Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3222 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki nežinau kas čia pasidarė tam kompiuteriui,viskas prasidėjo nuo to jog atsisiunčiau rimworld,ir kai baigiau žaisti išjungiau žaidimą ir man užsirakino ekranas,nėjo nieko paspausti ant jo pvz shift+alt paspaudžiu,pasirenku atidarytą programą,pvz chrome ir nieko neina į ją rašyti ir ant ekrano niekur neina paspausti,ten kokį aplanką atidaryti ar kažką,ir net neleidžia kompiuterio išjungti per start.Padeda tik kai paspaudžiu ctrl+alt+delete ir tada susitvarko,bet gal kas žinote kame čia problema ? Windows 10 pas mane.

add4f35516d1dd247a3cb7217e118d66829.gif

(redaguota)

Nepadeda tiesiog perjungia pvz iš deskstop į kokią google chrome bet vistiek neleidžia nieko su pelyte paspausti.

Manau man neis restorint,nes nesu susikūręs pačio restore point.

Ištrint žaidimą galbūt bandei?

Taip pat pabandyk padaryti restore. Jeigu buvo nustatyta, kompas automatiškai juos darys.

Redaguota , nario nJoy.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3222 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...