnPlayerSpawn, visur 0-iai stovi dėl to, kad taip duoda.

Pagal .pwn visus dalykus turėtu duoti :

1. 500 pat. taškų

2. 5,000 eurų.

3. Unikalų vartotojo ID.

4. Spawn kordinates.

Tiek jau bent kiek nuotraukoje yra, nulius rodo dėl pakrautos paskyros, tačiau nepakrautos informacijos.

Redaguota , nario Jonas K.

Yavol,

Nusprendžiau pasijungti modifikaciją, tačiau tik prisiregistravus numuša mane į kaimelį. Visos kordinatės yra puikios ir viskas turėtu veikti, tačiau kažko turbūt nekrauna. Jei neveiktu mysql - registracijos / prisijungimo lentelės neišmeta ( MAN JĄ IŠMETA - REIŠKIAS MYSQL KANALINA). Prisiregistravus paskyra yra numušama į kaimelio ( 0, 0, 0 ) kordinates. Priežastis - neaiški.

Someone ?

Server_Log nieko blogo nėra, viskas užkrauta puikiai. 

Player: Mor_Mor OnPlayerCheck callback execute. (šitą meta ir kitus užkrautus ššš)

Mysql_Log meta šituos:

[20:28:00 11/27/16] [ERROR] mysql_query - invalid connection handle (id: 0)
[20:28:00 11/27/16] [WARNING] cache_get_row_count - no active cache
[20:28:00 11/27/16] [ERROR] cache_delete - invalid connection handle (id: 1)

4LY6ZaL.png

fN1ZYEL.png

nu tai kodas blogas, parodyk jį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3514 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...