Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, internete pasidomėjau, apie Role Play žaidimo tipą.

Šiek tiek susidomėjau, bei radau šiokį tokį lietuvišką dar nestartavusį Role Play serverį.

Galbūt atsirastų žmonių, kurie galėtų padėti apsiprasti, pamokintų Role Play sąvokų, bei kitų dalykų?

Todėl jei turite laiko, parašykite man asmeninę žinutę, mielai norėčiau išmokti. :)

3ljkClA.png

(redaguota)

Numesk puslapį, galbūt ir mane sudomins.

Galėjai parašyti asmeninę žinutę, serverio pavadinimas Los Angeles Role Play

/me važiuodamas staigiai apsidairo į visas puses ir susikoncentruoja į kelią.

/do apibūdina būseną, išvaizdą.

Tesiog ieškau žmonių, kurie turi laiko, ir noro užsiimti, bei išmokyti geriau pažinti šitą žaidimo tipą, o ne tokių kurie parašo čia kelias sąvokas.

Redaguota , nario » נεғғ'ɔσяτεz™

3ljkClA.png

Galėjai parašyti asmeninę žinutę, serverio pavadinimas Los Angeles Role Play

Tesiog ieškau žmonių, kurie turi laiko, ir noro užsiimti, bei išmokyti geriau pažinti šitą žaidimo tipą, o ne tokių kurie parašo čia kelias sąvokas.

Ką tu išmoksi nuejas? tu geriau mokynkis iš savokų ir žiūrėk youtubei RP gidas. o ne kad nuėjas į serverį tada.

Ką tu išmoksi nuejas? tu geriau mokynkis iš savokų ir žiūrėk youtubei RP gidas. o ne kad nuėjas į serverį tada.

Jei nesupranti ko aš noriu, tesiog eik iš temos. Ką turi omenyje nuėjęs? Kur nuėjęs? Tu man parašei vos 2 žaidimo komandas, /me ir /do, kurios man jau yra kiek aiškios, beto neprašiau, jog man kažkas padėtų serveryje, tesiog parašytų per Skype, ar forume vieną, kitą padėtų šiek tiek, eik iš temos, gerai?

3ljkClA.png

Jei nesupranti ko aš noriu, tesiog eik iš temos. Ką turi omenyje nuėjęs? Kur nuėjęs? Tu man parašei vos 2 žaidimo komandas, /me ir /do, kurios man jau yra kiek aiškios, beto neprašiau, jog man kažkas padėtų serveryje, tesiog parašytų per Skype, ar forume vieną, kitą padėtų šiek tiek, eik iš temos, gerai?

Pagr komandos rpiniant bet gl hf kažko kito š išmokti.

(redaguota)

taigi roleplay išviso yra samp gamemode'as per kurį bandoma atkartoti tikrą gyvenimą, siulyčiau pabandyti išpradžių lietuviškus serverius kad suprastum ką tas roleplay reiškiasi

VISĄ PERŽIŪRĖK KAS DIENA PO 2-3 KARTUS IR TAIP ATSIMINSI VISKĄ... Beje nesiulyčiau lietuviškų serverių nes po kelių dienų starto jie užsidaro, t.y. patys administratoriai nekažką... pvž. jei yra los angeles serve Paulius iškart siūlau neiti nes jis po kelių dienų uždaro serveri. Ai pažiūrėjus ir parašius lcrp.lt į google iškart išmeta los angeles, tai siūlau tada prisjungti  ;) Redaguota , nario Žemaitijos Pienas

• Parašė po 3 savaičių...

sprendžiant iš to, kaip projektas atrodo dabar, atsižvelgus į jo būklę ir nepatyrusią, atsitiktinai surinktą komandą, geresnis ir daugiau žadantis projektas yra- lc-rp.lt, oficiali lietuvos role-play bendruomenė, kuri nepavogė pavadinimo iš šio projekto.

Kai niego nežinai tai ir nekalbėk.. lcrp.lt komanda yra tikrai stipresnė ir daugiau žadanti negu lc-rp.lt..

lcrp.lt Atsidarė ankščiau negu lc-rp.lt todėl lc-rp.lt pavogė iš mūsų pavadinimą, o ta data nieko nereiškia, kadangi lcrp.lt galiojimas buvo pasibaigęs, ir kai jį iš naujo pirko data pasikeitė...

lcrp.lt jau buvo startavęs ir viskas vyko sklandžiai.. Žmonės nubalsavo jog nori persikelti į fort carson, todėl 3-4d vyko perkelinėjimo darbai, ir dabar serveris perkeltas startuos šiandien 21.00 :)

(redaguota)

Tu man neaiškink apie mano supratimą, tokia projekte vadovybė su kiauromis galvomis, ne išimtis ir tu, liejat savo tiesas, kurios anaiptol nėra teisingos. Paskutinį kartą tau paaiškinsiu, jei per tavo ilgą kaklą nenueis iki smegeninės, aš nekaltas. Visų pirmą jūsų projektas losangelesrp pakeitė projekto pavadinimą eigoj, jam jau gyvavus, teisės to daryti neturėjo nei vienas, kadangi senajame lc-rp iš projekto komandos neatstovavo niekas, todėl neturėjo teisės į emblemas ir kitus pavadinimus. domenas priklausė lc-rp Jonui, kuriam ir priklausė lc-rp projektos, o jūs prisidengiat pavadinimu ir tik teršiat vardą savo masofkine komanda. 

EDIT: Ir aplamai šlykštu kai viskas yra kopijuojama ir vogiamos idėjos, ta pati pokalbių gyvai sistema. Nieko patys nemokat ir nemokėjot, nes tokie kaip Žilvasai jau seniai gavo progą pasireikšti ir įrodė, kad nieko nesugeba. 

Redaguota , nario Way

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3606 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...