Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na gerai galejau paprasyt modu, bet nezinojau kad jie tai gali, tad man jokio skirtumo ar dbr pakeisiu ar ne. O kad tas cia isterijas kelia ,tai cia jau jo problemos:)

Na, matai, galėjai, bet nežinojai. Tai kieno čia bėda, kad nesusižinojai, lukonic ar tavo? :)

Jeigu darai konkursus/aukcionus, tai būk malonus ir duot laimėtojui, o ne atsikalbinėk ir vadink jį isteriku kai jis nori atsiimti tą ką laimėjo. 

Tu darai konkursą/aukcioną, tavo ir atsakomybė pakeisti datą laiku, informuoti dalyvius apie datos keitimą, apie konkurso taisyklių keitimą ir t.t, o ne tų, kurie bando laimėti.

Labai viskas paprasta, norėjai pakeisti datą, reikėjo pakeisti prieš konkurso pabaigą, ar tai parašyti asmeninę žinutę dalyviams pranešant apie datos pakeitimą, ar tai moderatoriams, jeigu pats to padaryti nesugebėjai. Niekas dalyvaujantis tikiuose dalykuose po tavo profilį neis ir nesitikės, kad tu ten kažką ant sienos pasirašęs. Tavo bėda, jog negali laikytis taisyklių ir gavai įspėjimą iš moderatorių, niekeno kito.

Kažkaip didžioji forumo narių dalis sugeba diskutuoti negaudami įspėjimų, ir kažkaip negalvoja, jog moderatoriai nevėkšlos ir dalioja įspėjimus betkam kam nori. :)

Redaguota , nario ZOLY

❤️

Ehm, atsiprašau, be logikos biški parašei "tai čia tavo bėdos", nes net nemanau čia, kur tas priliptų. Suprantu, kad su tavim kalbėt, kaip su siena, bet būk malonus.

Kaip supratau atsakymo į kodėl buvo apskritai pakeista data, nesulauksiu

Atėjai iškėlei sceną , uzfloodinai savo verkimais mano temą. O ne kaip normalus žmogus rašęs ir pm išsiaiškines. Tad ne,nesiaiskinsiu as tau:).

Na, matai, galėjai, bet nežinojai. Tai kieno čia bėda, kad nesusižinojai, lukonic ar tavo? :)

Jeigu darai konkursus/aukcionus, tai būk malonus ir duot laimėtojui, o ne atsikalbinėk ir vadink jį isteriku kai jis nori atsiimti tą ką laimėjo. 

Tu darai konkursą/aukcioną, tavo ir atsakomybė pakeisti datą laiku, informuoti dalyvius apie datos keitimą, apie konkurso taisyklių keitimą ir t.t, o ne tų, kurie bando laimėti.

Labai viskas paprasta, norėjai pakeisti datą, reikėjo pakeisti prieš konkurso pabaigą, ar tai parašyti asmeninę žinutę dalyviams pranešant apie datos pakeitimą, ar tai moderatoriams, jeigu pats to padaryti nesugebėjai. Niekas dalyvaujantis tikiuose dalykuose po tavo profilį neis ir nesitikės, kad tu ten kažką ant sienos pasirašęs. Tavo bėda, jog negali laikytis taisyklių ir gavai įspėjimą iš moderatorių, niekeno kito.

Kažkaip didžioji forumo narių dalis sugeba diskutuoti negaudami įspėjimų, ir kažkaip negalvoja, jog moderatoriai nevėkšlos ir dalioja įspėjimus betkam kam nori. :)

Bet zinai uz ka ispejimas buvo kad cia sneki?:)

O diskusijas galit kelt būsenos atnaujinimuose;) ,ne tam skirta mano tema

(redaguota)

Atėjai iškėlei sceną , uzfloodinai savo verkimais mano temą. O ne kaip normalus žmogus rašęs ir pm išsiaiškines. Tad ne,nesiaiskinsiu as tau:).

Bet zinai uz ka ispejimas buvo kad cia sneki? :)

O diskusijas galit kelt būsenos atnaujinimuose;) ,ne tam skirta mano tema

Tai jeigu įspėjimą gavai kurio neturėjai gaut kreipiesi į administraciją ir rašai, tas ir tas moderatorius uždėjo įspėjimą už tą ir tą, gal galite nuimti. Administracija pažiūri įspėjimą, jeigu uždėtas neteisėtai jį nuima ir moderatorius gauna minusą.

Kokias tu problemas čia keli aš nesuprantu? Prisigalvoji matosi pasiaiškinimų kurie net logikos jokios neturi, kodėl neatiduodi laimėtojui gifto kurį jis laimėjo pagal viską.

Kaip tai ne tam? Laimėtojas jau yra, data buvo pakeista po konkurso pabaigos, tai ši tema neturėtų daugiau tęstis. :)

Redaguota , nario ZOLY

❤️

Tai jeigu įspėjimą gavai kurio neturėjai gaut kreipiesi į administraciją ir rašai, tas ir tas moderatorius uždėjo įspėjimą už tą ir tą, gal galite nuimti. Administracija pažiūri įspėjimą, jeigu uždėtas neteisėtai jį nuima ir moderatorius gauna minusą.

Kokias tu problemas čia keli aš nesuprantu? Prisigalvoji matosi pasiaiškinimų kurie net logikos jokios neturi, kodėl neatiduodi laimėtojui gifto kurį jis laimėjo pagal viską.

Problema tame, kad įspėjimas normalus, už 1.2.

(redaguota)

Kaip tai ne tam? Laimėtojas jau yra, data buvo pakeista po konkurso pabaigos, tai ši tema neturėtų daugiau tęstis. :)

snekekit ir toliau, nes matot tik savo nuomone:)  ir ale jus visi teisus, ispejimas už ,, gražu"  kai apstu visas forumas su ale vienu žodžiu kas rašo. haha funny

Redaguota , nario Dieduska

Kas čia tardymas? .  gavau įspėjima, neupinau temos ,buvau parases kad sustabdomas nematei, tai nematei. O kad iš temos š padarei, tai gali ir rakint tema;).

Kaip ir prieš tai minėjau, tavo atsakomybė pasirūpinti tokiais dalykais kaip datos pakeitimas, ne dalyvių, reikėjo rašyti asmenines žinutes kiekvienam kuris dalyvavo ar tam kuris turėjo laimėti, nebūtų buvę jokių bėdų, bet nusprendei nieko nedaryti, palikti, gifto neatiduoti tam kuris jį laimėjo ir tęsti toliau, kad daugiau pinigų gautum.

Apgailėtinas esi, ką tau dar galima pasakyti. Tą patį kartoji, sakai, kad mes tavo nuomonės neklausom, bet pats nelabai matosi, kad kažką skaitai ir kartoji "tavo bėda, kad nematei". Nematė, nes gal neaiškioj vietoj pasireiškei, kad pakeičiama data? 

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...