Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, artimu metu žadu pirkti XBOX One konsolę, tačiau apie ją žinau tiek pat kiek Jūs apie mane :D
Taigi, turiu porą klausimų.

1. Kai būna xbox one 500gb, xbox one 1tb ir t.t versijos, tai tarkim tie 500GB kam skirti? žaidimų save failams ar patiems žaidimams? pavyzdžiui nusiperku gta 5 diską tai man jį įsirašyt dar reikia ir jis užims kažkiek tai vietos ar tiesiog iškarto pliekiu ir jokios vietos jis neužims?
2. Kad žaist online būtina kažką nusipirkti? Ir ar būtinas interneto laidas ar užtenka wifi?

3. Iš kur pigiau nusipirkti naują xbox one? gali būt ir mažos talpos, nes nežadu pirkti daug žaidimų.

Redaguota , nario fuxas.karoče

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Sveiki, artimu metu žadu pirkti XBOX One konsolę, tačiau apie ją žinau tiek pat kiek Jūs apie mane :D

Taigi, turiu porą klausimų.

1. Kai būna xbox one 500gb, xbox one 1tb ir t.t versijos, tai tarkim tie 500GB kam skirti? žaidimų save failams ar patiems žaidimams? pavyzdžiui nusiperku gta 5 diską tai man jį įsirašyt dar reikia ir jis užims kažkiek tai vietos ar tiesiog iškarto pliekiu ir jokios vietos jis neužims?

2. Kad žaist online būtina kažką nusipirkti? Ir ar būtinas interneto laidas ar užtenka wifi?

Labas, atsakysiu į tavo klausimus, turiu daug patirties su Xbox'ais, turiu ir dabar xbox'ą tai ką pranešiu tikrai bus tiesa ir tau turėtų užtekti tik mano komentaro.

1. Jei atsirišinėsi xbox'ą tada tau realiai turima xbox'o vieta nebus labai svarbi, nes galėsi nusipirkti išorinį HDD ir įrašyti į juos NELEGALIUS žaidimus. Tą patį gali padaryti ir su LEGALIAIS žaidimais įrašant juos į USB drive tipo HDD(kad daugiau vietos būtų). Pats asmeniškai esu tik už NEatrištą konsolę, man tai solidesnė konsolė negu atrišta. Taip pat tai užtikrina 100% online žaidimą(yra keletas atrišimų pagal kuriuos gali žaisti ir online, tačiau man tai vistiek nekažką, ir sunkiau parduot bus, nes vieni nori vienokio atrišimo kiti kitokio). Nusipirkus žaidimą disko pavidalu į xbox'ą įsirašys "save" bei užims šiek tiek vietos pati žaidimo instaliacija, bet lyginant perkant iš XBOX store ir disko vieta, tai skirasi ženkiai, gal GTA V disko installe būtų 100mb, kai iš store apie 8 GB.(tikslių skaičių nepasakysiu). 

2. Kad galėtum žaisti online reikia nusipirkt XBOX LIVE GOLD(yra nuo 1dienos iki visų metų). Kuo perki daugiau mėnesių tuo pigiau gaunasi, todėl siūlau atkreipt į tą dėmesį. Su Xbox live gold gauni į mėnesį 2 nemokamus žaidimus parsisiųst tiesiai iš STORE ir jie bus visada tavo. Tai realiai atsiperka gana greitai, negu pirktum tuos žaidimus. Taip pat turint LIVE GOLD duoda šiek tiek STORAGE vietos. Aš dažnai stengiuosi užgaudyt ant akcijų, kad kainuoja 1 e mėnesiui ar keliem mėnesiam pigiau  ir panašiai. Užtenka ir WIFI, tačiau galima naudoti ir laidą. Kai įjungsi konsolę prisijungsi prie WIFI ir bus internetas. Tada susikursi savo vartotoją:)

• Teigiamai 2

Nuolat perku Jūsų turimą PayPal valiutą. Plačiau TEMOJE

Nuolat perku Jūsų turimus BITCOIN. Plačiau TEMOJE

Kreipkitės AŽ, susitarsim, galiu nupirkti ir dideles sumas. :kiets: 

Labas, atsakysiu į tavo klausimus, turiu daug patirties su Xbox'ais, turiu ir dabar xbox'ą tai ką pranešiu tikrai bus tiesa ir tau turėtų užtekti tik mano komentaro.

1. Jei atsirišinėsi xbox'ą tada tau realiai turima xbox'o vieta nebus labai svarbi, nes galėsi nusipirkti išorinį HDD ir įrašyti į juos NELEGALIUS žaidimus. Tą patį gali padaryti ir su LEGALIAIS žaidimais įrašant juos į USB drive tipo HDD(kad daugiau vietos būtų). Pats asmeniškai esu tik už NEatrištą konsolę, man tai solidesnė konsolė negu atrišta. Taip pat tai užtikrina 100% online žaidimą(yra keletas atrišimų pagal kuriuos gali žaisti ir online, tačiau man tai vistiek nekažką, ir sunkiau parduot bus, nes vieni nori vienokio atrišimo kiti kitokio). Nusipirkus žaidimą disko pavidalu į xbox'ą įsirašys "save" bei užims šiek tiek vietos pati žaidimo instaliacija, bet lyginant perkant iš XBOX store ir disko vieta, tai skirasi ženkiai, gal GTA V disko installe būtų 100mb, kai iš store apie 8 GB.(tikslių skaičių nepasakysiu). 

2. Kad galėtum žaisti online reikia nusipirkt XBOX LIVE GOLD(yra nuo 1dienos iki visų metų). Kuo perki daugiau mėnesių tuo pigiau gaunasi, todėl siūlau atkreipt į tą dėmesį. Su Xbox live gold gauni į mėnesį 2 nemokamus žaidimus parsisiųst tiesiai iš STORE ir jie bus visada tavo. Tai realiai atsiperka gana greitai, negu pirktum tuos žaidimus. Taip pat turint LIVE GOLD duoda šiek tiek STORAGE vietos. Aš dažnai stengiuosi užgaudyt ant akcijų, kad kainuoja 1 e mėnesiui ar keliem mėnesiam pigiau  ir panašiai. Užtenka ir WIFI, tačiau galima naudoti ir laidą. Kai įjungsi konsolę prisijungsi prie WIFI ir bus internetas. Tada susikursi savo vartotoją :)

Pats neperseniausiai pardaviau xbox 360 atrištą, bet užsinorėjau xbox one ir žadu pasiimt neatrištą iš interneto originalią.

O tai pavyzdžiui kaip ten su žaidimais? gali ir iš pačio xbox store pirkt? jie pigesni/brangesni? ir kokius atsiskaitymus priima?

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Pats neperseniausiai pardaviau xbox 360 atrištą, bet užsinorėjau xbox one ir žadu pasiimt neatrištą iš interneto originalią.

O tai pavyzdžiui kaip ten su žaidimais? gali ir iš pačio xbox store pirkt? jie pigesni/brangesni? ir kokius atsiskaitymus priima?

Aš irgi XBOX 360 turiu, tai noriu visai XBOX ONE, bet linkstu į XBOX ONE S, lauksiu kol atsiras ir žiūrėsim:)

Gali iš pačio Xbox store pirkt,aš pavyzdžiui savo banko kortą pririšu ir gali pirkt kiek nori:) (ar tėvų paprašai jog kortą pririštu) Brangesni galbūt negu parduotuveje arba perkant iš žmonių, bet dažniausiai kai turi LIVE GOLD tai duoda akcijų, tai tada dažniausiai ir perku. Pvz nesenai buvo akcija GTA V kainavo iš store nusipirkt už 22 eurus, kai parduotuvėje kiek? 40? Atsiskaitymus priima banko kortele ir paypalu, tačiau bandžiau su paypalu atsiskaityt tai kažkodėl neleido, tad naudoju tik banko kortelę. :) Realiai gali iš kitų saitų nusipirkt internetu xbox wallet kodus kuriais papildai XBOX kazkokia pinigu suma ir tada nusiperki žaidimą, bet man vistiek iš store geriau pirkt:) Perku tik iš STORE žaidimus, man taip daug patogiau, palaukiu norimo žaidimo akcijos ir nusiperku.

Man rodos Xbox one negalima atrišt ... 

Vat dėl šito ir man atrodo, jog neatriši jos:) bet nežinau tiksliai, nedrįstu speliot. Bet jei jau perki ONE tai žaisi online ir negailėsi pinigų ant LIVE GOLD:)

• Teigiamai 1

Aš irgi XBOX 360 turiu, tai noriu visai XBOX ONE, bet linkstu į XBOX ONE S, lauksiu kol atsiras ir žiūrėsim:)

Gali iš pačio Xbox store pirkt,aš pavyzdžiui savo banko kortą pririšu ir gali pirkt kiek nori:) (ar tėvų paprašai jog kortą pririštu) Brangesni galbūt negu parduotuveje arba perkant iš žmonių, bet dažniausiai kai turi LIVE GOLD tai duoda akcijų, tai tada dažniausiai ir perku. Pvz nesenai buvo akcija GTA V kainavo iš store nusipirkt už 22 eurus, kai parduotuvėje kiek? 40? Atsiskaitymus priima banko kortele ir paypalu, tačiau bandžiau su paypalu atsiskaityt tai kažkodėl neleido, tad naudoju tik banko kortelę. :) Realiai gali iš kitų saitų nusipirkt internetu xbox wallet kodus kuriais papildai XBOX kazkokia pinigu suma ir tada nusiperki žaidimą, bet man vistiek iš store geriau pirkt:) Perku tik iš STORE žaidimus, man taip daug patogiau, palaukiu norimo žaidimo akcijos ir nusiperku.

Vat dėl šito ir man atrodo, jog neatriši jos:) bet nežinau tiksliai, nedrįstu speliot. Bet jei jau perki ONE tai žaisi online ir negailėsi pinigų ant LIVE GOLD:)

Supratau, ačiū už informaciją :)

Tema galit rakint.

T8Fz9bn.png

SPAUSK ANT NUOTRAUKOS

Gerai darai, kad renkiesi xbox konsoles, už xbox live mokėjau 50EUR, bet nebijok. Čia Norvegiška kaina, Lietuvoj manau pigiau būtų.

Kaip pas mane, tai tarp internetinių kainų ir parduotuvės kainų, naujausi žaidimai kainuoja 30-55 eur. Kaip ir kiti sakė aukščiau, žaidimus gali tiesiog nusipirkti per savo banko kortelę, ir jie tau tiesiai instaliuosis į Xbox konsolę. Nereikės net jokių diskų, Žinoma, geriau pirkti Xbox one 1TB, daugiau vietos turėsi konsolėi.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Matau papildei klausimą, tai šiuo metu pigiausia konsolė gali gauti čia - http://www.skytech.lt/5c500007-microsoft-xbox-one-500gb-zaidimu-konsole-p-205786.html

Kitos kainos - http://www.kaina24.lt/p/microsoft-xbox-one/

Aišku iš žmonių gali pirkt padėvėtą, gal rasi gan gerą variantą ir pigų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3613 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...