Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5138 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kažkaip sėdėjau ir laukiau kol brolio eilė baigsis ir aš sėsiu prie pc. Ir visai netikėtai šovė mintis sukurti nurasyk.lt. Tai labai padėtu daugybei Lietuvos mokinių pasigerinti pažymius, bei pagaliau jų tėvai jais didžiuotusi. Esmė tame, kad šioje svetainėje bus visų pamokų nuo 5 iki 12 klasės knygų bei pratynų uždaviniai, atsakymai, pratimai, bei pamokos su paaiškinimais. Iš šio projekto nesiekiu jokio pelno, domeną viską ko reikės esu pasiryžes nupirkti. Viskas ko man reikia, tai žmonių kurie retkarčiais atrastu laisvo laikas, pakurti pamokų ir panašiai. Projektą norėčiau atidaryti Rugpjūčio mėnesio viduryje. Jei nori prisidėti rašyk į skype: xStaskax1 . Ka iš to gausi? Nieko, tiesiog padėsi 500k mokinių lietuvoje, bei tavo pavardė bus paminėta svetainėje. Atleiskit, rašai tikrai ne į tam skirtą vietą, tačiau šiame forume daugiau neradau kur būtų galima parašyti. Nesmerkit, tiesiog jei kas susidomėjo ir nori kuo prisidėti rašykit, remėjų nereikia. Dizainerio taip pat.

-- Papildyta --

Nors vis dėl to dizainerio reikėtų, php v7 arba html. Sumokėčiau.

parasas.png?uid=76561198068733750

gera mintis ,bet jai koks kontras tai kas tada ?:D

Tada iš vakaro nusirašai visus atsakymus, arba būdamas pamokoje prisijungsi su tlf. Bus sukurta programa, wap versija mūsų projekto. Turiu priėjimą prie visų kontrų atsakymų. Kaip iš kur ir kodėl neklauskite. Man tiesiog reikia 5-12 klasių pratybų bei knygų pratimų, atsakymu ir paaiškinimų.

parasas.png?uid=76561198068733750

gera mintis ,bet jai koks kontras tai kas tada ?:D

Tada iš vakaro nusirašai visus atsakymus, arba būdamas pamokoje prisijungsi su tlf. Bus sukurta programa, wap versija mūsų projekto. Turiu priėjimą prie visų kontrų atsakymų. Kaip iš kur ir kodėl neklauskite. Man tiesiog reikia 5-12 klasių pratybų bei knygų pratimų, atsakymu ir paaiškinimų.

Nu va bet pas mus dažniausiai mokytojai patys padaro kontrus....

O dėl pratybų tai 8 klasės galėčiau parūpinti :)))

o_6f22f65331.jpg

Iš pratybų nieko neišmokstama. Paieškai knygoj ir nurašai. O kam ieškot, jei viskas ant delno?

sakai neismokstama? Va butent tas tavo "paieskojimas knygoj" ugdo igudzius atrinkti tinkama informacija ir atfiltruoti nereikalinga - kad ir kur bedirbsi sito igudzio tau reiks. + perrasant kazka informacija labai gerai atsimenama = geresnis pazymys kontroliniame darbe. + labai abejoju ar galesi nusirasyk.lt ar koki ten valstybiniam egzamine pasijungt.

Taip pak kolega labai abejoju , kad is pratybu nieko neismokstama.

Peace :taika: .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5138 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...