Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki biciuliai. :) Apsvieskite truputi mane.

Turiu (veikianti) 2 TB HDD. Norejau is jo, nededant i PC vidu, issitraukti informacija. Tad nusipirkau dekla: Slider Pro eSATA / SP176SEO-BK-EU. Idejau HDD i vidu, viska tinkamai prijungiau, prisukau ir prijungiau prie PC per USB.

Kur yra C diskas, atsirado E ir F. Po to vyko ilgas uzkrovimas su zalia linija. Kai viskas baigesi, atidarius ar tai E ar F nieko viduje nera. Desineje apacioje galiu saugiai atjungti dekla, bet pacios informacijos nerodo. Pries perkant klausiau, ar palaikys sitas deklas 2 TB? Nes siaip prie informacijos rode, kad palaiko jis tik 1,5 TB. Atsakymas buvo taip.

Tad klausimas, ar as kazko nemoku tinkamai padaryti ar man preke ikiso kuri nepalaiko 2 TB? Pas mane win 7. Apie ilga uzkrovima kuri minejau buvo keleta kartu taip, kad jeigu bandau isjungti veiksma, buna, kad pc sudurniuoja ir tenka net perkauti, kad viskas normalizuotusi.

Beje, keletas nuotrauku:

9ae4ab9ebec3.jpg

eb7495ccaeff.jpg

(redaguota)

ProGreen, formatuoti as jo negaliu nes kaip minejau pirmam poste jame yra informacija man reikalinga. O kai minetas HDD buvo dezeje, as ji formatavau. Aisku ne per Disk Management, kaip ir turejau turbut, o per computer, ir paspaudes desine peles klavisa - format.

Siek tiek dar to, ko nepasakiau. Viskas buvo taip, kad turejau as neveikianti HDD. Del to ir pirkau dekla, kad pabandyti istraukti informacija nededant i vidu, nes jis ten sunkiai krovesi. Tada pridaviau as neveikianti HDD kad atkurtu informacija. Informacija atkure ir man reikejo veikiancio HDD, kad sukelti duomenis. Tada, siek tiek anksciau, as ir issemiau mineta veikianti HDD 2 TB, kad paziureti kaip veikia deklas. Bet man aplamai nieko nevyko apart, kad galejau saugiai atjungti ji.

Nunesiau HDD ir dekla, noredamas pasakyti, kad neveikia. Aisku is manes truputi pasijuoke kita diena, kad as jam lyg ir raides nedaviau ar panasiai. Bet zodziu po ju darbo viskas veike pas juos. Na, tada sukele is sugedusio HDD informacija ir atidave man viska atgal.

Taigi.. Kai as idejau veikianti HDD i dekla, viska sujungiau, prisjungiau prie PC, man instaliavo draiverius, ko nebuvo anksciau, ir atsirado minetos raides. Bet kaip minejau, ir kaip nuotraukose, ten tuscia.

Aisku jeigu jokiu patarimu nebus tai desiu tada i deze HDD. Bet kol kas dar noriu kazka issiaiskinti su deklu. Ar jis nepalaiko 2 TB ar..

Nezinau vieno dalyko. Ar jie tikrino veikima TIK pries ikeliant informacija i mano duota veikianti HDD ar ir po to.. Jeigu tik pries, tai jie turejo matyti ka ir as dabar matau. O sukelus informacija ar tikrino nezinau. Del to skambinsiu. Tik reikia apsisviesti su jumis pirma. :)

Delegado, linkas geras. Tik ten irgi viskas sueina i formatavima.

Redaguota , nario magas

Blya, skaičiau ir tas pasakojimas mane taip sumėtė.

Aš pats turiu prietaisėlį į kurį įdėjus kietąjį diską (HDD Docking Station) kuris tada prisijungia USB laidu prie kompiuterio (įsirašo draiveriai automatiškai, jeigu geri nustatymai per OS) ir tada palaukius keletą sekundžių man parodo užkrautus HDD, net ir iki 3TB. Nežinau ar taip galima daryti, ar ne, bet nusipirk HDD Docking Station, patestuok ar veikia, jeigu neveikia, tai tada priduok atgal ir vienintėlis spėjimas, kad ant tavo "sistemos" neveikia tas Senas/Naujas HDD (Aš dar iki šiol nesupratau kuris ten HDD xD)

Free cancer cure:
188055d006.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...