Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3672 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,  :)

Noriu pristatyti GODOBOOST.LT paslaugą.

Tai yra CSGO RANK BOOSTINIMAS.  

Kaip viskas veike? - Boostiname, per lobby 9 mūsų žaidėjai globalai ir jūs.

Ką jūs gaunate?  - Gaunate 80 KILL prieš GLOBAL ELITE, 16 MVP, 16-0 laimite game ir sutaupote dar daug laiko nes vienas game trunka 13 min ~ VERTINGO MAP'e. 

Kaip greitai kylą rank ? - Nuo Supreme iki Global Elite užtenka 5 tokių game su AFK ir jūs Globalas.  :taika:

Realiai pamatyti kas norite galite per savo CSGO nukopijavę šį linką kuris yra apačioje.

--->>>  steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-VwrZ7-8KGzt-MOMVo-EqJYS-nwAAA

Nuotraukos iš boost ir šiaip :) 

8168544e7422ad0f9b9aa6c42889fae2269.png

922cd20d98e1fca9d76bee399be3ea3e800.jpg

Kainos tikrai nėra didelės kaip užsienį galite su manimi susisiekti per steam 

http://steamcommunity.com/id/godotekaz

Arba facebook grupe 

https://www.facebook.com/godoboostlt/

PRIMENU FACEBOOK GRUPEJE VYKSTA AKCIJOS GALIMA LAIMETI IR FREE BOOST  :nice:  :nice:  :nice:  :nice:

Viskas Legalu jokių banų nieko :) 

PARDUOTI BOOSTINTI ACC SU 2000 COMPETIVE WINS BE JOKIŲ BAN AR ALERT.

SAUGUMAS GARANTUOTAS ;) 

Nu čia tikrai scamas man atrodo. Nes rankas keliasi tik per competetive,o ten galima penkiese žaist, o ne iškart 10 :D Čia betkas galėtų greit prisiboostint, jeigu 10 premade eitų lošt.

Steam linkas to,kurio nuotraukos čia įkeltos.

http://steamcommunity.com/id/Godotekaz

Scamas čia yra...

koks dar scamas? jeigu rankus rodo tam ss ir raso current skill group baik tu juokus, jeigu cia nebutu normalus mm nerodytu ranku

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Tai,kad visada po matcho rankus rodo,ką čia kliedi? :D Kaip mm galima su 10 premade žaist? :D:D

ane? davai man parodyk normaliam casuale kur rodo rankus, (ne community serve) proto guze tu

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Čia labai paprasta sistema, yra 9 globalai jokių čia scam nėra yra video. Visi būnam teampseakę ir renkamės Vertingo map kas lb reta :) Kai išmeta game kalbam kada aceptinam ir matom skaičių ar mūsų čia game.  Dar nebuvo taip kad fail ar nepavyktų :) Jokio čia scam nėra ne vienas išbandė ir patenkintas liko. O čia kaip visad lietuviai pavydus esat susilaukiu įvairių komentarų, man asmeniškai jie nesvarbūs visisškai neimu į galvą. Kas norit pamėgint rašot man steam :) 

Čia labai paprasta sistema, yra 9 globalai jokių čia scam nėra yra video. Visi būnam teampseakę ir renkamės Vertingo map kas lb reta :) Kai išmeta game kalbam kada aceptinam ir matom skaičių ar mūsų čia game.  Dar nebuvo taip kad fail ar nepavyktų :) Jokio čia scam nėra ne vienas išbandė ir patenkintas liko. O čia kaip visad lietuviai pavydus esat susilaukiu įvairių komentarų, man asmeniškai jie nesvarbūs visisškai neimu į galvą. Kas norit pamėgint rašot man steam :)

Pirmas pabandymas nemokamai?  :lol:

5235469362.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3672 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...