Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

--Rakinam tema--

Sveiki, taigi skelbiu žiūrinėjų ausinių, ir dabar kyla klausimas, pavyzdžiui jeigu pardavėjas yra iš kito miesto, tai jeigu aš pirkčiau ausines tai kaip man reiktu atsiskaityti? Ta prasme turiu per swedbank pervest pinigus ir laukt kol atsius? Nu labai nepatikimai skamba, ir ar yra galimybė kokia per kurjerį, kai atveža ausines, aš sumoku už preke ir už siunta vietoje? Ar dar yra kokių galimybių? O tai tiem kas ten kokius telefonus perkat tai kaip jus ten atsiskaitynėdavot? Po atsakyma +rep. 

(P.S jokiu ten eik google, žiūrėjau, info neradau.)

Redaguota , nario manteliakas

Išperkamasis paštas, kad susimoki pašte už prekes, bet greičiausiai pirkėjas tada lieps ir už siuntimą susimokėt nes brangesnis.:) 

Tai zinoma gali samdyt atskira zmongu bet uz ji manau moket turesi. Tai tu pirma paskambink tam zmogui susitark, gal isvis ne iskarto visa suma o pvz puse ar tam tikra dali ir tik kai preke gausi likusia ;)

Niekas tau taip nežais, kaip vaikai kokie:) arba perki arba ne ir taškas.

• Teigiamai 1

Nuolat perku Jūsų turimą PayPal valiutą. Plačiau TEMOJE

Nuolat perku Jūsų turimus BITCOIN. Plačiau TEMOJE

Kreipkitės AŽ, susitarsim, galiu nupirkti ir dideles sumas. :kiets: 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...