Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5137 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, parduodu jailbreak admin packą. Packas buvo pirktas, todėl nėra paplatintas, aš į jį tik dar dadėjau visokių komandų, paslaugų ir panašiai.

Trumpokai apie packą.

Paslaugos: SuperAdmin, Admin, vip, slot ir apsauga.

Komandos: /shop, /box, /lr, /taisykles, /vip, /admin /paslaugos.

Galimybės: Superadmin 5x šuolis, admin 3x šuolis, vip 2 šuolis, superadmin gali atskirą superadmin galimybę ją sudaro kaškur apie 40 komandų. Admin gali amxmodmenu (Ban, kick, keist mapa, permest žmones ir pnš (taip kaip ir priklauso).Vip gali atskirą vipmenu, jį sudarytų: (t Glock 10kulkų) (Ct vietoi glock gauna Emką ir ak47), 3x didesnis speed, +50 HP ir +200 AP. Bei Superadmin, admin, vip paprastame chate jų vardai būna užrašyti žaliu šriftu, taipat gali rašyti su @. (Taipat gali visi šnekėti per k raidę).

Kaina būtu tikrai nedidelė apie 10LT papildymu, su rimtu žmogumi kaina galėtu būti derinama, norintis rašykite man į skypę: Saruxxxx

Nenorėčiau išgirsti visokiu tokių nesamonių kaip "Ištraukė iš neto ir pardavinėja", ir panašiai nereikšmingų postų..

Naujas Kalėjimo Bėglių serveris.

350x20.png

350x20.png

Ačiū, kad pakomentavai, bet nereikėjo... Kas moka gerai, o aš parduodu tiem kas nemuoka, bei man šita packą buvo kūres Fearden, jis sakė, kad žymiai lengviau kurt publiką, surf, zm ir panašiai nei šitą jb.. Nes jb pluginai yra sudėtingi jos reikia dar mokėt ir pasiredaguot. Pvz kad visi galėtu šnekėti, kad nebūtu tokiu nesamonių kaip "Freeday" kuri prasideda kiekvieną roundą po 180sec ir panašiai.. Šitame packe yra sumesti tik reikalingi pluginai, todėl nėra lago. Jai kasnors pirktų galėčiau paredaguoti jiem nepatikusius dalykus..

(taipat pamiršau pasakyti kai superadmin, admin, vip jungiasi į servą jiem groja muzika). :)

350x20.png

350x20.png

Kuriu admin pack jei kam reikia rasykite nebrangei skype: detonate2

Kaip tu juos kuri jai tu pats jų prašai ??? :D

Sveiki, mieli Supergames lankytojai. Man reiketu gero SuperHero adminpack, kad nebutu visokiu bug, kaip kad iejus i serveri duoda kitu zaideju lvl arba herojus, ir kad admin pack butu 100lvl + su naujais herojai, uztai duosiu +rep Rasyke tiesiog temoj arba i mano skype detonate2

Ar tu gal galvoji, kad ištrauksi iš neto ir parduosi betkoki šhh, su bugais??? :)

350x20.png

350x20.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5137 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...