Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, norėčiau paklausti jūsų kai ko. Iškilo tokia problema su windous 10, pradėjo ne taip vežti žaidimus kaip su windous 7 ultimate. Kompiuteris nėra galingas, man asmeniškai užtenka. Norėčiau persirašyti iš 10 į 7 ultimate. Gal galite paaiškinti kaip ? Turiu 7 windous įsirašes į diską. Turbut reikia trint 10. Nelabai gaudausi. Jei ką parašykit į skype: mantvydas7896 paaiškinsit.

• Teigiamai 1

Bijau suklysti bet atrodo pirmą mėnesį, kai įsirašai windows 10(jei update darei), gali backup padaryti į senesę operacinę sistemą.

Kiek pamenu jau nebeeina :)

Dėl strigimų ir pnš tai administratorius kaltas t.y tu :) Kas moka naudotis viskas čiki piki pvz aš ant savo labai seno stacionaro vos išėjus win10 atsinaujinau :) ir ką 2x kartus greitesnis :)

****Do Apyrankės**** Fb:
(redaguota)

Blah blah... Administravimas... Gal PC nemyli tų 10. Iš patirties sakau, vienam laptopui dauguma dalykų sunkiau vilkosi ant 10, nei ant 7 ir tik nereikia dabar man administravimo tik prikišti. O dėl perrašymų ir informacijos yra tema čia.

Redaguota , nario ViNAS
Padėjau? Patiko postas, tema?
Nepagailėk +rep

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...