Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hmm, visi sako jog tavo kodas yra šūdiniausias kokį kažką matė, pagrinde tai Edgaras iš button apie tave viską pasakė, jog nevykėlis esi. Salam. Tai tvarkykis pats kodą savo, o ne kitų žiūrėk.

Šūdiniausias kodas? Man atrodo button.lt parodo vien tai kad yra šudiniausios paslaugos. Tegul į savo pažiūri, kiekviename dizaine rasi tiek klaidų, kad validatorius pradeda sunkiai krauti, o tu pažiūrėk iframe paskutinį darbą su validatoriu, jei rasi klaidų aš tau 100e duosiu. Tas Edgaras gal ir turi daugiau rekomendacijų negu Iframe, bet tos rekomendacijos tarp jaunimo, o dabar palyginkim kas įeiną į įmonęs, iframe turi labai daug rekomendacijų, nes darbus atlieka įmonėms, neturi jis laiko su vaikų forumais dirbti, o Edgaras kažin ar vieną rekomendaciją turi iš bet kokios įmonės, manau tiek užtenka, kad sulygint button.lt komandą ir Iframe. :) Taip kad koderiai dideji jums dar toli turbūt php kodo paprasto neparašytumėt :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Šūdiniausias kodas? Man atrodo button.lt parodo vien tai kad yra šudiniausios paslaugos. Tegul į savo pažiūri, kiekviename dizaine rasi tiek klaidų, kad validatorius pradeda sunkiai krauti, o tu pažiūrėk iframe paskutinį darbą su validatoriu, jei rasi klaidų aš tau 100e duosiu. Tas Edgaras gal ir turi daugiau rekomendacijų negu Iframe, bet tos rekomendacijos tarp jaunimo, o dabar palyginkim kas įeiną į įmonęs, iframe turi labai daug rekomendacijų, nes darbus atlieka įmonėms, neturi jis laiko su vaikų forumais dirbti, o Edgaras kažin ar vieną rekomendaciją turi iš bet kokios įmonės, manau tiek užtenka, kad sulygint button.lt komandą ir Iframe. :) Taip kad koderiai dideji jums dar toli turbūt php kodo paprasto neparašytumėt :)

Emh... :D prašau tik nejuokink.. :D  "Domas" su įmonėmis? :D :D manau, pačiam tam Domui suaugt reik o poto apie įmones svajot :) Tuo labiau tas pats tavo "Iframe - Domas" manau kaip tik neparašytu nei minimalaus template'o, o tuo labiau nei sup**** PHP skripto. Tad, nereik čia kažko įrodinėt kad oj tas ta daro tas ta.. Apie ta tavo mylima "Iframe" galiu tiek prirašyt kad bus gėda čia tau pačiam į foruma ateit. Aš visgi einu už patį Edgara bei jo projekta "button". Ech.. įmonės.. :D prašau nejuokinkit. :D Lukas_Fiesta - taip manau tu greičiausiai dėl savo pasakymo ir neklydai. :) 

(redaguota)

Emh... :D prašau tik nejuokink.. :D  "Domas" su įmonėmis? :D :D manau, pačiam tam Domui suaugt reik o poto apie įmones svajot :) Tuo labiau tas pats tavo "Iframe - Domas" manau kaip tik neparašytu nei minimalaus template'o, o tuo labiau nei sup**** PHP skripto. Tad, nereik čia kažko įrodinėt kad oj tas ta daro tas ta.. Apie ta tavo mylima "Iframe" galiu tiek prirašyt kad bus gėda čia tau pačiam į foruma ateit. Aš visgi einu už patį Edgara bei jo projekta "button". Ech.. įmonės.. :D prašau nejuokinkit. :D Lukas_Fiesta - taip manau tu greičiausiai dėl savo pasakymo ir neklydai. :)

Kas tas button.lt? front-end mėgejų susiburimas, kurie net nežino papraščiausių HTML/CSS taisyklių, bei apie valid code net nėra girdėjęs. Taip, gal ir šio forumo vaikams jų kodas tinka, bet su tokiais "skillais" jie toliau niekur neišlys. 

P.S. neginu Iframe'o nes jis [MODERATED] ir visi tai žino <3 

Redaguota , nario Tautedorus
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

graphic.png

Ahah, jau kažkas mane mini XD

Aš iškart pasakau, kad BUTTON specializacija niekada nebuvo įmonių svetainių kūrimas, mes visad pirmenybę teikiam žaidimų projektams, paklausit kodėl? Nes aš pats žinau, kad neesu tiek patyręs, kad lyst į tai, kur man nevieta. Apie patį iframe geriau patylėsiu, tegu eina savo paveikslėlius toliau į imgur kelt, plius nei vieno jo darbo kažkokioje įmonėje niekada neesu matęs. 

Šūdiniausias kodas? Man atrodo button.lt parodo vien tai kad yra šudiniausios paslaugos. Tegul į savo pažiūri, kiekviename dizaine rasi tiek klaidų, kad validatorius pradeda sunkiai krauti, o tu pažiūrėk iframe paskutinį darbą su validatoriu, jei rasi klaidų aš tau 100e duosiu. Tas Edgaras gal ir turi daugiau rekomendacijų negu Iframe, bet tos rekomendacijos tarp jaunimo, o dabar palyginkim kas įeiną į įmonęs, iframe turi labai daug rekomendacijų, nes darbus atlieka įmonėms, neturi jis laiko su vaikų forumais dirbti, o Edgaras kažin ar vieną rekomendaciją turi iš bet kokios įmonės, manau tiek užtenka, kad sulygint button.lt komandą ir Iframe.  :) Taip kad koderiai dideji jums dar toli turbūt php kodo paprasto neparašytumėt  :)

Parodyk mano darbą, kurį sunkiai krauna su validatorium. Dėl IPB nesiginčiosiu, nes pačiame TVS yra labai daug klaidų. HTML visada pertikrinu savo darbus ir niekada validatorius nerodo klaidų, nebent patys savininkai kažką perdaro, nuo ko aš nebeesu atsakingas.

Dar kart sakau, mūsų su iframe specializacijos yra visiškai skirtingos ir dėl to nieko nesakau, bet vaidinti "kažkuom" irgi nereikia, nes jis nėra toks pro, kaip visiems atrodo.

Ačiū.

.

(redaguota)

:D pasidomėk labiau jeigu nežinai, o ne kliedėk nesamonęs ;) dedu galvą, kad php žiniom jis tave tikrai yra pralenkęs

Kas tas button.lt? front-end mėgejų susiburimas, kurie net nežino papraščiausių HTML/CSS taisyklių, bei apie valid code net nėra girdėjęs. Taip, gal ir šio forumo vaikams jų kodas tinka, bet su tokiais "skillais" jie toliau niekur neišlys. 

P.S. neginu Iframe'o nes jis dūchas ir visi tai žino <3 

Palauk kažką praleidom, man atrodo vienintelis tu [MODERATED] su banned supergames acc? Įdomu kodėl, gal primint visiem? 

1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.
(redaguota)

:D pasidomėk labiau jeigu nežinai, o ne kliedėk nesamonęs ;) dedu galvą, kad php žiniom jis tave tikrai yra pralenkęs

Palauk kažką praleidom, man atrodo vienintelis tu [MODERATED] su banned supergames acc? Įdomu kodėl, gal primint visiem? 

Čia tu jo gerbėjas ar kas? Kodėl pats neatsakinėja į kritiką? Mažiau čia reiškis, neįdomus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3145 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...