Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kaip iš temos pavadinimo turbūt supratote, kad ieškau laptopo (žaidimams) iki 2000€. Aišku, suprantu,kad už tokią kainą būtų geriau nusipirkti stacionarų iš dalių surinktą kompiuterį,bet man laptopo reikia daugeliui dalykui.

Keli dalykai kodėl man jo reikia, t.y dėl mokslų,šiuo metu esu gimnazistas į mokslus žiūriu labai rimtai,bet tuo pačiu ir norisi pageimint. Norisi ir nueiti pas draugus savaitgaliais, kartu pažaist, bet svarbiausias dalykas,kad ilgai jis gyvuotu, kad netgi galėčiau pabaigus mokyklą su juo mokytis universitetuose ir pnš.

Štai laptopas, kuris man labiausiai patiko, pagal jo specifikacijas, bet dėl kainos galbūt per daug pakelta, ką manot? (Kaina 2200€) Gal pasiūlytumėt geresnių variantų?

1. http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/nesiojami_kompiuteriai_ir_priedai/nesiojami_kompiuteriai/msi_gs63vr_6rf_stealth_pro_gs63vr6rf023nl  (MSI GS63VR 6RF Stealth PRO)

Ačiū, geros dienos!  :)

Redaguota , nario Vingaudas
(redaguota)

Šiaip tai, bent jau jei to laptopo baisiai nenešiosi tai siūlyčiau egpu pasiimt.

T.y pasiemi laptopą už 1k eurų, kita 1k euru išleidi 60 ant adapterio ir iki 900eur gpu bet kokiai :) Ir geimini kaip reikalas

Redaguota , nario //M

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

uz tokia kaina jau tikras gaming laptopas iseina. Panasios spartos stacionaras kainuotu apie 700 eur + monitorius. Tai sumoki tik du kartus brangiau. Ziauriai apsimoka pirkt, nes siaip gaming laptopai kainuoja apie 3 kartus brangiau. Tad patarciau nelaukt, kol visu neispirko. http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/nesiojami_kompiuteriai_ir_priedai/nesiojami_kompiuteriai/msi_ge62vr_6rf_apache_pro_ge62vr6rf081nl

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...