Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3218 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

apytiksliai 150-180euru. priklausomai su kiek ausintuvu yra tavoji ir kaip islaikyta taip pat kurio manufacturerio.

pvz gigabyte asus ir xfx uzia kaip velnias. jei msi sapphire ar powercolour jos gan tylios ir gerai ocinasi. todel gautum uz jas daugiau.

r9 380/r9 380x lygi jai(fps skirtumas tik kokie 5fps ant directx12).

ant directx11, taip sparta didesne nei siu ir gtx 960 modeliu nebent tai zotac amp medium ar gigabyte g1 gaming/extreme gaming edition'as.

Redaguota , nario sk4444sk123

Chestnuts please

(redaguota)

Na pas mane labiau manau užia CPU ventikas negu GPU kiek žiūrėjau :D aušintuvu yra 3 ant sapphire tiktai 3 ir būna :D ant šios versijos. Tai kažkur tarp 150-200€ ?

turi omenyje toxic 3gb oc edition?

ji pati sparciausia is r9 280x. tai speju 180-210euru jei rasi isties gera pirkeja

pagrinde geltonos spalvos ji yra, siektiek juodos ir orandzines. sita modelis geriausias kiek girdejau is pazystamo pagal ausinima nes pats tokia naudoja.

arba dar sviesiai melynos ir juodos tai vapor-x gali buti tokio pat tipo.

Redaguota , nario sk4444sk123

Chestnuts please

Jei normali, tai apie 150 eurų. Jeigu vogta ~80 eurų.

"Taip pavogiau iš varles parduotuves" :)

turi omenyje toxic 3gb oc edition?

ji pati sparciausia is r9 280x. tai speju 180-210euru jei rasi isties gera pirkeja

pagrinde geltonos spalvos ji yra, siektiek juodos ir orandzines. sita modelis geriausias kiek girdejau is pazystamo pagal ausinima nes pats tokia naudoja.

arba dar sviesiai melynos ir juodos tai vapor-x gali buti tokio pat tipo.

Na pas mane geltonos yra ir juodos ar orandžine ir juoda chuj ti suprasi :D 

Nu tai iš kur man žinot iš kur jis gavo tą vaizdo plokštę, gal nusipirko pigiai vogtą arba taip būna kiti vogia iš parduotuvių

Nu dar be truko, vogti, aš jau netoks žmogus, kad vogdčiau, svetimu dalyku nereikia, neprašau ir t.t. 

O taip tai supratau kažkas apie 150-200€ dėkui visiems :P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3218 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...