Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3560 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, gal kas turi ar mąsto daryti? Jūsų nuomonė apie tatuiruotės, ką jos priduoda?

Mano klausimai būtų tokie:

Ar galima daryti būnant nepilnamečių? (Turiu apie 500€ biudžėtą)

Ką siūlot darytis ant dėšinės rankos, esu ne sportininkas ar koks bodybuild'eris, normalaus sudėjimo, nei storas, nei kačiokas. Siūlykit, reiškit savo nuomonė, būtinai norėčiau rasti žmonių, kurie turi patirties ir paklausti.

Nuo 16 bene galima su tėvų sutikimu

Nu nežinau 15 budamas dariausi, apie tėvus net neužsiminė, galbūt vyresnis atrodžiau.

Kas dėl tatto tai nieko jos "nepriduoda" , juk daraisi dėl savęs, tai bus tavo kūno papuošimas, o galbūt simbolis kuris kažką tau asmeniškai reikš ar primins. Todėl nežiūrėk į tai kas kietai atrodo, ar madinga- darykis tokia kuri miela tavo širdžiai :)

Beabėjo, kiek galvų tiek nuomonių , bet čia manoji :)

Nuo 16 bene galima su tėvų sutikimu

Supratau, tai 17m galima bus?

Mano nuomonė tokia - Jeigu tau gražu ir jeigu nori turėti šį dalyką ant savo kūno visą savo gyvenimą tai darykis, jeigu ne, tai ne. Man asmeniškai nepatinka ir aš šiuo dalyku nesidomiu, bet žinau lyg ir nuo 16 metų leidžia darytis.

Supratau, tai 17m galima bus?

Nu nežinau 15 budamas dariausi, apie tėvus net neužsiminė, galbūt vyresnis atrodžiau.

Kas dėl tatto tai nieko jos "nepriduoda" , juk daraisi dėl savęs, tai bus tavo kūno papuošimas, o galbūt simbolis kuris kažką tau asmeniškai reikš ar primins. Todėl nežiūrėk į tai kas kietai atrodo, ar madinga- darykis tokia kuri miela tavo širdžiai :)

Beabėjo, kiek galvų tiek nuomonių , bet čia manoji :)

Apie tai žinau, bet gal kas turi ką pasiūlyti, nes į galva niekas nelenda išskyrus savo vardą earoglifais, dragon lore ant visos rankos ar kokio keiksmažodžio ant pirštu :D

Mano nuomone, tai tatuiruotės turi atspindėti žmogaus mąstymą, ar gyvenimo būda, bei reikšti kažką prasmingo, atspindėti kokį nors asmeninį įvikį, ar panašiai. Tai turėtų būti kažkas tokio, kuo galėtum pasigirti, ar apie ką galėtum kažką įdomaus papasakot. O išsirinkus paveikslėlį iš knygutės atvaizduoti jį visą gyvenimą ant savo kūno yra tiesiog durna. Tai tik būdas į save atkreipti dėmesį, "primesti kietą". Ir jei tai pasirinksi, turėtum suprast, jog taip ir atrodysi kitų žmonių akyse. Visą gyvenimą.

Tai pat, į odą galima sukišt RFID chip'ą. Su tatuiruote galima jį paslėpti. O panaudoti jį galima taipogi įdomiai.

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3560 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...