Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, aš su tokiais keleta klausimų. Žodžiu žadu užsisakyti prekių būtent iš šio tinklapio(gearbest.com) ir man yra aktualus vienas klausimas kodėl iš Amerikos negali siųsti prekių? Iš Kinijos leidžia. Ir antras klausimas, tai ar nebus didelios skirtumo užsisakant ne iš Amerikos, o iš Kinijos? Kaina keliais eurais kinta, bet svarbu kokybė.

Pasirinkus Ameriką - c7472517ee398a4c5241470bf0137fc9477.png

Pasirinkus Kiniją - 4f9e14e8ea52f9e7fdefb0ca7f8f47e4327.png

Redaguota , nario kmT`
(redaguota)

mano žiniomis ( nežinau ar jos tikslios :D ) yra vape banas, t.y draudžiama siustis į europą iš kitur. Kinija tokio pobudžio siuntinius žymi kaip dovana arba kažkaip kitaip bet ne kaip turi but. Dėl amerikos nežinau ar jie tai daro, bet kiek teko matyt viskas puikiai atsisiunčia ir iš amerikos. Kinijoje yra geros kokybės prekių kaip ir amerikoje, jei imsi kažką iš fasttech.com žiūrėk kad būtų parašyta authentic, o ne styled.

Redaguota , nario Denaras

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...