Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas, maladec kad pranešei nors šiaip pilnam argumentui truksta irodymu, nieko čia neirodo ta nuotrauka bet anyway maladec ) 

na aš čia nesuprantu Lietuviai nori visad pasipelnyt koks tolkas apgaudinėti žmogu ant centu? suprantu kad butu padori suma pora šimtu euru ir tai neapgaučiau.. o čia visi nori tik ir pasipelnyt. kodėl užsieniečiu forumose nėra tiek daug nusiskundimu?

Sveikas, maladec kad pranešei nors šiaip pilnam argumentui truksta irodymu, nieko čia neirodo ta nuotrauka bet anyway maladec ) 

na aš čia nesuprantu Lietuviai nori visad pasipelnyt koks tolkas apgaudinėti žmogu ant centu? suprantu kad butu padori suma pora šimtu euru ir tai neapgaučiau.. o čia visi nori tik ir pasipelnyt. kodėl užsieniečiu forumose nėra tiek daug nusiskundimu?

Nes jie nelietuviai. Tiesiog uždirba normalius pinigus ir jiem nereikia nieko scaminti...

gg.png

Nes Lietuvoje nera iš ko pragyventi,todėl bando čia visi schaminti,ant tų centų,bet vis šis tas ant duonos išeina,aš pats tokių nekenčių apgavykų,juos reikia naikinti po biškuti,nu svarbu,kad pranešiai.

3ee6a3d4d9b1320fde8960bb71897023872.png

Nes Lietuvoje nera iš ko pragyventi,todėl bando čia visi schaminti,ant tų centų,bet vis šis tas ant duonos išeina,aš pats tokių nekenčių apgavykų,juos reikia naikinti po biškuti,nu svarbu,kad pranešiai.

Aš suprantu kad Lietuvoje sunkus gyvenimas bet ir tai nėra išeitis scamminti to labiau jaunimui koks tai požiuris į ta gyvenima? 5-6 eurus gaus? o jeigu koks vyrutis pasigaus ir dantys išmuš? tai iškart į policija kreiptusi paliubomu.  ŽMONES KREIPKYTES Į POLICIJA DĖL SCAMMINIMU CMON KO JUS BIJOT? kiek kartu pasižiuriu tai scam ant 10e tai ant 20e ir visiem pox tik parašo į csgoscam ir pnš.. niekas nesiema priemoniu. 

tokie kaip jie tik ir žemina ta Lietuva kaip jie nori kad Lietuva gerai atrodytu kai daug Lietuviu bando scaminti ir pnš?

(redaguota)

Kalade neduok jam nei cento čia jis scammeris. Iš konteksto ištraukė pakoreguotą skype tekstą :) Gero ryto visiems.

5311aa0ed666ffd09c95331d13a50dc0961.png
a97394518d2feb843560de00fcc72d2b466.png
c7599980a076241612aa3db09b76a742983.png
27792fc4263230179627c3791477601b748.png
5587c179a02f14f422ea7ffb29e6fcdd721.png
eccd2e5622440081abcbc82092ddc84f254.png

Nes jie nelietuviai. Tiesiog uždirba normalius pinigus ir jiem nereikia nieko scaminti...

Užsieniečių forumuose "nėra" tiek daug apgavikų, nes jūs nesilankote užseniečių, trade forumuose. Baikit važiuot ant Lietuvėlės. Nueitumet į kokį sythe.org ir pagautų betkuris jus pirmas parašęs į skype :)

Redaguota , nario Domkel

Superku CS:GO, League of Legends, Runescape 07 ir Runescape 3 Accountus. Skype: atributas1 
Atsiskaitymo būdai: Bankinis pavedimas, Paypal, Skrill.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3245 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...