Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, turiu įdomią idėją, kuri gali būti manau visai populiari diskusijų forumui, tačiau  yra viena savotiška ir gana stambi problemėlė. - Visiškai nenusimanau tinklapių kūrime, norėtūsi patogiausio ir priimtiniausio puslapio, bet nuo ko pradėti? Ar yra kažkokie tutorial'ai, link'ai kaip viską administruoti, pačiam paleisti ir t.t.? Sąvokų paaiškinimai etc.

P.S. Nenoriu sulaukti pranešimų, kurie skatina naudotis kidų kūrėjų paslaugomis jeigu nieko nemoku, esmė ta, kad aš išmokti bent minimaliai noriu, kad žinočiau kaip elgtis ir ką daryti jeigu kažkas. Visi nuo kažko pradėjome, ačiū už supratingumą.

Baobabas.o - sužinok apie gamtą daugiau negu mokykloje! 
https://www.facebook.com/Baobabaso-1817412798477651/

Bent kokiam darbui su tinklapiais reikia mokėti html ir css kalbas. Patarčiau žiūrėti šias pamokas youtubėje tikrai naudingos.

Bet kiek mano logika išneša administruoti forumą, kurį kažkas paruošė t.y. sukūrė dizainą, sukodavo ir t.t. galima naudoti ir nemokant šių kalbų? Jei taip tai kaip?

Bet kiek mano logika išneša administruoti forumą, kurį kažkas paruošė t.y. sukūrė dizainą, sukodavo ir t.t. galima naudoti ir nemokant šių kalbų? Jei taip tai kaip?

Įsirašai ipb varikliuką, ir visas forumas jau yra, nieko daryti nereik, bet jei nori kažką pridėtu su dizainu tada reikia mokėti tas kalbas, jos nėra sunkios tik reikia atsiminti. O IPB tai yra hookai kuriuos įsikeli ir nereikia nieko pačiam daryti, nebent pakeisti jų pavadinimus, sulietuvinti.

Taip tu teisus, bet geriausia būtų jei bent anglų kalbą mokėtum kažkiek. Nes pavyzdžiui IPB nors ir turi sulietuvinimą ACP nėra sulietuvintas ir norint administruoti reikias žinoti kur kas randas t.y anglų k. pagalba. 

Taip tu teisus, bet geriausia būtų jei bent anglų kalbą mokėtum kažkiek. Nes pavyzdžiui IPB nors ir turi sulietuvinimą ACP nėra sulietuvintas ir norint administruoti reikias žinoti kur kas randas t.y anglų k. pagalba. 

Anglų kalba man tikrai nėra problema. Ačiū už info visiem, jeigu turit kas nors ką nors papildyti, rašykit.

Anglų kalba man tikrai nėra problema. Ačiū už info visiem, jeigu turit kas nors ką nors papildyti, rašykit.

Jeigu anglu kalba neproblema, tai ko cia klausineji tokiu klausimu? Tiesiog tokie zmones nori viska gaut ant liekstutes, nors kaip tu teigi moki anglu kalba. Juk google visagale, as pats ismokau nuo 0 koduot visokius dizainus, kas man padejo? GOOGLE, ANGLU KALBA. Nejaugi sunku parasyt google "Tutorial how to install IPB forum?" iskarto ismes dafiga video kur instaliuoja foruma, toliau ieskai kaip sulietuvinti foruma, kaip naudotis acp ir t.t ..

Hello, U WOT M8?

Jeigu anglu kalba neproblema, tai ko cia klausineji tokiu klausimu? Tiesiog tokie zmones nori viska gaut ant liekstutes, nors kaip tu teigi moki anglu kalba. Juk google visagale, as pats ismokau nuo 0 koduot visokius dizainus, kas man padejo? GOOGLE, ANGLU KALBA. Nejaugi sunku parasyt google "Tutorial how to install IPB forum?" iskarto ismes dafiga video kur instaliuoja foruma, toliau ieskai kaip sulietuvinti foruma, kaip naudotis acp ir t.t ..

Taip noriu kuo daugiau konkrečios informacijos vienoje vietoje. Džiaugiuosi dėl tavo pasiekimų Google paieškos sistemoje.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3622 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...