Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, galvoju pirkti Samsung Galaxy J500, bet nelabai nusimanau apie telefonus, gal kas turi, kokie pliusai minusai? Kiek girdėjau šiame telefone gerai laiko baterija kaip dėl jos?

Neblogas, turiu tokį patį baterija laiko neblogai jei žaidi žaidimus tai greičiau išsikrauna aišku kaip ir kiti telefonai.

P.S su draugu mokykloj darėm ekspermenta jis turėjo ASUS telefona o aš j5, ir žaidėm tapati žaidima, tai mano atlaikė ilgiau ta prasme liko daugiau procentu nei pas ji. Tai išvada, kad laiko neblogai.

O aplamai kaip pats telefonas visas tai tikrai neblogas ypač man patinka, kad gera galinė kamera.

Patariu pirkt.

Redaguota , nario Arn3lis

už tokia kaina neiimčiau, geriau jau nexus 5x arba p8 lite kurį pats užvakar nusipirkau 0 laggo kamera axuena baterke puse velnio

Man kainą  nesvarbi, nes draugas dirba Tele2, todėl jį gausiu su nemaža nuolaida.

Neblogas, turiu tokį patį baterija laiko neblogai jei žaidi žaidimus tai greičiau išsikrauna aišku kaip ir kiti telefonai.

P.S su draugu mokykloj darėm ekspermenta jis turėjo ASUS telefona o aš j5, ir žaidėm tapati žaidima, tai mano atlaikė ilgiau ta prasme liko daugiau procentu nei pas ji. Tai išvada, kad laiko neblogai.

O aplamai kaip pats telefonas visas tai tikrai neblogas ypač man patinka, kad gera galinė kamera.

Patariu pirkt.

Dėkui, už informacija 

Patariu pirkt.

Toks testas nieko neparodė. Jei tavo telefonas savaitės senumo , o jo 2 mėnesių , tai tavo baterija bus geresnė... Nes jos su laiko susidrožia

Patariu pirkt.

Tai žinomankad tavo laimes, nes ASUS žymiai didesni.. dar ir nuo rezoliucijos ir pixeliu, o pas j5 jų mažai todėl ir laimejai ta savo testą, nes tavo telefonas naudoja mažiau resursu nei ASUS telefonas ir atrodo praščiau, paemus kad ir tapatį p8 lite ir j5 taviškis prakištu

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Iškart gamyklinės problemos nepasirodo, googlej irgi skaičiau kad telefonas su laiku iš lempos pradėda turėti tam tikrų problemų.

I.T : Gal tu geriau pasakyk biudžetą.

retas telefonas kuris po tam tikro laiko neturi problemu? o šiaip pirkau, nes draugelis rekomendavo kaip " galingas mažylis su iOS ui" ir to užteko mane sudomint, o pas jį jau ~8 menesis jokių problemų

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

(redaguota)

retas telefonas kuris po tam tikro laiko neturi problemu? o šiaip pirkau, nes draugelis rekomendavo kaip " galingas mažylis su iOS ui" ir to užteko mane sudomint, o pas jį jau ~8 menesis jokių problemų

Tai kad P8 Lite interface'as nei kiek neužneša į iOS, palyginus su Xiaomi ar Meizu kokiu. Šiaip dauguma telefonų po kurio laiko problemos būna paprastesnes kaip telefono laginimas kuri gali sutvarkyt su Factory Reset arba Soft'o perrašymų arba baterija papraščiausiai nebelaiko kuria irgi gali pakeist. Na, aišku aš kalbu apie brandinius telefonus ne kinietiškus.

Redaguota , nario darrel. antrasis

Tai kad P8 Lite interface'as nei kiek neužneša į iOS, palyginus su Xiaomi ar Meizu kokiu. Šiaip dauguma telefonų po kurio laiko problemos būna paprastesnes kaip telefono laginimas kuri gali sutvarkyt su Factory Reset arba Soft'o perrašymų arba baterija papraščiausiai nebelaiko kuria irgi gali pakeist. Na, aišku aš kalbu apie brandinius telefonus ne kinietiškus.

EMUI 4 labai užneša į iOS teta turi 6s plus tai paemiau ir palyginau ui, labai daug panašumu. Iš fotkiu ir man neprimine jokio iOS bet paemus į rankas viskas kitaip, tapati ir daugelyje reviewu skaičiau

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3608 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...